Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Εισφορά αλληλεγγύης!!!


Οι κάλπες άνοιξαν, τα ψηφοδέλτια χύθηκαν στους δρόμους

Την ονομάζουν "εισφορά αλληλεγγύης" ή "κοινωνικής αλληλεγγύης" και στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος έχουμε :

Παραμένει η εισφορά αλληλεγγύης στα ετήσια εισοδήματα- θα επιβληθεί κλιμακωτά από 1% ως 5%.

Θα ισχύσει:

Εισφορά 1% για εισοδήματα από 12.000-20.000
Εισφορά 2% για εισοδήματα από 20.000-50.000
Εισφορά 3% για εισοδήματα από 50.000-100.000
Εισφορά 4% για εισοδήματα από 100.000 και πάνω

Αυτή είναι η εισφορά αλληλεγγύης του "Μνημόνιο 2", η οποία θα προστεθεί στην εισφορά του "Μνημόνιο 1".

Από τα λεφτά του μόχθου και του κόπου μας, ζητούν να καταβάλουμε την ειδική εισφορά αλληλεγγύης προς τους χειμαζομένους συνανθρώπους μας!

Θαυμάστε την αναλγησία τους. Εμείς να συνεισφέρουμε, να φανούμε αλληλέγγυοι προς τον συνάνθρωπο, αυτόν που εκείνοι τον πετάνε στους "πέντε δρόμους", τον αφήνουν άνεργο, του κλείνουν το μαγαζί και του παρέχουν "ευέλικτη εργασία" με μισθό πείνας και εξαθλίωσης. Αυτή είναι η δική τους εισφορά αλληλεγγύης!

Κλέψε για να φας και σκότωσε για να ζήσεις. Φονιάδες, αιμοβόρα αρπακτικά της Νέας Παγκόσμιας Εποχής, αυτό που κάνετε σεις εκ του ασφαλούς μας το φέρνετε τώρα σαν παράδειγμα και σαν μάθημα. Ίδιους μας θέλετε να γίνουμε.

Ζητούν από εμάς να είμαστε "κοινωνικά αλληλέγγυοι" στιγμή κατά την οποία αυτοί είναι αλληλέγγυοι μόνο με τους δικούς τους : του γνωστού κλειστού κυκλώματος των κλάμπ ή των λεσχών, που μυστικά αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Απατεώνες, ήρθε η ώρα που θα ανοίγετε τις κάλπες και μέσα δεν θα βρίσκετε ψήφους. Το δικό μας άλλοθι στο φονικό που ετοιμάζεται δεν θα το έχετε. Τότε να δούμε την αλληλεγγύη σας και πόσο θα σας φροντίσουν τα κλάμπ και οι λέσχες που υπηρετείτε πιστά.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε μου ειστε θυμωμενος ή μου φαινεται;

φιλος σας

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ναι, έχεις δίκιο αγαπητέ σχολιαστή. Παρασύρθηκα. Την οικογένειά μου την έχουν ληστέψει δυο φορές. Αλλά ήταν και μια τρίτη, η χειρότερη.

Ο συγχωρεμένος ο παπαούς μου ήταν ναυτικός, εποχή του 1900 με 1920. Έβγαλε λίγα λεφτά και ξεμπαρκάρησε, να ζήσει με την οικογένειά του. Το 1929 με το παγκόσμιο κράχ (κλοπή παγκοσμίου επιπέδου) τα έχασε όλα - είχε μόνο ένα σπίτι - και πήγε πάλι στα πλοία. Μετά από δέκα χρόνια, πάλι με λίγα λεφτά βγήκε στη στεριά. Έγινε ο πόλεμος και πάλι του τα πήραν.

Το 1953 όταν συγχωρέθηκε, ήρθε η εφορία και ζήτησε το φόρο κληρονομιάς - ήταν το μοναδικό σπίτι - από τη χήρα και άνεργη μητέρα μου με δυο παιδιά. Δεν είχαμε να πληρώσουμε. Μας έβγαζαν στο δρόμο, θα έκαναν πλειστηριασμό. Αλλά ευτυχώς, ένας συγγενής δικηγόρος σύστησε στη μητέρα μου να φύγει, ώστε να μη γίνει το δικαστήριο. Φύγαμε και γλυτώσαμε.

Σήμερα μας κάνουν πάλι το ίδιο και δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα. Άλλωστε, δεν είμαι εμπερίστατος. Υπάρχουν όμως χιλιάδες άνθρωποι, που ζουν το δράμα που έζησα εγώ τη δεκαετία του 1950 και ζητούν από εμάς, οι ανάλγητοι, να δείξουμε "κοινωνική αλληλεγγύη"!

Αυτά εν ολίγοις τα αίτια του θυμού, τα ανθρώπινα αγαπητέ μου και όχι τα θεία.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχετε δίκιο. Προτίθενται να μας βγάλουν όλους στο δρόμο - βλέπε φωτογραφία ζητιάνων που έχουν στο πρώτο θέμα. Για να δούμε όμως. Μήπως τώρα έφτασε η ώρα τους? Οπως λέει μια παροιμία 'Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις... (Σύνταγμα, φωτογραφία τι είχαν αναρτήσει ο κόσμος έξω από τη βουλή, όπως δεν το έδειξαν τα κανάλια). Από πνευματικής πλευράς πάντως φαίνεται να είναι κοντά η ώρα της πληρωμής τους.
Σχετικά:
'Γι' αυτό μην ελπίζετε καλοί μου άνθρωποι στους κάθε λογής άρχοντες γιατί είναι βέβαιο πως θα οργισθείτε, θα αγανακτήσετε, θα απογοητευτείτε... Στον τριαδικό Θεό να έχετε μόνο την ελπίδα σας, γιατί εκεί κρύβεται ο πραγματικός θησαυρός. Αγανακτήστε λοιπόν με την ψυχή σας κατά του πολυμήχανου Σατάν που δημιούργησε την κατάσταση αυτή! Συντονίστε την καρδιά σας με τον ουρανό και τότε θα καταστείτε δίαυλος της αγάπης θείων δωρεών που θα εκδιώξουν μια για πάντα την υλική πενία και προπαντός την πνευματική; Αποδεχτείτε τα κλειδιά της σωτηρίας του Χριστού για να δείτε φως στο τούνελ και να υπερβείτε κάθε αδιέξοδο. Αλλάξτε γήπεδο και όχι μόνο να σηκωθείτε από τους καναπέδες σας αλλά φροντίστε να βγείτε από την εμβέλεια των αθόρυβων αλλά καταστροφικών όπλων του Σατάν.
Η έξοδος σας αυτή θα σας βοηθά να αφουγκράζεστε καθαρά το λόγο του Κυρίου και να τηρείτε τις εντολές Του, επισημαίνει γνωστός γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους. Τότε θα ακούετε προσθέτει, τη φωνή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να λέγει: "Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Θέλω να στείλω το μήνυμά μου στον κόσμο που ξεσηκώθηκε για την κατάντια που διάφορες φατρίες δημιούργησαν, προκειμένου να έχουν τα κλειδιά του κόσμου όλου. Όμως κάνουν λάθος! Αν και ο μιαρός Σατάν τους έβαλε όλους να μονομαχούν σε ένα γήπεδο ο ουρανός τελικά θα τους λυντσάρει. Οι διοικούντες τα κράτη να έχουν σύνεση και Θεό. Ο Βεελζεβούλ τους χόρεψε καλά. Το χέρι του ουρανού όμως θα τα βάλει όλα σε τάξη. Ο Κύριος και Πατέρας μας μαζί. Αμήν!"


Ένας δούλος Κυρίου'
Πρόσφατο σχόλιο από orthodoxia.gr
Μία πιστή

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, οι 'εισφορές κοινωνικής αλληλεγγύης'είναι κι άλλες. Π.χ. 500 ευρώ κάθε ελεύθερος επαγγελματίας!!! κλπ. κλπ. Για να δούμε. Λίγη υπομονή.
Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ την σχολιάστρια "μία πιστή". Οι πνευματικές συμβουλές του ασκητού Γέροντος εύχομαι να βρούν γόνιμο έδαφος και επιτέλους, να σταματήσουμε τους φατριασμούς, τους οποίους μας κληρονόμησε η μανία της ψήφου και της κάλπης. Κόμματα έφτιαξε η πολιτική, κόμματα (κομμάτια) έκανε και τη θρησκεία.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Τους ελεύθερους επαγγελματίες τους θέλουν ελεύθερους κλέφτες. Κλέφτες αυτοί, κλέφτες να γίνουμε κι εμείς.

Εφοριακός μου ζητούσε, τότε που ξεκίναγα το "ελεύθερο" επάγγελμα του γιατρού, να υπογράψω την υπεύθυνη ψεύτικη δήλωση που μου υποδείκνυε. Αρνήθηκα, μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης (και κλέφτης).
- "Αν είναι έτσι, μου είπε, τι το θέλεις το ιατρείο".
- "Σωστά, του απάντησα, εσείς θέλετε κλέφτες επειδή κι εσείς κλέφτες είσαστε".

