Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΤΙΝΕΣ: Ελευθεροτυπία:«Το υπουργείο αναγκάστηκε να δηλώσει ότι η ιστορία παραμένει υποχρεωτικό μάθημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και για τα θρησκευτικά»

ΑΚΤΙΝΕΣ: Ελευθεροτυπία:«Το υπουργείο αναγκάστηκε να δηλώσει ότι η ιστορία παραμένει υποχρεωτικό μάθημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και για τα θρησκευτικά»: "- Sent using Google Toolbar"

Διαβάσετε για να καταλάβετε μετά και το σχόλιο :

"«Ανοιγμα νέου μετώπου με την Εκκλησία» είπε στην «Κ.Ε.» στέλεχος του υπουργείου, «θα είναι καταστροφικό, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο»."

Αν οι άμβωνες είχαν με μια φωνή, με ένα στόμα, αναγγείλλει στο "χριστεπώνυμον πλήρωμα" : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ (του Διαβόλου), όχι μόνον αυτοί, αλλά κανείς στο μέλλον δεν θα τολμούσε να εμπαίζει τόσο απροκάλυπτα τον ελληνικό λαό. Ποτέ δεν θα τολμούσε να εξαργυρώσει με "αργύρια προδοσίας" ό,τι με την πίστη μας, με ιδρώτα και αίμα, αποκτήσαμε.

Ο άμβωνας δεν το έκανε ποτέ, δεν θα το κάνει ούτε τώρα, νομίζοντας ότι "υγιείς δυνάμεις" θα αναδειχθούν μέσα από αυτή την κραιπάλη ανταλλαγής ιδιοτελών συμφερόντων και ελεεινών σκοπιμοτήτων.

Όποιος "υγιώς σκεπτόμενος" ανακατεύεται με αυτά τα (...), τα πίτουρα , τον τρώνε οι κότες - και οι βρώμες (για να μη λερώσω και τη γραφή μου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: