Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η σπείρα των βουλευτών αρνήθηκε να ψηφίσει στη θέση του Ζ΄ αντιπροέδρου τον επρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή"

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “κλοπή” της θέσης του αντιπροέδρου και επιτίθεται εκ νέου στους βουλευτές. Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής  :

“Στη βουλή των φυγόστρατων…Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες. Η επιλογή του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία 100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη” (*)

Και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης συμπληρώνει :

“Οι 23 επικίνδυνοι βουλευτές που ψήφισαν ΧΑ να εντοπιστούν απο τη CIA και τη MOSSAD να συλληφθούν και να εξοριστούν πάραυτα στη Μακρόνησο”.

Διερωτώμαι, μέχρι πότε το Σύστημα αυτό της κυβερνητικής εξαπάτησης θα εξακολουθεί να μας τυραννεί; Πόσο ακόμη θα χρειαστεί για να καταλάβουμε ότι, οι παγκόσμιοι φονιάδες τοκογλύφοι, όλα όσα με ιδρώτα, αγώνα και έντιμη εργασία εξοικονομούμε, έρχεται η στιγμή όπου μας τα παίρνουν πίσω, επειδή "μαζί τα φάγαμε"; Εντάξει, αλλά τα ψέμματα κάποτε τελειώνουν, καιρός να ακουστούν όσα σκόπιμα κρύβουν και αγνοούν οι επαγγελματίες της παραπληροφόρησης, μερικοί των οποίων, λαϊκιστές με ένδυμα ευγενείας και καλλιέργειας, μας προτείνουν να αλλάξουμε ακόμη και τον Εθνικό Ύμνο! Οι μπαγλαμάδες με το "Τσάμικο" θέλουν να γίνει ο νέος ελληνικός ύμνος στην παγκόσμια διακυβέρνηση που ετοιμάζουν. Υποθέτω, το "Imagine" του John Lenon να αντικαταστήσει το "God save the King", το "Non, je ne rergrette rien" της Edith Piaf τη "Μασσαλιώτιδα", το "New York, New York" του Sinatra τον ύμνο της αστερόεσσας και για άλλους άλλα. Υπάρχουν πολλά.

Τους λέμε λοιπόν ότι οι ανατροπές, όχι σαν εκείνες που επιχειρήθηκαν με το συμμοριτοπόλεμο (**), δεν γίνονται ποτέ από τους μέσα, γίνονται πάντα από τους έξω και έξω μας έχουν πετάξει οι 279 της Βουλής. Δεν βιαζόμαστε, μάθαμε να περιμένουμε.

Οι παραπομπές με αστερίσκο είναι :

(*) Από το ιστολόγιο http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/tweet-23.html

(**) Γιατί συμμοριτοπόλεμος; Διότι η συμμορία των Βρετανών μαζί με τη συμμορία των Σοβιετικών συμφώνησαν και έβαλαν τους εδώ συμμορίτες εκπροσώπους τους να σφαχτούν. Οι Έλληνες άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους για να ανατρέψουν τις συμφωνίες της Γιάλτας!  Για μας ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει!!
΄Ετσι, οι σοβιετικοί ανταπέδωσαν στους Βρετανούς αυτά που τους παραχωρήθηκαν, όταν μοίρασαν τον κόσμο μαζί με τους Αμερικανούς, και οι Βρετανοί δεν τήρησαν τα υπεσχημένα στους Έλληνες. Από νικητές βρεθήκαμε ηττημένοι, ο αρχισυμμορίτης Αμερικανός ήταν αυτός που τελικά τα κέρδισε όλα. Τώρα δεν έχουμε παλάτι και βασιλείς, έχουμε τη δημοκρατία του IMF, του ΔΝΤ, της κας. Μέρκελ, του Σόϊμπλε και μερικών άλλων κομπάρσων.

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αντιγράφω από άλλο ιστολόγιο ένα σχόλιο και μια απάντηση :

Σχόλιο
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/blog-post_5528.html

Και η απάντηση
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

Και όταν οι Ευρωπαίοι (Δυτικοί) μιλούν για ελευθερία και δημοκρατία κατασκευάζουν Ταλιμπάν, ρίχνουν τους Διδύμους Πύργους, ανακαλύπτουν φασίστες σαν το δικό τους Σαντάμ, τον Σάχη της Περσίας, τον Παπαδόπουλο ή τον Ιωαννίδη, και "ων ουκ έστι αριθμός" άλλων. Οπότε, αίφνης, εμφανίζεται η τρομοκρατία!

Φτιάχνουν όμως και τους αντιεξουσιαστές, τους αναρχοαυτόνομους, που τους επιδοτούν με λεφτά για να αγοράζουν μπογιές, να φτιάχνουν αφίσες και να κολλάνε τα μυαλά τους στους τοίχους. Όταν υπάρχει ανεργία, όλα μπορείς να τα κάνεις. Από αυτούς και με κόλπα (σσ. οικονομικά) όπως αυτά ο μεγάλος αδελφός έρχεται.

Αλλά από πού κι ως πού, ο κάθε "μπιγκ μπρόδερ" σημαίνει ότι είναι και ένας Χίτλερ; Και γιατί να ονομάσουμε "μπιγκ μπρόδερ" όποιον ενδιαφέρεται για τη δική του πατρίδα, για τη δική του κοινωνία, για τους δικούς του ανθρώπους; Ο Χίτλερ, και τώρα ο Big Brother που κατασκευάζει το ιερατείο των Σιωνιστών, θέλουν να φτιάξουν τη παγκόσμια αυτοκρατορία τους, να επιβληθούν σε όλους. Δεν μου φαίνεται λοιπόν ότι ο Μεταξάς ή ο αφελής Παπαδόπουλος - αφήνω εκτός συναγωνισμού τον ανεγκέφαλο μεγαλοϊδεάτη Ιωαννίδη - είχαν στόχο να επικρατήσουν και να επιβληθούν σε παγκόσμια κλίμακα. Φασίστας και φιλοναζί δεν είναι όποιος ενδιαφέρεται για την προκοπή της χώρας του.