Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η Ελλάς επωλήθη με δημοκρατικές διαδικασίες



Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2011
Ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο, ή Μνημόνιο 2, από τη Βουλή των Ελλήνων. Δεν έχει σημασία πόσοι ψήφισαν ναι και πόσοι όχι.

Όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά, καθώς ορίζει η δεσπόζουσα λογική. Η οποία θέλει το νόμιμο να είναι και ηθικό (Βουλγαράκης, πρώην υπουργός).
Η Ελλάδα σταυρώθηκε σύμφωνα με το Νόμο.

Ήταν όλοι εκεί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να τους βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι όλους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ΌΧΙ.

φίλος σας.

Ανώνυμος είπε...

Ιδού η γλυκειά φωνή του πάνω από το άρμα που οδηγεί προαναγγέλλει, επισημαίνει ο ίδιος γέροντας ασκητής τις ραγδαίες ελπιδοφόρες και χαρούμενες εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στο πικρό ποτήρι της αποστασίας που προκάλεσε την θλίψη και την πνευματική πενία!
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. στέλνω μήνυμα στον πλανήτη γη. Οι θυσίες και το αίμα που χύθηκε ήταν μηδαμινό μπροστά στα ανήθικα τεχνάσματα των τεκτόνων. Τώρα συνέλθετε και βάλτε τάξη σ' όλα τα κράτη. Βγάλτε όλα τα κρυμμένα και βοηθήστε τους λαούς. Ο Πατήρ μου θέλει τώρα να βάλει το θεμέλιο λίθο στον πλανήτη γη και να επικρατήσει ο τριαδικός Θεός. Έρχεται το ποθούμενο για αλλαγή. Αλλάζουμε σελίδα τα ερπετά πεθαίνουν. Αμήν»

απο το ιστολόγιο

http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1609&obcatid=1

ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΟ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος είπε...
Δεν πρέπει να τους βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι όλους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ΌΧΙ.

ΚΧ :
Δεν θα τους έβαζα, αν έμπρακτα αποδείκνυαν ότι δεν επιθυμούν την υποδούλωση και τον πλειστηριασμό μας. Είχαν στο χέρι τους το δικαίωμα να παραιτηθούν από αυτό το "Βουλευτήριο" της προδοσίας και του εξανδραποδισμού μας.

Η αναθεώρηση του Μνημονίου που πρότειναν ήταν στάχτη στα μάτια. Δεν έλεγε τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, διότι κι αυτοί είναι υπεύθυνοι στο οικονομικό μας, και δημοκρατικό, αδιέξοδο - να, που υπάρχουν αδιέξοδα. Πάλι εκεί θα μας οδηγούσε, στην εξαθλίωση και στον πλειστηριασμό.