Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Επιστροφή από το Κολαστήριο της Προδοσίας



Ώρα 4 το απόγευμα της 29ης Ιουνίου

Η προσέγγιση από την Πανεπιστημίου στο Κολαστήριο της Προδοσίας, άλλοτε Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας, ήταν ανέφικτη. Η ανάσα κοβόταν και τα μάτια δεν άνοιγαν από τα καπνογόνα στο ύψος της Τραπέζης της Ελλάδος.

Στροφή στην Ομήρου, κάθοδος στη Σταδίου. Από εκεί μέχρι την Αμερικής. Ομοβροντία καπνογόνων στο ύψος της Βουκουρεστίου, η αναπνοή κόβεται, τα μάτια σκοτινιάζουν, τώρα λες "πέφτω". Αλλά αντέχεις, υποχωρείς, μαζί και οι άλλοι. Σταματάς στην Ομήρου, περιμένεις τους άλλους και ξεκινάς πάλι. Νέα ομοβροντία με καπνογόνα, πάλι πίσω τρέχοντας. Επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό.

Υποχωρείς στην Κλαυθμώνος και αίφνης βλέπεις ομάδα με πλήρη εξάρτηση πάνω σε δίκυκλα. Ο κόσμος αρχίζει το γιουχάϊσμα, είναι και ένας πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο και τρέχει να πέσει πάνω τους. Οι ψύχραιμοι τον σταματούν, οι δικυκλιστές φεύγουν.

Στο δρόμο της επιστροφής ακούς τα μαντάτα : Η Ελλάδα πουλήθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και το Κολαστήριο της Προδοσίας, άλλοτε Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας, ήταν ζωσμένο με καπνούς.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω, δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος αντίδρασης. Ξέρετε τι είναι αυτοί που είναι στο κτίριο που βλέπετε? Εχετε δει μια αμερικανική ταινία που συνεδριάζουν κάποιες γυναίκες - ότι και καλά ανήκουν σε φιλανθρωπική οργάνωση - και μόλις κλείσει η πόρτα της αίθουσας του συνεδρίου παίρνουν την κανονική τους μορφή? - Σαν τις μορφές που δείχνουν κάποια διαφημιστικά του κυρίου Λιακόπουλου. Ετσι είναι και αυτοί. Σε ένα video Αμερικανικής δημιουργίας δείχνει να συνεδριάζουν μεγαλοτραπεζίτες και ο πρόεδρός τους να είναι κάποιος με μορφή Φιδιού - ο αντίδικος ο ίδιος - όπως λένε οι γέροντες. Εδώ δεν είναι κατάσταση ίδια με το παρελθόν που είχαμε εχθρούς που μπαίνανε με όπλα στη χώρα να την καταλάβουν. Αυτοί είναι όργανα του ίδιου του κακού - με αυτό συνεδριάζουν κάθε βράδυ και αποφασίζουν. Γι' αυτό και πότε ψηφίζονται όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια? Μετά τις 12 τη νύχτα. Θα ξέρετε - εφόσον πηγαίνετε στο Αγιο Ορος ότι 11-2.30 τα ξημερώματα είναι η ώρα που συνεδριάζει το κακό. Εχουμε να κάνουμε κύριε Χριστοδουλίδη με ορδές δαιμονίων, κάποια έχουν και ανθρώπινη μορφή, κάποια έχουν υπηρέτες τους ανθρώπους. Γι' αυτό γέροντες επιμένουν ότι εάν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού διάβαζε κάθε βράδυ 11-2 το Ψαλτήρι, η χώρα θα απελευθερωνόταν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση οι προφητείες έχουν μιλήσει για θλίψη, πείνα και μετά Ανάσταση. Και οι γέροντες όμως θεωρούν ότι θα έρθει σύντομα η Ανάσταση του τόπου - όσο και να φαίνεται η κατάσταση ακραία. Για σκεφτείτε λίγο, είναι ποτέ δυνατόν να άφηνε ο Θεός στα χέρια σατανιστών τον έλεγχο της χώρας που είναι ποτισμένη σε κάθε μέρος της με αίμα μαρτύρων - που πέθαναν φρικτά ομολογώντας τον Κύριο? Γι'αυτό θα σας συμβούλευα: προσευχή - Ψαλτήρι, τους Χαιρετισμούς και ότι άλλη προσευχή διαβάζετε. Μην ξεχνάτε, κανένας δεν θα μπορούσε ποτέ να ελευθερώσει τους ανθρώπους από το κακό παρά μόνο ο ίδιος ο Θεός. Κατέβηκε γι'αυτό στη γη και πέρασε αυτά που πέρασε. Τον Κύριο πρέπει να βάλουμε μπροστά σε αυτά που περνάμε γιατί σαν χώρα δεχόμαστε επίθεση λεγεώνων του κακού - που όμως νικήθηκε από τον Κύριο και χάνεται με την επίκληση του Ονόματός Του.
Μην ξεχνάτε το Ψαλτήρι - λέει: 'πάντα τα έθνη εκύκλωσάν με και εν τω ονόματι Κυρίου ημυνάμην αυτούς'
Πολλούς χαιρετισμούς,
Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τα σκέφτομαι αγαπητή σχολιάστρια, τα σκέφτομαι αδιαλείπτως και προσεύχομαι ομοίως. Έχεις σε όλα δίκιο, αλλά, να, είναι κι αυτό που γράφεις :

"Για σκεφτείτε λίγο, είναι ποτέ δυνατόν να άφηνε ο Θεός στα χέρια σατανιστών τον έλεγχο της χώρας που είναι ποτισμένη σε κάθε μέρος της με αίμα μαρτύρων - που πέθαναν φρικτά ομολογώντας τον Κύριο?"

Δακρύζουν τα μάτια, όταν συλλογιέμαι κι άλλα χώματα, περισσότερο αγιασμένα, που τώρα τα σκεπάζει η βάρβαρη ημισέληνος, αλλού δε η αίρεση. Και οι λογισμοί με οδηγούν σε θλίψη μεγάλη, όχι σε απόγνωση.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχετε δίκιο. Αλλά εκείνα τα χώματα είναι μέρος της χώρας. Τώρα είναι η χώρα στο σύνολό της σε κίνδυνο. Τώρα ο στόχος δεν είναι να πάρουν μέρος της χώρας αλλά να σβήσουν την Ελληνική φυλή από το χάρτη. Τώρα το θέμα δεν είναι η κατάληψη ορισμένων εδαφών αλλά η εξαφάνιση της Ελλάδας και των Ελλήνων οριστικά. Στο παρελθόν πήραν εδάφη ελληνικά - τώρα πάνε για το μεγάλο στόχο, το colpo grosso, όπως θα έλεγαν κι αυτοί. Αυτό ετοιμαζόταν δεκαετίες και τώρα βλέπουμε το τελευταίο μέρος εφαρμογής του. Τότε, εδόθη εντολή από τους ίδιους τους Αγίους - που εμφανίζονταν στους πιστούς - να πάρουν οι πιστοί τα άγια λείψανά τους από τα μέρη εκείνα και να τα φέρουν στην Ελλάδα. Και οι εικόνες όπως γνωρίζετε έφυγαν - άλλες μόνες τους άλλες δια πιστών και μετέβησαν στην Ελλάδα. Τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν ειδοποίησαν οι Αγιοι για κάτι τέτοιο - ακούγομαι ίσως γραφική σε τρίτους - αλλά έτσι είναι. Οι Αγιοι ανά την Ελλάδα ζουν μαζί με τους Ελληνες τις καταστάσεις. Τους συνοδεύουν στα χειρουργεία, τους κάνουν καλά, τους σώζουν στους κινδύνους, τους δίνουν κουράγιο στις δοκιμασίες. Και όλοι οι Αγιοι είναι στη χώρα. Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι είναι θαυμαστό το γεγονός ότι Αγια Λείψανα βρίσκονται επί των συνόρων της χώρας, Ανατολικά, Δυτικά, Βόρεια και Νότια, ως φύλακες. Αλλοι οι στόχοι των εχθρών τότε, άλλοι τώρα. Αυτοί συνεδριάζουν τα μεσάνυχτα. Συνεδριάζουν όμως και Η Θεοτόκος, οι Αγιοι με τις ουράνιες ταξιαρχίες υπό την επίβλεψη του Κυρίου. Ποιος λέτε να νικήσει? Τον Νικητή τον ξέρουμε εκ των πραγμάτων ποιος είναι.
Μία πιστή

Ανώνυμος είπε...

Πήγατε και εσείς γιατρέ μου;

φιλος σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ 28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΕΙ
Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη,μπορεί να αναγωρισθούν ,με συνθήκη η συμφωνία,σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα.
Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή την συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου
αριθμού των βουλευτών
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΡΙΑ ΠΕΜΠΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΗ
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Τώρα το θέμα δεν είναι η κατάληψη ορισμένων εδαφών αλλά η εξαφάνιση της Ελλάδας και των Ελλήνων οριστικά"

Ναι, είναι ακριβώς όπως το γράφεις. Τούτο όμως δεν το βλέπουν οι ηγούμενοι (πολιτικοί) και οι προκαθήμενοι (εκκλησιαστικοί) των Θεσμών. Να τους αφήσουμε στην μακαρία τους νάρκη, νομίζω κακό θα τους κάνει. Αυτό με έκανε να πορευθώ μέχρι το "Κολαστήριο της Προδοσίας", αν και δεν μου το επέτρεψαν.

Τα πρόσωπα αυτών των αναξίων, αντί να φανερώνουν, να αναδεικνύουν τους Θεσμούς, τους διαφθείρουν. Και τι μένει μετά; Άλλο τίποτα από τα αναλάβει ο λαός αυτό το δύσκολο έργο. Φύλακας της Πίστεως είναι ο λαός, όπως ακριβώς είναι και φύλακας για την εφαρμογή και την τήρηση του Συντάγματος.

Ανώνυμος είπε...

Οι προκαθήμενοι - όλων των χώρων - με ελάχιστες εξαιρέσεις, βλέπουν τον κόσμο ως πλήθος. Δεν μπορούν να νιώσουν. Δεν έχουν συναισθήματα. Δεν στενοχωριούνται με τον απλό κοσμάκη που χτυπιέται αλύπητα. Μην ξεχνάτε, πριν κάποιες μέρες κάποιος διαδηλωτής είχε πει 'Μας χτυπούσαν μόνο στο κεφάλι'. Δεν μπορούν να έχουν συναισθήματα - κάθε βράδυ κάνουν τελετές στις στοές τους. Αλλη αντιμετώπιση θέλουν και άλλη θα έχουν. Οτι έγινε στους αιρετικούς αρχιερείς των Ιουδαίων με εντολή του Προφήτη Ηλία. Γι'αυτό όταν ρώτησαν τον πατέρα Παίσιο, τι θα γίνει με τους πολιτικούς τους είπε, δεν μπορώ να σας πω. Η Αργεντινή δεν είναι μακριά - όπως είπε ο πατέρας γνωστού πολιτικού στο παρελθόν. Ούτε η Ρουμανία είναι μακριά. Ας διαβάσουν λίγο την υπόθεση Τσαουσέσκου. Θα τους χρειαστεί.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Πήγατε και εσείς γιατρέ μου;"

Ναι, πήγα, αλλά δεν μπόρεσα να πλησιάσω από τα προπετάσματα δακρυγόνων και ασφυξιογόνων. Δεν είχα και την κατάλληλη εξάρτηση.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Οι προκαθήμενοι - όλων των χώρων - με ελάχιστες εξαιρέσεις, βλέπουν τον κόσμο ως πλήθος. Δεν μπορούν να νιώσουν. Δεν έχουν συναισθήματα."

Δεν έχουν συναισθήματα, ναι, διότι παίρνουν μαθήματα από τον "ορθόδοξο" και αυθεντικό εβραϊσμό, αλλά και κάποιους δικούς μας. Που μπερδεύουν το συναίσθημα με τον σαχλό ρομαντισμό. Τόσο μυαλό έχουν.

Η αλλοτρίωση και η διαφθορά του συναισθήματος προτάσσει τη λογική για ευνόητους λόγους : Η πολιτική δεν ασκείται με το συναίσθημα, λένε, διότι θέλουν να φτιάχνουν ΜΑΤάδες και λοιπούς ένστολους φονιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Να μιλάς καλύτερα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Να μιλάς καλύτερα."

Ευχαρίστως, αρκεί να μου υποδείξετε το καλό, για να το κάνω καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2012 - 2015»

http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2012 - 2015»

Το διάβασα κι έφριξα. Γράφουν για "Δημόσιο" αλλά ουσιαστικά το Δημόσιο παύει να υπάρχει. Το καταπίνει ολόκληρο το Ιδιωτικό της τρόϊκας. Διερωτώμαι ποιος ανεγκέφαλος το συνέταξε. Προφανώς, κάποιος που απευθύνεται σε ομοίους με αυτόν, όπως είναι οι βουλευτές που το ψήφισαν. Αλλά και αυτοί που δεν το ψήφισαν, αντί να παραιτηθούν και σύσσωμοι να αποχωρήσουν, έμειναν μαντρωμένοι μέσα στο Κολαστήριο (πρώην Κοινοβούλιο) της Προδοσίας. Το ΟΧΙ δεν τους αθωώνει, είναι ολοι τους υπεύθυνοι.