Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σχετικά με την "εξοικείωση με τη βία" και το "εδοξάσθη κρυπτόμενος" του βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου



Ένας πρώην βουλευτής, εκ του πατρός, ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου, μας είπε τα κάτωθι σχετικά με τη βία και τη Χρυσή Αυγή :

«Δεν θέλω να ξεχάσουμε την ανησυχητική εξοικείωση της ελληνικής κοινωνίας με τη βία και το πώς είχαμε αντιδράσει στην πολιτική βία στο παρελθόν. Να θυμηθούμε ότι κάηκαν συνάνθρωποί μας στην τράπεζα και έξω υπήρχαν ορισμένοι που έλεγαν να καείτε. Δεν είναι μόνο μαύρος ο εξτρεμισμός, οι κουκουλοφόροι και οι χρυσαυγίτες έχουν ανάλογη συμπεριφορά».
Και ο σχολιαστής έγραψε :
- Μήπως οι κουκουλοφόροι είναι χρυσαυγίτες; ΄Επιασαν ποτέ κανένα από αυτούς και είδαμε, στο ξεκουκούλωμα, ότι ήταν χρυσαυγίτης; Θα είχε βουΐξει ο τόπος. Αντίθετα, όσοι (μερικοί) πιάστηκαν ήταν "της ερυθράς αριστεράς και της ροζέ προόδου" με κίνητρα ευγενικά : Την απαλλοτρίωση των τραπεζών!!!

- Την ανησυχητική εξοικείωση με τη βία την δίδαξε και τη διδάσκει ο συνταγματολόγος Προκόπης Παυλόπουλος

Μας είπε ακόμη και τούτο :
«Στις προηγούμενες εκλογές είχε επισημανθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι κλασική περίπτωση που δοξάζεται κρυπτόμενη, αλλά όταν αποκαλύπτεται τότε όλοι καταλαβαίνουν».

 Πάλι του απάντησε ο σχολιαστής :
- Όσο για το "εδοξάσθη κρυπτόμενος" του αθλίου γέροντα της "Δημοκρατίας" Γεωργίου Παπανδρέου, που αφορά στον ηρωικό αγωνιστή της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα και την υπενθύμιση από τον υιό Κεδίκογλου για τη Χρυσή Αυγή, ένα θα του πούμε : Η σύγκριση, αν και ατυχής, αληθεύει κατά τούτο, ότι οι εμφανείς (και επιφανείς) δημοκράτες δοξάζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της λέσχης Bilderberg ή εντός αγνώστων στοών, γνωστής όμως προέλευσης. Αυτά του τα θυμίζουμε εμείς, διότι η σκευωρός διπλωματία δεν του επιτρέπει να λέει τα αυτονόητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: