Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η πλήρης αποβλάκωση

Επισυνάπτω ένα βίντεο, όπου κύριος ομιλητής είναι ο κ. Κων. Πλεύρης, για να γράψω τα εξής :

Όσοι το είδαν και το άκουσαν, ή ενδεχομένως διάβασαν όσα έχει κατά καιρούς γράψει, άλλα σωστά και άλλα όχι, και έμειναν ικανοποιημένοι με τα πατριωτικά και τα εθνικά που είπε στο δημοσιογράφο, σημειωτέον, φιλοπατριωτικού και φιλοθρησκευτικού ιστολογίου - επιγράφεται HELLAS ORTHODOXY -, ας έχουν υπόψη τους ότι :
Καθώς αποτελούσε σκάνδαλο για τους Φαρισαίους ο ενανθρωπήσας Θεός και Λόγος του Θεού, όμοια αποτελούν σκάνδαλο, για τον κ. Πλεύρη και τους ομοϊδεάτες του, όλα όσα "αισχρά και ανήθικα" περιέχονται στην Π. Διαθήκη. Βρίσκουν ακατάλληλο για τον ελληνισμό τους, όπως τον αντιλαμβάνονται, το βιβλίο αυτό και δηλώνουν ανερυθρίαστα "ελληνορθόδοξοι" και όχι "ιουδαιοχριστιανοί"! Με την Παλαιά Διαθήκη γινόμαστε ιουδαιοχριστιανοί, με την Καινή ελληνορθόδοξοι! Πατριώτες βέβαια οι μασσόνοι, αλλά πατριώτες και όποιοι δηλώνουν ότι δεν είναι μασσόνοι. Πώς θα τους ξεχωρίσουμε, δεν μας το είπε ο κ. Πλεύρης. Ίσως, η ελληνορθοδοξία να είναι το διαφοροδιαγνωστικό γνώρισμα. Γνώρισμα όμως της Ορθοδοξίας δεν είναι η, κατά Πλεύρη, ελληνικότητα, ελλαδικότητα, ελληνισμός κλπ. Ελληνικότητα, Ρωμηοσύνη ή καλύτερα Χριστιανοσύνη, είναι η Ορθοδοξία των πατέρων της Εκκλησίας και σ΄ αυτήν ανάγεται η Μετάφραση των Εβδομήκοντα. Από εκεί ορίζεται.

Θα πρέπει λοιπόν να τους θυμίσουμε τι έπαθαν οι αναπαλλοτρίωτοι από ξένες προσμίξεις γνήσιοι Ιουδαίοι επί της εποχής του Κυρίου, τι θα πάθουν αυτοί που τώρα εγκαταστάθηκαν στη γη των πατέρων τους, αλλά και τι πρόκειται να πάθουν οι ημέτεροι "ελληνορθόδοξοι". Που αποκόπτουν την Παλαιά από την Καινή Διαθήκη φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποστηρίζουν έμμεσα την ελληνική καταγωγή του Ιησού.

Τι να πει κανείς; Τι άλλο από το : Η απίστευτη αποβλάκωση των απογόνων ευκλεών προγόνων με ένδυμα σοβαροφάνειας, ευρυμάθειας και πραγματικής πατριδοκαπηλείας. Και γιατί όλα αυτά, θα ρωτήσετε. Για την κατάκτηση των επαξίως - πλην αναξίως , προσθέτω και απαντώ - κατεχομένων σκήπτρων του πολιτισμού. Τον πολιτισμό που ονειρεύθηκε να φέρει στην ανθρωπότητα ο αιμοσταγής δικτάτωρ της Γερμανίας και αναίμακτα πλέον, το επιχειρούν οι συνεχιστές του έργου του. Θέλουν να αποφύγουν την αιματοχυσία, το λάθος του Χίτλερ, αλλά εκεί θα οδηγηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: