Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ: "- Sent using Google Toolbar"

Σχόλιο σε άλλο ιστολόγιο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη, σας καταγγέλω ότι ο Οδυσσέας δεν δημοσιεύει όσα σχόλια δεν τον συμφέρουν, σήμερα έγραψα το παρακάτω και δεν το δημοσίευσε χωρίς να ντρέπεται καθόλου.

-------------------------------------

Δίκαιο σε όλα έχει ο Κυπριανός. Οδυσσέα σφάλλεις κατάλαβε το, στο λαιμό του σε πήρε ο Καρδασης, και θα τρέχεις μετα να κρυφτείς για το έργο του διαβόλου στο οποίο πρωτοστατείς!

Ισαάκιος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ισαάκιε,

Είναι μάταιο να επιμένει κανείς. Ό,τι είχα να τους πω, τους το είπα. Άλλο δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι εμφανές πόσο απουσιάζει η ταπεινοφροσύνη τους και πόσο πλεονάζει η ταπεινολογία τους. Δεν είναι δυστυχώς μόνο αυτοί. Είναι και κάποιοι άλλοι πράκτορες από το Boston, USA. Καμώνονται και τους παλαιοημερολογίτες!

Τους άνοιξε, υποτίθεται, τα μάτια η επιστήμη και έγιναν αναίσθητοι στην τύφλα που τους μεταδίδει. Τα βάζουν με τους αδελφούς τους αντί να τα βάλουν με αυτούς που κατέχουν τα επιστημονικά σκήπτρα και τους πλανεύουν. Λυπάμαι ειλικρινά.

Ανώνυμος είπε...

κ.Χριστοδουλίδη σας ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολιασμού μου. Αν πάτε εκεί που τον έστειλα αρχικά τον σχολιασμό μου, θα δειτε ο Οδυσσέας να έχει βάλει ως όνομα του αποστολέα "Ισαάκιος Κομνηνός" και να έχει αυτό τον διαλογο μου και ετσι δήθεν να με παρουσιαζει ότι του έστειλα εδω. Αυτό όμως είναι αδικία και ψεύδος διότι δεν το έστειλα εγω και μάλιστα εκείνη την ώρα δεν ήμουν καν στο σπίτι.
Απο που το κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος ο Οδυσσέας; Διότι αυτός με είπε ειρωνικά ετσι κάποτε (Ισαακιο Κομνηνο) και διοτι τόσο καιρό γνωρίζω το ύφος του.

Μην τους υπολογίζετε, πλανεμένοι είναι οι κακομοιρηδες.

Ισαάκιος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ισαάκιε,

Απευθύνομαι πάλι σε σένα. Είπα ότι με τους άλλους τελείωσα, αλλά μένω έκπληκτος στο πόσο φάλτσα χρησιμοποιούν τη λογική τους για να μας αποδείξουν πόσο υγιώς σκεπτόμενοι, και ορθοφρονούντες, είναι. Για πρόσεξε λοιπόν να δεις τι γράφουν :

"Τα τεχνικα θεματα δεν ειναι ιατρικη που η επιστημη αναθεωρει ή αυθαιρετει συνεχως και αδιαλλειπτως.
Τα τεχνικα θεματα ειναι τεχνη που εγινε οπως εγινε και παραμενει οπως εγινε."

Το πρόσεξες, φαντάζομαι : "Τα τεχνικά θέματα είναι τέχνη που έγινε, όπως έγινε, και παραμένει όπως έγινε" ! Βάζω ένα θαυμαστικό, αν και θα χρειαζόταν πολλά. Διότι ο ευφυής που έγραψε αυτά τα πράγματα, φαίνεται ότι εξακολουθεί να κατοικεί στο πλινθόκτιστο σπίτι, που οι τεχνίτες προγονοί έφτιαχναν, για να μη βρέχονται και να μη κρυώνουν. Τα τεχνικά θέματα είναι τέχνη που έγινε, όπως έγινε, και παραμένει όπως έγινε, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι κατά τους αντι-συνωμοσιολόγους. Πάντως δεν νομίζω να κατοικείς κι εσύ σε πλινθόκτιστο, να μετακινείσαι με τετράποδο ή να γράφεις με κάρβουνο, με φτερό χήνας και για χαρτί να έχεις παπύρους. Εκείνοι μπορεί, αν και κατηγορούν τους Άμις και τον δικό μας Νάκο.

Φιλικά σε ασπάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ στο "πόσο φάλτσα χρησιμοποιούν τη λογική τους για να μας αποδείξουν πόσο υγιώς σκεπτόμενοι, και ορθοφρονούντες, είναι".
Καταλαβαίνω ότι τα λόγια σας είναι ορθά αφού η τέχνη και η τεχνική συνεχώς εξελίσσεται και δεν μένει ίδια.
Βλέπετε ο Καρδάσης έκανε καλά την δουλειά του και μπέρδεψε για καλά ακόμα και τον Οδυσσέα.

Ισαάκιος