Του πέταξα στα μούτρα τα μπλόκ και τα βιβλία. Και είχα μόνο 4 χρόνια "ελεύθερης" άσκησης του "επιτηδεύματος". Όχι του κλέφτη ή του ψεύτη.

Ανώνυμος είπε...

Για να σας φτιάξω λίγο και τη διάθεση, σας έχω νεώτερα. Οι προφητείες θα αναβληθούν, καθότι έχουν αναλάβει δράση οι Ελληνες επιχειρηματίες: αποστολή τους: να βρουν το ξίφος - που κατά την προφητεία θα αποκεφαλίσει τους διώκτες της ορθοδοξίας. Επόμενο στάδιο: να σταλεί εξώδικο άμεσα στον Αγγελο δια του οποίου η προφητεία θα ολοκληρωθεί, προκειμένου να μην έρθει!!!
Δείτε το άρθρο - σημερινό:
[Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011
Αναζητώντας το ξίφος του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα εδώ και μερικά χρόνια είχε στα χέρια του ένα παλιό χειρόγραφο το οποίο έδινε συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για ένα θησαυρό κρυμμένο σε υπόγεια σπηλιά στους Αγίους Θεοδώρους.
Άρχισε να ψάχνει κάθε τι σχετικό με αυτή την σπηλιά και έφτασε σε ειδικούς επιστήμονες στην Αμερική.

Με την βοήθεια δορυφόρων

Οι επιστήμονες αυτοί με έφτασαν μέχρι την ΝΑΣΑ και με ειδικά μηχανήματα και με την βοήθεια δορυφόρων κατέγραψαν την σπηλιά και προς έκπληξη όλων η περιγραφή του χειρόγραφου αλλά και οι φωτογραφίες των δορυφόρων συμφωνούσαν απόλυτα.
Τότε πλέον τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά και άρχισε να στήνεται η επιχείρηση με επιστημονικό τρόπο.
Ο επιχειρηματίας έκανε αίτηση στο Ελληνικό δημόσιο και πήρε όλες τις προβλεπόμενες άδειες προκειμένου να ψάξει για τον αμύθητο θησαυρό που έχει την βεβαιότητα ότι είναι κρυμμένος στα έγκατα των Αγίων Θεοδώρων…
Από την περασμένη Παρασκευή η ομάδα έφτασε με σύγχρονα μηχανήματα στους Αγίους και άρχισε το σκάψιμο..!!
Το χειρόγραφο που έχει η ομάδα στα χέρια της αναφέρει ότι στην σπηλιά αυτή περίπου στο 1700 πειρατές έκρυψαν ένα αμύθητο θησαυρό και όταν αναγκάστηκαν να φύγουν παγίδεψαν με πολλούς τρόπους την σπηλιά.
Ετσι λοιπόν η ομάδα των ερευνητών αποφάσισε να μην μπεί από την είσοδο που φαινόταν στις ειδικές φωτογραφίες των δορυφόρων αλλά να ανοίξει με γεωτρύπανο τρύπες για να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις…
Βρήκαν την στοά και τη σπηλιά..!
Χθές το μεσημέρι το γεωτρύπανο κατάφερε να πέσει ακριβώς σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αμερικάνων στην στοά που οδηγεί στην πόρτα που φράσει την σπηλιά…
Το τι έγινε στο συνεργείο δεν περιγράφεται…

Αμέσως κατέβασαν κάμερα από την τρύπα η οποία επιβεβαίωσε την στοά αλλά και την πόρτα…!!

Τότε σήμανε συναγερμός και στις δημόσιες υπηρεσίες που είναι επί τόπου και παρακολουθούν το έργο της ερευνητικής ομάδας..!!

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη η σημαντικότερη φάση της έρευνας. Επειδή τα χώματα είναι σαθρά αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί άλλο μηχάνημα για να διευρύνει την τρύπα και να μπορέσουν από άλλο σημείο να φτάσουν την πόρτα…!

Είναι η κρίσιμη μέρα και η αγωνία όλων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.

Τα μέλη της ομάδας πιστεύουν ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχουν φτάσει στα πρώτα αντικείμενα του θησαυρού…!!

Το ξίφος του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_9721.html
]

Θυμάστε το τραγούδι του Σπανουδάκη που σας είχα στείλει? Τελικά το έχουν ακούσει πολλοί όπως φαίνεται!
Τελικά φαίνεται ότι τρέμουν τι τους περιμένει.
Οσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν μπορούν να σταθούν λόγω των μασόνων να ξέρουν ότι δεν μας νοιάζει. Ψωμάκι και με τον Κύριο παρά προδότες του.
Μία πιστή

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κύριε Χριστοδουλίδη,
Να ξέρουν οι Μασόνοι ότι ο στρατός του Θεού δεν χρειάζεται μεταφορικά μέσα. Δεν μπορούν να μπλοκάρουν την υπεράσπιση της χώρας
{Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαφώνησε ως προς το "επείγον" της αγοράς...!
Με το μπετονάκι κινδυνεύουν να βάζουν πετρέλαιο στις φρεγάτες και στα υποβρύχια οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού. Και δεν είναι αστείο, αλλά μια πραγματικότητα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ηγεσία του Π.Ν. αν τελικά κριθεί παράνομη από το Ελεγκτικό Συνέδριο η τελευταία παραγγελία καυσίμων.

Παράνομη ενδέχεται να κριθεί η τελευταία παραγγελία καυσίμων που έκανε το Πολεμικό Ναυτικό! Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, πριν από δύο μήνες το Πολεμικό Ναυτικό ξεκίνησε την...
προμήθεια καυσίμων με τη διαδικασία του επείγοντος, καθώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων (επιχείρηση Λιβύη) τον περασμένο χειμώνα, τα πλοία χρησιμοποίησαν περισσότερο πετρέλαιο από τον αρχικό προγραμματισμό.

Κατόπιν αυτών το Π.Ν. ενέκρινε την προμήθεια καυσίμου ύψους 10.000.000 ευρώ με τη διαδικασία του επείγοντος από τα «Ελληνικά Πετρέλαια». Οπως προβλέπεται από το νόμο ο σχετικός φάκελος στάλθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο νομιμότητας.

Στις 2 Ιουνίου στο Ελεγκτικό Συνέδριο διαφώνησε ως προς το σκεπτικό του «επείγοντος», μπλοκάροντας την προμήθεια. Στις 8 Ιουνίου έγινε αίτηση ανάκλησης από το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία θα εκδικαστεί σήμερα.

Το ενδεχόμενο να μην εγκριθεί η προμήθεια έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς πρακτικά τα πλοία από το τέλος του μήνα δεν θα έχουν καύσιμα ούτε για να βγουν από το ναύσταθμο, δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι περιπολίες στο Αιγαίο, θα ματαιωθούν οι προγραμματισμένες ασκήσεις και θα πρέπει να ανακληθούν τα πλοία που συμμετέχουν στις αποστολές του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, αλλά και στην επιχείρηση εναντίον της πειρατείας -υποστηρίζουν τον ελληνικό εμπορικό στόλο όταν αυτό χρειαστεί.
}

Μία πιστή

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ την σχολιάστρια "μια πιστή" για τις πληροφορίες.

Αν οι έρευνες επαληθεύσουν το χειρόγραφο, είμαι βέβαιος ότι κάτι οργανισμοί εκ του ΟΗΕ προερχόμενοι κλπ. κλπ., θα ανακηρύξουν το εύρημα ή τα ευρήματα, ως ανήκοντα στην "παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά".

Οπότε κάποιος "μάστορας" όπως ο Ελγιν - ήταν και λόρδος ο αρχικλέφτης - θα αποφανθεί ότι αυτό (ή αυτά) πρέπει να βρίσκεται σε ένα Παγκόσμιο Διεθνές (και διακυβερνητικό) Μουσείο της πολιτιστικής κληρονομιάς τους ανθρωπίνου γένους (σημ. ως γνωστόν προερχόμαστε από τους πιθήκους).

Σε μας θα δώσουν ένα μέρος από τα εισοδήματα, που θα εισπράττουν από τους επισκέπτες του Μουσείου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Γλυτώσαμε τη χρεωκοπία; Πιθανόν, αλλά αυτοί το κεφάλι τους δεν θα το σώσουν.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/06/blog-post_621.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ.

ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ -ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ- ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή,

Δεν ήταν και δεν είναι στις προθέσεις μου να σε πείσω ή να πείσω κάποιον άλλον. Με ρώτησες και σου απάντησα με βάση αυτά που γνωρίζω από το αντικείμενο των σπουδών μου. Μπορεί οι εφημερίδες ή εσύ, που ενδιαφέρεσαι περισσότερο ίσως από εμένα, να γνωρίζεις περισσότερα.

Άνθρωπος με τεχνητή καρδιά, σε αντικατάσταση αυτής που έχει, δεν ζει. Εσύ έγραψες "ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ" και προφανώς, δεν γνωρίζεις "πώς κράτησε", όσες μέρες έζησε.

Ευχαριστώ για το σχόλιο και την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ και ελπιζω να μην σας θυμωσα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κάθε άλλο!

Ανώνυμος είπε...

O OΥΡΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ
ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