Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟ (απόσπασμα δεύτερο)

"... λένε για δημοκρατία και για ελευθερία οι ψεύτες του κερατά. Δημοκρατία και ελευθερία a la carte, αλλά αυτοί την έχουν κάνει υποχρεωτικό table d΄hόte. Όποιος δεν έχει την κάρτα έξω, να φύγει, είναι τρομοκράτης, είναι Ταλιμπάν, είναι φασίστας, είναι ρατσιστής, ας πεθάνει.

Βουΐζει όλη η υφήλιος, οι Άγγλοι τους υποχρέωσαν να κάνουν πίσω και οι δικοί μας οι τσανακογλύφτες, οι δαιμονικότεροι των δαιμονισμένων, μας την επιβάλλουν με το "έτσι θέλω". Μας ψήφισε ο ελληνικός λαός, ισχυρίζονται. Λευκή επιταγή για όλα η ψήφος.

Και έχουν μούτρα να μας πάνε στις "καλλικράτειες" εκλογές κι εμείς σαν τα βόδια, κουτουλιόμαστε αν η κάρτα έχει το 666, αν θα το έχει, αν θα φανεί ο Αντίχριστος ή αν δεν φανεί και άλλα όμοια.

Καλά κάνουν μερικοί ιερείς και συνδέουν την κάρτα με τον Αντίχριστο. Οι απλοί άνθρωποι, αν τους πεις αυτά που γράφω δεν θα δώσουν σημασία. Οι λεγόμενοι "νταβατζήδες" τους ζαλίζουν κάθε μέρα με όλες αυτές τις θρησκοληπτικές συνομωσιολογίες. Αυτή την ταμπέλα βάζουν σε όποιον αρνείται την υποταγή του από τώρα στο σχέδιο της παγκόσμιας υποδούλωσης.

Κοντά σ΄ αυτούς και θεοσεβούμενοι, υποτίθεται, επιστήμονες που μας διαβεβαιώνουν ότι το bar code, το 666 κλπ., δεν υπάρχει ή εφόσον υπάρχει βρίσκεται παντού. Να τα πετάξουμε όλα και να πάμε στους Άμις ή στο Νάκο, μας λένε. Αυτή τη σύσταση μας δίνουν.

Εκεί είναι το πρόβλημα ή ότι μας δένουν χειροπόδαρα; Με την κάρτα θα ζήσεις, χωρίς την κάρτα θα πεθάνεις. Γιατί είσαι φασίστας και ταλιμπάν και ανήκεις σε "σέχτα". " Η Δίκη" του Φ. Κάφκα γίνεται πραγματικότητα."


Σημείωση. Είχα και μερικά άλλα κομμάτια να συνδέσω, από αυτό το
"ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟ" που βρήκα σκισμένο σε καλάθι αχρήστων. Βαρέθηκα και πέταξα όσα με δυσκόλευαν, ήταν κάπως ασύνδετα και αυτός που θα τα διάβαζε, έπρεπε να γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα ή γράμματα και προπαντός ανάγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: