Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

DELIRIUM TREMENS

Τους έχει πιάσει delirium tremens, από κοντα και το σύνδρομο του Korsakoff. Το παθαίνουν οι αλκοολικοί όταν στερηθούν το οινόπνευμα. Και τώρα που οι φαύλοι του συστήματος προβλέπουν ότι θα χάσουν τoν πολιτικό τους "οίνο", με τη μαζική και αθρόα αποχή, άρχισαν να σφαδάζουν.

Καιρός να χάσουν αυτοί τον ύπνο τους, τον ύπνο που μας έκλεβαν εδώ και σαράντα - και βάλε - χρόνια. Να αρχίσουν αυτοί να βλέπουν τον εφιάλτη της ανεργίας, όπου πετάνε τα παιδιά μας. Όπως ξήλωσαν κάποιους θεσμούς, έτσι θα ξηλωθούν κι αυτοί. Δημοκρατικότατα, καμιά ψήφος, σε κανένα. Η αγανάκτηση ως τιμωρία τους αυτή θα είναι.

Θυμήθηκαν τον κύριο Μητσοτάκη, που το όνομα και μόνο τρόμο μας προκαλεί. Δικός τους και καταδικός τους ο τρόμος του κυρίου "επίτιμου". Δεν υπερβάλλω, τα χρονάκια του έχει ο άνθρωπος - μακάρι να τα εκατοστίσει - και αναπόφευκτα, τον γεροντικό τρόμο τον έχει οπωσδήποτε σύντροφο. Δικός τους λοιπόν.

Εμείς ανοσοποιηθήκαμε. Φυσικά, χωρίς να κάνουμε το γουρουνοεμβόλιο και "ψήφος γιοκ" - κατά το "Μάλτα γιοκ". Αν ο κύριος Ερντογάν έχει κάτι να <μας> δώσει - διάβαζε "τους" - χάρισμά τους. Δικές τους οι κουμπαριές, δικά τους και τα ζεϊμπέκικα. Τα ψέμματα κάποτε τελειώνουν και ας ψάχνουν για λιόδεντρα να τους δώσουν ψήφο. Το έκαναν παλιά, ας το κάνουν και τώρα. Κούτσουρα πάντα θα υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: