Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καφέδες και γιαούρτωμα κατά της Κανέλλη


Οι στυλοβάτες του Συστήματος ξεχνούν ένα πράγμα : Είχαν στα χέρια τους την ομαδική παραίτηση του κόμματός τους από τη Βουλή της ντροπής, που θα οδηγούσε αυτόματα σε θεσμική ανατροπή.

Δεν το έκαναν και τώρα τρώνε γιαούρτια και καφέδες στα μούτρα. Πάνε να πουν το ΟΧΙ, που τελικά θα είναι ΝΑΙ, αφού παραμένουν εντός του θεσμικού συστημικού, και Μακροπρόθεσμου, Εφαρμοστικού πλαισίου. Για να λένε ΟΧΙ, αλλά να διατηρούν τα κεκτημένα.

Σας μάθαμε υποκριτές, ψηφοθήρες και δεκανίκια του Συστήματος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατίας συνέχεια. Ψηφίστηκε το Μνημόνιο 2, το ίδιο 'νόμιμο' με το πρώτο. 155 ψήφους - ενώ το Σύνταγμα απαιτεί 180. Προς τι οι πανηγυρισμοί σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι υπερψηφίστηκε - κανείς δεν ξέρει. Φαίνεται έχει περάσει τόσο δεδομένη η 'δημοκρατία' της χώρας μας που πλέον όλα τα αντίθετα στο Σύνταγμα αυτομάτως νομιμοποιούνται.
Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η Ελλάς επωλήθη με δημοκρατικές διαδικασίες.

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/06/blog-post_6338.html

Ανώνυμος είπε...

Που είστε κυρία Κανέλλη που γνωρίζετε νομικά να πείτε ότι το Μεσοπρόθεσμο καταψηφίστηκε? Γιατί δεν το λέτε αυτό? Γιατί δεν μιλάτε? Να κυκλοφορεί παντού ότι ψηφίστηκε? Με το ζόρι να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είναι νόμιμο. Αφού είναι άκυρο, όπως και το πρώτο Μνημόνιο.
Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά, καθώς ορίζει η δεσπόζουσα λογική. Η οποία θέλει το νόμιμο να είναι και ηθικό (Βουλγαράκης, πρώην υπουργός).

Η Ελλάδα σταυρώθηκε σύμφωνα με το Νόμο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΚΧ : Η Ελλάδα σταυρώθηκε σύμφωνα με το Νόμο.

Ανώνυμος : ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΧ : Αυτό έγινε μια φορά και δεν ξαναγίνεται. Ή μάλλον έγινε, όταν βγάλαμε από πάνω μας τον Οθωμανό τύραννο. Αλλά τον αντικαταστήσαμε με άλλους, τότε, και σήμερα με άλλον : Τον πατέρα του ψεύδους, ο οποίος κυριαρχεί παγκοσμίως.

"Το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμμα"
Ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζή