Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο σε άλλο ιστολόγιο : Ο πολιτικός με τα καθρεφτάκια

Το σχόλιο αυτό δημοσιεύθηκε σε άλλο ιστολόγιο, το οποίο μας πληροφορούσε για τη δράση κάποιου κ. Γκιουλέν, Τούρκου της διασποράς, που προωθεί την αμερικανικού τύπου πολυπολιτισμικότητα. Όποιος δεν πράττει παρομοίως ή έχει τους λόγους του να διαφωνεί, ας προετοιμάζει καλύτερα διάδοχο κατάσταση ή την διαθήκη του.

"«Η ιστορία της χώρας μου κ. Πρόεδρε μας λέει ότι είναι δυνατόν να υπάρχει ένωση με ταυτόχρονη διατήρηση της διαφορετικότητας, ότι η κοινή δράση είναι δυνατή παρά την ποικιλία συμφερόντων και φυλών, που πιστεύω ότι αντικρίζουμε σ’ αυτήν την αίθουσα. Η πρόοδος, η ειρήνη και η δικαιοσύνη είναι εφικτές. Έτσι λέμε σε όλους τους λαούς και τις κυβερνήσεις: ας φτιάξουμε μαζί μία νέα παγκόσμια τάξη»
Henry Kissinger, σε χαιρετισμό της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ, Οκτώβριος 1975"

ΚΧ : Αυτά είχε πει ο Kissinger το 1975 και έκτοτε, οι κατά τόπους μισθοδοτούμενοι "Γκιουλέν" (τα δυο μεγάλα κομματα εδώ, χωρίς να υστερούν και οι ουρές τους) έχουν βαλθεί να αντιγράψουν την ιστορία της χώρας του κ. Κισσινγκερ.

Αυτό όμως που δεν είπε ο βαθύνους διπλωμάτης, είναι πώς γράφτηκε η ιστορία της χώρας του. Το αίμα των σφαγιασθέντων άλλων έφτιαξε τη λάσπη για τα θεμέλια αυτής της χώρας των χρυσοθήρων και των μεταναστών "για καλύτερη τύχη". Αφανίστηκαν οι γηγενείς Ινδιάνοι και το έγκλημα έγινε θεσμός και νόμος, διότι πάνω σ΄ αυτό εδραιώθηκε η χώρα του κ. Κίσσινγκερ.

Τώρα κάνουν εξαγωγή του μοντέλου της πολυπολιτισμικότητας, συνύπαρξη το έλεγαν παληά, και πληρώνουν κάποιους κρετίνους τύπου Γκιουλέν (σημ. παραλείπω τα γνωστά ονόματα των δικών μας)για να διαδοθεί το πρότυπο της χώρας, που κυριαρχεί αφανίζοντας το Ιράκ κυριολεκτικά, όπως ακριβώς έκανε και με την Ιαπωνία και με τη Γερμανία.

Αφού τους ήπιε το αίμα, τους διέλυσε, μετά τους έκανε δικούς της για να προωθούν ψευδεπίγραφα ιδανικά και συνθήματα του τύπου : "... είναι δυνατόν να υπάρχει ένωση με ταυτόχρονη διατήρηση της διαφορετικότητας, ότι η κοινή δράση είναι δυνατή παρά την ποικιλία συμφερόντων".

Κινούνται έξυπνα οι Τούρκοι. Αν δεν το κάνουν, τους περιμένουν οι Κούρδοι, οι Αλεβίδες, κάποιοι αρκετοί άλλοι, είναι όμως και η γενοκτονία των Αρμενίων. Ας αφήσουμε όμως παράμερα τις προεκτάσεις της διπλωματικής ραδιουργίας, που ασφαλώς μας αγγίζουν, και ας πάμε πιό κάτω.

Όποιος λοιπόν θα τολμούσε εκεί μέσα στον οργανισμό της ψευτιάς και της ιδιοτέλειας, να του πει ότι αυτά ισχύουν "εάν και εφόσον" προσκυνάμε το δικό του θεό - THE GOD WE TRUST - την άλλη μέρα, τον άλλο μήνα, τον άλλο χρόνο, ο τολμητίας δεν θα υπήρχε. Ούτε η χώρα του. Το αθωότερο να την είχαν αγοράσει, όπως αρχικά αγόραζαν με τα καθρεφτάκια τις εκτάσεις των Ινδιάνων οι πρόγονοι του χθεσινού τιμητή της "ένωσης με διαφορετικότητα". Φαντάζομαι οι σεναριογράφοι του Χόλυγουντ θα του ετοιμάζουν μια ταινία για να τον τιμήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: