Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Όταν οι αφελείς γίνονται όργανα της Νέας Τάξης

Εκτός των άλλων, μάθαμε ότι η αποχή από την επερχομένη "Καλλικράτεια" εκλογική αναμέτρηση, αποτελεί "όπλο" της Νέας Τάξης! Η Νέα Τάξη είναι αυτή που κρύβεται εκούσια ή ακούσια, πίσω από όλους όσους υποδεικνύουν την έμπρακτη αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, το οποίο μας οδήγησε στη χρεωκοπία και στο άθλιο επιχείρημα ενός ευτραφέστατου πολιτικού παχύδερμου. Μας είπε ότι "μαζί φάγαμε τα λεφτά"!

Το νεοταξικό όπλο της αποχής εγράφη σε ένα ιστολόγιο και το αναδημοσίευσε ένα άλλο. Παραπομπή, σχετικά με το πώς σχολίασα το άρθρο αυτό υπάρχει καταχωρημένη στο ιστολόγιο που επιμελούμαι. Τώρα, θα παραθέσω την ακολουθία του διαλόγου - αναπτύχθηκε με κάποιον άλλο, συνήθως ανώνυμου (ΓΜ), σχολιαστή - για να έχει ο αναγνώστης περισσότερο σαφή την εικόνα της μιάς και της έτερης πλευράς. Θα επιθυμούσα όμως πριν προχωρήσω να επισημάνω τούτο : Αν με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανακαλύπτουμε τον δάκτυλο της Νέας Τάξης πίσω από το σύνθημα της παλαϊκής αποχής, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο να καταλάβουμε ποιο δάκτυλο, μάλλον ποιο ποδάρι, μας έφερε ως εδώ που φτάσαμε.

Όλα έγιναν με τη σφραγίδα της ψήφου. Ποιός βρισκόταν κρυμμένος πίσω από τις τόσες και τόσες μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις, δεν είναι δύσκολο να το δούμε. Ούτε και χρειάζεται να είμαστε μάντεις ή τόσο διορατικοί, ώστε να ενοχοποιούμε την αποχή. Όσο θυμάμαι, το εκλογικό σώμα έσπαγε κάθε φορά "ρεκόρ" στην προσέλευση. Μόνο ασθενοφόρο δεν είδαμε να πηγαίνει κάποιον σε εκλογικό τμήμα. Αναπηρικά αμαξίδια και υποβασταζόμενοι υπερήλικες ποτέ δεν έλλειψαν από τους "δημοκρατικά υπερήφανους" τηλεοπτικούς φακούς. Αφήνω, δε, τους επαΐοντες της στατιστικής και τις ολονυκτίες των θριάμβων. Λοιπόν; Ήταν ποτέ παρούσα η αποχή σ΄ αυτά ή μήπως η Νέα Τάξη έτριβε χαρούμενη τα χέρια της;

Και ας παρακολουθήσουμε τώρα τα σχόλια.

ΚΧ : "Από την "Πηγή" : "Με την αποχή που σας προτείνουν λοιπόν οι «έντιμοι» αυτοί κύριοι, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να αυξηθούν τα ποσοστά των 2 μεγάλων κομμάτων"

Κυπριανός Χ : Ναι, να δούμε πόσο θα αυξηθούν τα ποσοστά των δυο μεγάλων κομμάτων και των υπολειμμάτων (-λυμάτων) όταν επί συνόλου 70-80% εγγεγραμμένων ψηφοφόρων προσέλθει μόνο το 20%. Τότε να δούμε τη φαγωμάρα τους για τη μοιρασιά και τις "χαρούλες" της Νέας Τάξης.

Ανώνυμος : Το αρθρο εκφραζει σημαντικες αληθειες,με την διαφορα οτι ακομα και αν ψηφιστουν ανεξαρτητοι,θα πρεπει οι ψηφοφοροι να ειναι πεπεισμενοι οτι οι θεσεις των ανεξαρτητων δεν συμπιπτουν με αυτες των κυβερνωντων!!
Αυτο φαινεται κυριως στις θεσεις για τον Καλλικρατη!!
Τωρα το αν το εκλογικο σωμα θα ειναι μικροτερο,θα φανει απο το ποσοστο των λαθροελληνων που θα προσταχθουν να ψηφισουν!!
Αυτος ειναι αλλος ενας λογος για να προσελθει ο κοσμος στις καλπες!!
Εκτος αν θεωρουμε οτι δικαιουνται να αποφασιζουν οι λαθροελληνες για το ποιος θα μας κυβερνα!!


ΚΧ : Ευτυχώς, οι λαθρο-έλληνες δεν έγιναν ακόμη "έλληνες" και δικαίωμα ψήφου δεν έχουν, για να μας πάρουν "καπάκι".

Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε δημοψήφισμα πριν μας υπερφαλαγγίσουν οι λαθραίοι.

Όταν θα γίνουμε Ηνωμένες Πολιτείες των Αθηνών, τότε χαιρετίσματα.

Ανώνυμος : Γράψατε, "ευτυχώς, οι λαθρο-έλληνες δεν έγιναν ακόμη "έλληνες" και δικαίωμα ψήφου δεν έχουν, για να μας πάρουν "καπάκι".
Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε δημοψήφισμα πριν μας υπερφαλαγγίσουν οι λαθραίοι."

Τα πρωτα δειγματα των "λαθροελληνων" φανηκαν ηδη το 2009 απο τους Πακιστανους που ανεμιζαν την σημαια του ΠΑΣΟΚ!!
Απλως τωρα νομιμοποιειται και επισημως η παρανομια του κρατους!!Ανεξαρτητως εκλογων!
Δημοψηφισμα μεσω αποχης δεν μπορει να λαβει χωρα!!
Δεν φτανει μονο η αποχη ως αντιδραση διαμαρτυριας,αλλα θα πρεπει να ψηφισθουν αξιοι πατριωτες που πιστευουν στην Ελλαδα!!Και υπαρχουν!!!
Ας ψαξουμε λιγο εξω απο το κοινοβουλιο!!
Καποιοι ισως εκπλαγουν!!

ΓΜ


ΚΧ : Κάτω από τις παρούσες συνθήκες-συγκυρίες, η συμμετοχή στη εκλογική αναμέτρηση του "Καλλικράτη" σημαίνει επιβράβευση και αποδοχή του συστήματος εξαπάτησης και παραπλάνησης των ψηφοφόρων.

Η πρώτη ένδειξη, για να αφυπνίσει τους εκλογικούς δυνάστες της ψευτοδημοκρατίας και να καταλάβουν ότι τους πήραμε "μυρουδιά", είναι η πλήρης αποχή : Σημάδι της αποστροφής μας και ασφαλές στατιστικό δείγμα δημοψηφίσματος, αφού διαφορετικά δεν μας παρέχουν αυτό το δικαίωμα.

Το σύστημα αυτό "δεν το θέλομεν οι νυκοκυραίοι", που θα έλεγε ο Μακρυγιάννης και "σύστημα" είναι η ψηφοπαγίδα που μας στήνουν με τις περιώνυμες και πολλά υποσχόμενες "δεσμεύσεις". Μόλις κλείσουν οι κάλπες ακολουθεί η αποδέσμευση. Όχι λοιπόν άλλη ψήφος, ποτέ, και ας πάνε να μοιράσουν το 20% των ψηφισάντων. Το υπόλοιπο 80% θα είμαστε εμείς, "ο αφέντης λαός" καθώς μας εμελώδησε ο φαύλος τραγουδοποιός του συστήματος.

Ανώνυμος : Συμφωνώ με την προσέγγισή σου, αλλά με την λογική αυτή δεν θα βγει κανένας την πρώτη Κυριακή.
Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Την δεύτερη Κυριακή τι ψηφίζουμε?



ΚΧ : "Την δεύτερη Κυριακή τι ψηφίζουμε?"

Τη δεύτερη, την επόμενη και τη μεθεπόμενη Κυριακή, θα ψηφίσουμε εκείνον που θα μας υποσχεθεί ότι : Η προσέλευση στην κάλπη ακόμη και του 3% του εκλεκτορικού σώματος των ψηφοφόρων - είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί - θα σημάνει την οριστική αποχώρησή του από το πολιτικό προσκήνιο.

Η απουσία ψήφου να είναι κατάφαση, η δε παροχή ψήφου να αποτελεί άρνηση, απόρριψη.

Αυτά, σε εντελώς "πρωτόλεια" διατύπωση.

Ανώνυμος : Γράψατε, "κάτω από τις παρούσες συνθήκες-συγκυρίες, η συμμετοχή στη εκλογική αναμέτρηση του "Καλλικράτη" σημαίνει επιβράβευση και αποδοχή του συστήματος εξαπάτησησης και παραπλάνησης των ψηφοφόρων."

Δηλαδη αν αποδοκιμασω τον κοινοβουλευτικο πεντακομματισμο ψηφιζοντας ενα διαφορετικο,εξωκοινοβουλευτικο κομμα,τοτε επιβραβευω και αποδεχομαι το συστημα εξαπατησης ή το αντιμετωπιζω με ειρηνικες και δημοκρατικες διαδικασιες;

Γράψατε, "το σύστημα αυτό "δεν το θέλομεν οι νυκοκυραίοι", που θα έλεγε ο Μακρυγιάννης και "σύστημα" είναι η ψηφοπαγίδα που μας στήνουν με τις περιώνυμες και πολλά υποσχόμενες "δεσμεύσεις". Μόλις κλείσουν οι κάλπες ακολουθεί η αποδέσμευση."

Ειναι δυνατον να τσουβαλιαζονται ολοι ως ανηθικοι επειδη το πολιτικο πεντακομματικο συστημα ειναι σαπιο;
Ακομα και κομματα (και οχι ανεξαρτητοι)που δεν συμμετειχαν σ'αυτην την ηθικη κατρακυλα;
Οριζεις το "συστημα" υποτιθεται μεσω του Μακρυγιαννη;
Ποιοι "δεσμευονται" και ποιοι προτασσουν τροπους επιλυσης;
Ειναι δυνατον να τσουβαλιαζονται ολοι ως ανικανοι;
Μηπως υπαρχουν εξαιρεσεις;
Ειμαστε 100% πεπεισμενοι οτι και εξωκοινοβουλευτικα κομματα ,τα οποια ολως τυχαιως δεν προβαλλονται απο τα ΜΜΕ, ειναι μια απο τα ιδια;
Και αν ναι,γιατι;


Γράψατε, "όχι λοιπόν άλλη ψήφος, ποτέ, και ας πάνε να μοιράσουν το 20% των ψηφισάντων. Το υπόλοιπο 80% θα είμαστε εμείς, "ο αφέντης λαός" καθώς μας εμελώδησε ο φαύλος τραγουδοποιός του συστήματος."

Αναφερεσαι στον "αφεντη λαο" που θα εχει αποφασισει να απεχει!!
Με την αποχη,δυστυχως,ο "αφεντης" θα ειναι και παλι το πολιτικο συστημα,διοτι οσο μεγαλυτερο ειναι το ποσοστο αποχης ,τοσο περισσοτερο ενισχυεται το ποσοστο των κομματων!!Ακομα και με 80% αποχη!!
Ομως θα ψηφισεις αυτον που θα σου υποσχεθει αυτο που θες να ακουσεις!!
Δεχεσαι αυτην την "δεσμευση",αλλα τι γινεται αν τελικα αποδεσμευτει και αυτος που δεσμευτηκε;
Και τροποι προπαγανδας για αποδεσμευση υπαρχουν πολλοι!

ΓΜ


ΚΧ : Το επαναλαμβάνω, "Η απουσία (αποχή) ψήφου να είναι κατάφαση και επιδοκιμασία, η δε παροχή ψήφου να αποτελεί άρνηση, απόρριψη, αποδοκιμασία.

Αυτά, σε εντελώς "πρωτόλεια" και ανεπεξέργαστη, συμπληρώνω, διατύπωση".

Και πάμε παρακάτω.

Με κάποιον που συμφωνούμε, δεν χρειάζεται να τον ψηφίσουμε κι από πάνω! Ποιος ο λόγος; Με εκείνον όμως που ριζικά διαφωνούμε, τότε χρειάζεται η ψήφος. Για να του δείξουμε ότι "δεν μας κάνει".

Δεν αμφισβητώ ότι μέσα στην πληθώρα των ανεξάρτητων και των εξωκοινοβουλευτικών, υπάρχουν άτομα με καλές προθέσεις και σωστές τοποθετήσεις σε πολλά ζητήματα. Όμως το σύστημα στηρίζεται στην πολυδιάσπαση και το διασκορπισμό της ψήφου. Η πολυφωνία, αλλά ουσιαστικά αφωνία, είναι το ισχυρό χαρτί που διαθέτει. Όποιος θέλει μπορεί να θέτει υποψηφιότητα. Αλλά αυτή είναι και η παγίδα. Τις εκλογές πάντα τις κέρδιζαν τα μεγάλα κόμματα - πολυσυλλεκτικά γαρ - και ουδέποτε όποιος βρισκόταν στην ουρά τους.

Είναι να φρίττει κανείς, όταν βλέπει πόσα κόμματα συνωστίζονται κάθε φορά για να μπουν στο Κοινοβούλιο, χωρίς ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφθεί ότι αυτή η δημοκρατία της απάτης εκεί ακριβώς στηρίζεται.

Όποιος δεν έμαθε ότι το σύστημα δουλεύει παρέχοντας τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να είναι υποψήφιος, γιατί πάντα υπάρχουν οι ιδεολόγοι, δεν έμαθε ποτέ ότι με αυτό τον τρόπο γίνεται ο καλύτερος "γρασσαδόρος" του.

Πρέπει κάποτε να αντιληφθούμε ότι η αναμέτρηση δεν είναι μεταξύ των πολλών, δεν έχει πολλές οπτικές γωνίες η κατάσταση αυτή, όπως τουλάχιστον διαμορφώνεται σήμερα.

(Παρενθετικά σημειώνω το άκρον άωτο της φαυλότητας, όπου το ΚΚΕ επιδοτείται από κρατικά κεφάλαια θέτοντας τον πολιτικό στόχο της ανατροπής του συστήματος το οποίο και το ενισχύει. Πλήρης παράνοια.)

Σήμερα, αύριο, θα αναμετρηθεί η επιδοκιμασία του φαύλου συστήματος της δημοκρατικής απάτης, με τη έκδηλη και έμπρακτη αποδοκιμασία του. Όποιος θέλει να τροφοδοτήσει και να ενισχύσει το κατεστημένο, ας μπει στο χορό, ενδεχομένως ανεμίζοντας σημαία, τραγουδώντας πατριωτικά ή κρατώντας κι ένα Σταυρό. Μπορεί και κάτι άλλο.

Όποιος όμως θέλει τη ριζική ανατροπή αυτής της απάτης, καλά θα κάνει να μείνει στο σπίτι και αν το προτιμά, ας κάνει μια προσευχή, ένα κερί να ανάψει σε μια εκκλησιά : Να μας φωτίσει ο άγιος Θεός, ώστε όταν ανοίξουν τις κάλπες, να ψάχνουν για ψήφους και να μη τις βρίσκουν.

Και τότε ας έρθουν να κουβεντιάσουμε ή αν το προτιμούν, ας πάνε να τα βρούν με κάποιους μουφτήδες της Θράκης, κάποιος ελληνοποιηθέντες ή όσους σιτίζουν τα γνωστά πρυτανεία και οι "γνωστές άγνωστες" ΜΚΟ. Αν έχουν τα "κότσια", ας φτιάξουν κυβέρνηση με το 10%, έστω και με το 20% των ψηφοφόρων. Τόσοι είναι οι Εφιάλτες και αυτό θα κριθεί σε λίγο. Ή αυτοί ή Εμείς. Όποιος θέλει κάθεται και ψηφίζει, όποιος θέλει σηκώνεται και φεύγει. Η Καρχηδών δεν έπεσε δια ψήφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: