Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ



Η σημερινή είδηση είναι :

O γιoς της πέθανε από λευχαιμία στα 26 του χρόνια και ο πόνος της ήταν ανείπωτος. Αυτό που έκανε ήθελε απίστευτη τόλμη και δύναμη… Με δυο παρένθετες μητέρες, κατάφερε να αποκτήσει 4 εγγόνια, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του γιού της!

Η 60χρονη ομογενής Λαμάρα Κελεσίδου περιγράφει σε συνέντευξή της στην....
εφημερίδα Έθνος, την απίστευτη ιστορία της. Είναι γιατρός-φυσιολόγος και εργαζόταν στο ΤΕΙ Πτολεμαΐδας. Έζησε μια οδύσσεια 8 χρόνων στη Θεσσαλονίκη παλεύοντας να σώσει τον γιο της που είχε “χτυπηθεί” από λευχαιμία κι όταν τελικά τον έχασε σε ηλικία 26 ετών, βρήκε τη δύναμη να τον “ξαναγεννήσει”, φέρνοντας στη ζωή τα τέσσερα παιδιά του μέσω δύο παρένθετων μητέρων, με σπέρμα που φρόντισε να καταψύξει όσο εκείνος ήταν στο κρεβάτι του πόνου. (Από το ιστολόγιο ksipnistere, Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011, όπως και η φωτό).

Η ψευδεπίγραφη, και σε πλήρη νεοεποχίτικη έκφραση, "αγάπη" είχε ακόμη ένα θύμα. Τη μητέρα αυτού του 26χρονου, που πέθανε από λευχαιμία και θέλησε να "κρατήσει κάτι" από το παιδί της που έχασε.

Κράτησε το σπέρμα του, σπέρμα σημειωτέον ενός ασθενούς που λάμβανε χημειοθεραπευτικά (είναι καρκινογενετικά και υπεύθυνα ενίοτε για τερατογενέσεις), για να φέρει στη ζωή άλλους ανθρώπους.

Δεν πρόκειται να μάθουμε τη συνέχεια αυτών των παιδιών. Σημασία έχει μόνο η είδηση, η δύναμη και η συγκίνηση αυτής της μητέρας για το γυιό της και την αγάπη που έτρεφε γι΄ αυτόν.

Η μάνα που τρέφει μέσα στα σπλάχνα της το ίδιο της το παιδί, γίνεται ένα με την επ΄ αμοιβή μητρότητα (παρένθετη μητέρα και παρένθεση ζωής) μιας άλλης "μητέρας". Όπως την (τις) κατέστησε ο σωλήνας της επιστήμης : Μητέρες με το σωλήνα!

Κίβδηλα, ψεύτικα και σε παρενθέσεις όλα. Μόνος κερδισμένος η "αγάπη" - κι αυτό σε παρένθεση - του σωλήνα και όλα ριγμένα στη χαβούζα μιας συναισθηματικής αθλιότητας. Αυτές οι "ειδήσεις" έπρεπε να γράφονται με θλίψη και απέραντη οδύνη για το σημερινό μας κατάντημα. Αντίθετα, εκθειάζονται η δύναμη, η τόλμη και φυσικά η αγάπη.

Σημείωση
Ο άγιος Θεός αφήνει τον άνθρωπο ελεύθερο. Ακόμη και όταν τον αρνείται, όταν τον ειρωνεύεται, όταν τον χλευάζει και τέλος, ακόμη και όταν τον σταυρώνει με τα κίβδηλα λόγια ... της αγάπης.

"Ημείς νόμον έχομεν και κατά τον νόμο ημών οφείλει αποθανείν"

Σήμερα αντί να σκοτώνουν φτιάχνουν ζωές με το σωλήνα.

Αυτά που γράφω δεν αφορούν σε μια συγκεκριμένη φυλή ή ράτσα. Όλοι συμπεριφερόμαστε με αυτή την απύθμενη υποκρισία ανεξάρτητα από ράτσα ή φυλή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πω ότι υπάρχει σοβάρο ψυχοπαθολογικό πρόβλημα
στην γυναίκα αυτή θα με πούνε στενόμυαλη και οπισθοδρομική και ότι η επιστήμη υποστηρίζει την προόδο. Η Επιστήμη όμως μετά από έρευνες ανακάλυψε ότι τα παιδία του σωλήνα αρρώσταινουν πιο συχνά από τα φυσιολογικά
Το παρακάτω ιστολόγιο είναι η απόδειξη

http://translate.google.com/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://www.scientificamerican.com/article.cfm%3Fid%3Dassisted-reproduction-genetics

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εσύ στενόμυαλη και οπισθοδρομική, εγώ απάνθρωπος, φασίστας, ρατσιστής και οπωσδήποτε "ταλιμπάν". Έχουμε χάσει την επαφή μας με τη γλώσσα, με το λόγο και η συννενόηση καθίσταται αδύνατη.

Πάντως αυτοί έχουν την "αγάπη" του σωλήνα (της επιστήμης) και κάνουν ό,τι θέλουν. Τους συμπαραστέκτονται και κάτι άνθρωπάκια από τους άμβωνες ή τις πανεπιστημιακές έδρες.

Απέραντη θλίψη αγαπητή σχολιάστρια.

cummulus είπε...

Αλήθεια ποῦ βαδἰζουμε μέ αὐτόν τόν "ἀγαπισμό";

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αλήθεια ποῦ βαδἰζουμε μέ αὐτόν τόν "ἀγαπισμό";

Απάντηση :

Στη συμπαντική σκόνη της αγάπης!

Cummulus, σε ευχαριστώ. Μου έλυσες την απορία.