Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Με αγανάκτηση και αηδία



Τα "μπουλούκια" της πλατείας
(αναδημοσίευση)

Ακούγοντας τις σειρήνες των Πρετεντέρηδων, Τρέμη, Τσίμα και Καψή, και βλέποντας το προπύργιο της διαφθοράς, την εφημερίδα που άρχισε να εκδίδεται μετά από την πτώση της Χούντας, να δείχνει τα Προπύλαια των αγανακτισμένων, είπα να τους αφιερώσω τη φωτογραφία που βλέπετε σε αρνητικό και με "θετικό" το γνωστό μας μουσικοσυνθέτη.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στις πλατείες είναι ξαναγινομένο. Το ζήσαμε παλιά και μας καναλιζάρισε στο σήμερα. Το σάπιο καθεστώς θα ανασυνταχθεί τρώγοντας τις σάρκες του. Θα μας πει τώρα τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε και θα μας "φυτρώσει" το ήδη έντιμο νέο παγκόσμιο γεγονός των αρίστων : Μπέηδες, Κασιμάτηδες, Πελεγρίνηδες και οι αποκάτω αναμένοντες Μαρκάτοι, Γιανναράδες, Ζουράρηδες και τα "υπόλοιπα "οχήματα" της πολιτικής εξαπάτησης" (Κλασσικοπερίπτωση). Είπα λοιπόν να γράψω κάτι, ομοίως, εξ αγανακτήσεως.

Η κοινωνική αγανάκτηση που άρχισε με τα Ιουλιανά του 1965 είχε την κατάληξη του στρατιωτικού πραξικοπήματος (χούντα) των συνταγματαρχών.

Ο στόχος της Νέας Τάξης είχε επιτευχθεί : Αφ΄ ενός καταργήθηκε η Βασιλευομένη Δημοκρατία (σημ. παγκοσμιοποίηση με πολλούς βασιλείς και βασίλεια δεν γίνεται) και αφ΄ ετέρου η Κύπρος τεμαχίσθηκε. Έπειτα, οι αφελείς πατριώτες, υπηρέτες της Νέας Τάξης και αναμορφωτές του φρονήματός μας δικάστηκαν, ξεχάστηκαν, αλλά έθεσαν γερές τις σοσιαλιστικές βάσεις του νέου δημοκρατικού μας πολιτεύματος στην Ευρώπη των λαών.

Τα σημερινά ασύντακτα και ασυντόνιστα "μπουλούκια" των αγανακτισμένων της πλατείας, είναι τα νέα Ιουλιανά που μας ετοίμασε η παγκοσμιοποίηση, αφού πλέον οι αχυνάνθρωποι της Μεταπολίτευσης έφεραν και αυτοί αισίως εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε, δηλαδή τη χρεωκοπία της Ελλάδας.

Ο στόχος και πάλι επιτεύχθηκε, αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες. Η πατρίδα πουλήθηκε και η διάδοχος κατάσταση με νέους αχυρανθρώπους, έντιμους, άριστους, τεχνοκράτες κλπ. είναι έτοιμη. Υποτίθεται αυτοί θα είναι λιγότερο κλέφτες από τους προηγούμενους της Μεταπολίτευσης. Αλλά δεν γίνεται. Η παγκόσμια διεθνής σπείρα του χρήματος δεν θέλει έντιμους συνεργάτες. Θέλει οι άριστοι να είναι μάστορες της ψευτιάς και στην απάτη, όπως είναι οι κεφαλές της σπείρας, που κλέβει αδιάντροπα το μόχθο των εργαζομένων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα "μπουλούκια" της πλατείας είναι βαθειά νυχτωμένα. Νομίζουν ότι με την ειρηνική τους αγανάκτηση κάτι θα μπορέσουν να κάνουν. Οπωσδήποτε κάτι θα καταφέρουν. Κάποια συναυλία θα ακούσουμε και οι λαθραίοι των πεζοδρομίων λίγα ευρώ θα βγάλουν από το εμπόρευμα, το απλωμένο στα σεντόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: