Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτο Μέρος. Διαπιστωτικό, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό βίντεο της σημερινής κατάστασης



1) Αυτό είναι το βίντεο - το προηγούμενο αντικαταστάθηκε - και θα συνιστούσα να το δείτε προσεκτικά. Στη συνέχεια, ακολουθεί το Δεύτερο και Τρίτο Μέρος. Το βίντεο από Hellas Now (έχει αποσυρθεί).

ΝΛ : " ... ο κόσμος διακυβερνάται από μια ατλαντική ελίτ η οποία είναι πάμπτωχη σε πνευματικό κεφάλαιο και πλούσια μόνο σε χρηματιστηριακό κεφάλαιο και τεχνολογικό, εντάσσεται και το φαινόμενο Τσίπριος-ΣΎΡΙΖΑ, στον οποίο τώρα η ατλαντική ελίτ ποντάρει, εφόσον είναι ο παίκτης που πνευματικά/διανοητικά της αρμόζει (παγκόσμιος συνασπισμός πνευματικής ασημαντότητας)...Πόσο ακόμη όμως, λόγω οικονομικής και μόνο συσσωρεύσεως, μια πνευματικώς πάμπτωχη, μανιχαϊκή και διεφθαρμένη ελίτ θα συνεχίσει να ασκεί διακυβέρνηση; Το ερώτημα αφορά και στο διεθνές πεδίο και στο εγχώριο ελληνικό. "

κυπριανός χ : Διαπιστωτική, αναλυτική και ταυτόχρονα επεξηγηματική η παρουσίαση (πριν το νέο Μνημόνιο) από τον κ. ΝΛ. Παρ΄όλα αυτά, το ερώτημα είναι, αν τα συμβαίνοντα σήμερα στην Ελλάδα είναι μόνο ρητορικά / περιγραφικά, καθόσον, όπως ρεαλιστικά ομολογεί ο κ. Ν. Λάος, η άρχουσα υπερατλαντική ελίτ έχει καταλάβει - όχι μόνο εδώ - όλες τις θέσεις (: πολιτική, εκπαιδευτική, εκκλησιαστική κ.ά.) προκειμένου να λειανθεί το έδαφος προς επιβολή του ιδεολογήματος της παγκόσμιας κοινωνίας των αποδεδειγμένα ηθικών και έντιμων πολιτών. Να αλλάξει η κατάσταση, δύσκολο, αν μη ανέφικτο, το βλέπω.

Το Διάταγμα των Μεδιολάνων έχει κι αυτό υποστεί την εξέλιξη, που του αναλογεί, και οι κατά τόπους και χώρες μειοψηφίες, με όπλο την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, απολαμβάνουν θεσμούς, που τους ήταν αδιανόητο να διεκδικήσουν άλλοτε.

Φαινόμενα όπως η κλεψιά, η φοροδιαφυγή και γενικά οι λεγόμενες μικροαπατεωνιές - δεν καταγράφω άλλου είδους ποιοτικά σοβαρότερες για ευνόητους λόγους - , θα πάψουν να μας απασχολούν ( κυνηγώντας μπακάληδες, περιπτεράδες ή ... κομμώτριες ) ούτως ώστε να εγκαθιδρυθεί η κοινωνία "αγίων". Θα συμπεριλαμβάνει, φυσικά, και τους Νομοθέτες αυτού του εγχειρήματος, που δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς (δυο με τρεις) Τραπεζίτες.  Οι οποίοι κόβουν χρήμα από το πουθενά και το δανείζουν - δεν γίνεται διαφορετικά - εκεί όπου τα σχέδια της ελίτ έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Παράδειγμα η Ελλάδα
Όπου, λόγω αντίστασης, η εφαρμογή καθυστερεί, αναμένονται επαναστάσεις τύπου Ιράκ, Σερβίας, Ουκρανίας, αραβικής "Άνοιξης", προς αντιμετώπιση δυνητικών κινδύνων. Σημειώνω, τα media τους εμφανίζουν ως πραγματικούς. Ας φέρουμε παράδειγμα με το γνωστής, πλέον, φήμης κράτος ISIS, ο τοπικός χαρακτήρας του οποίου φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος. Οι σπόνσορες παραμένουν (εδώ βάζουμε ερωτηματικό) άγνωστοι.

Για να μην γράφω περισσότερα, άλλωστε θα συμφωνούσαν κατά το πλείστον με όσα εκθέτει ο κ. Λάος, επειδή το πρόβλημα τίθεται εκ μέρους της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, θα ήταν καλό να ομολογηθεί απερίφραστα, ότι εκεί είναι η εστία, η πηγή της σημερινής αναστάτωσης, με κλειδί το βραχυκύκλωμα των πολιτών δια της ψήφου. Εμφανής είναι ο τρόμος - κυριολεκτώ - των διαμορφωτών της Κοινής Γνώμης από το ενδεχόμενο επικράτησης της Αποχής. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, τί θα συμβεί, στην περίπτωση όπου το ποσοστό των μη συμμετεχόντων υπερβαίνει κατά πολύ το 50+1 της εκατό και νομίζω, αυτή είναι η "αχίλλειος πτέρνα" της πνευματικά / διανοητικά ασήμαντης ελίτ, της εγγύς και πέραν του Ατλαντικού. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ελίτ δεν στερείται πνευματικού υπόβαθρου. Είναι όμως κατ΄ εξοχήν διεστραμμένο (το υπόβαθρο) και καταστροφική (η ελίτ), όπως ήταν ανέκαθεν, όταν προβάδισμα δίνεται στην φιλοσοφική θεολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: