Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το Ζώδιον του εωσφορικού πνεύματος

Από άλλο ιστολόγιο (*), αρθρογράφος που υπέγραφε σαν "Φώτιος" :

Φώτιος(;) :
Είμαστε πια στην αρχή μιας Νέας Κοσμικής Περιόδου καθώς η προηγούμενη Εποχή, γνωστή αστρολογικά ως "Εποχή των Ιχθύων", ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Ο Πλανήτης μας και
η Ανθρωπότητα που ζει σ' αυτόν, εισέρχεται σε μια νέα πρωτόγνωρη Εποχή με νέα χαρακτηριστικά. Γνωστή ως "Εποχή του Υδροχόου" και είναι η Εποχή που οι άνθρωποι και ο πλανήτης "φωτίζονται" από την διάχυση του Αγίου Πνεύματος.


Σχολιαστής :
Πολύ απλά, τρικυμία εν κρανίω. Δηλαδή, έπρεπε να περάσουμε από την εποχή των Ιχθύων - και των Ζωδίων - στην εποχή του Υδροχόου για να εκχυθεί (σημ. λόγω υδροχόου) στον κόσμο το Άγιον Πνεύμα και να μας προκύψει ο φωτισμός εξ Αυτού!!! (Τα θαυμαστικά είναι λίγα).

Ο αφώτιστος Φώτιος γράφει : Η "εποχή του Υδροχόου" (και) είναι η Εποχή που οι άνθρωποι και ο πλανήτης "φωτίζονται" από την διάχυση του Αγίου Πνεύματος."

- Δηλαδή, το Άγιον Πνεύμα περίμενε την εποχή του Υδροχόου; Τόσα χρόνια τι έκανε;
- Έπρεπε να εισέλθουμε - το Άγιον Πνεύμα - στην κανάτα ή στάμνα, δηλαδή στον Υδροχόο, για να διαχυθεί και να μας φωτίσει, απαντά ο αφώτιστος Φώτιος.

Και εις ανώτερα. Αυτά για άλλους, όχι για εμάς. Το Ζώδιο του εωσφορικού πνεύματος δεν μας κάνει, το πετάξαμε εδώ και 2000 χρόνια.


=================.

(*) http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/e_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: