Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η γκλαμουριά της σιλικόνης


Η φωτογραφία και όσα ακολουθούν από το ιστολόγιο "Ρεσάλτο", άρθρο με τίτλο "Τα μοναρχικά λέπια της ΕΕ και του Μνημονίου"

"Με πρόσχημα, λοιπόν, την «καταπολέμηση του εξτρεμισμού» ψηφίστηκαν, χθες, και από τους νεοδημοκράτες και οι στρατιωτικές μορφές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας των ευρωπαϊκών και διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης."

Ποιος είναι αυτός που θα ισχυριζόνταν μετά από όλα τούτα, ότι μοναδικός τρόπος αντίδρασης και αντίστασης δεν είναι η πλήρης αποχή από τις εκλογές και την "ψηφοπαγίδα" που μας στήνουν κάθε τόσο.

Καμιά ψήφος, μόνο των στρατευμένων νταβατζήδων τους - δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι, είναι και άλλοι - για να δούμε ποιοι μας κυβερνούν. Αυτοί φτιάχνουν τους νόμους, αυτοί να τους ψηφίζουν και όχι να έχουν σαν άλλοθι "μας ψήφισε ο λαός".

Να έχουν την ψήφο του 1/4 ή του 1/5, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι ζούμε στην μαύρη εποχή της χειρότερης δικτατορίας που γνώρισε η ανθρωπότης. Μόνο έτσι θα πέσει η μάσκα της virtual ελευθερίας και το image της δημοκρατίας θα δείξει το πραγματικό πανάθλιο πρόσωπο που βρίσκεται κατω από τη γκλαμουριά της σιλικόνης.


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική

Δεν υπάρχουν σχόλια: