Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή σημαίνει ομολογία άρνησης του Χριστού ;

Καλάβρυτα
Οι δεσμοί που ενώνουν το ιστολόγιο αυτό με το Blogg ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπορούν να χαρακτηριστούν τυπικοί και ουσιαστικοί. Τυπικοί, διότι μεταξύ αγνώστων είθισται να τηρούνται οι αμοιβαίοι  κανόνες σεβασμού με την αυτονόητη - εξ αυτού προκύπτουσα - ευπρέπεια ήθους και γραφής. Είναι δε και ουσιαστικοί, στο ποσοστό όπου κοινή είναι η αγωνία και η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της δεινής σημερινής μας κατάστασης. Θα μας νοικιάσουν οι Γερμανοί, όπως νοίκιασαν την Κύπρο οι Άγγλοι, Το μίσθωμα το πλήρωναν οι Κύπριοι στους αποικιοκράτες.

Δημοσιεύθηκε στην "Κλασσικοπερίπτωση" άρθρο με τίτλο : "Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή σημαίνει ομολογία άρνησης του Χριστού", όπου εκτίθεται σε πλήρη ανάπτυξη το θεωρητικό "αμάλγαμα" του νεοεισελθόντος στη Βουλή Λαϊκού Συνδέσμου. Να σημειώσουμε ότι παρόμοια "αμαλγάματα" έχουν όλα τα πολιτικά κόμματα του Κοινοβουλίου, αλλά κανένα, και προφανώς κανένα ιστολόγιο, δεν είχε την τόλμη να μας δώσει πλήρη στοιχεία σχετικά με τα πολιτικοθρησκευτικά ιδεολογήματα εκάστου εξ αυτών.

Στο άρθρο αυτό  παραπέμπω με το δεσμό (*) όπου και μπορείτε να ενημερωθείτε . Το σχόλιο που κατατέθηκε από εμέ ήταν :

Συμφωνούμε σε όλα : ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΦΤΙΣΜΈΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ ΨΗΦΊΖΕΙ ΧΡΎΣΗ ΑΎΓΗ , ΕΠΊ ΤΗΣ ΟΥΣΊΑΣ ΚΆΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΆΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΊΣΤΟΥ.

Τι γίνεται όμως με όποιον ψηφίζει την μασονία και τους μασόνους; Είναι ή δεν είναι ομολογία άρνησης η ψήφος σε μασονικό κόμμα ή κόμματα; Θα μου πείτε, μπορεί να είναι, αλλά είναι "αδήλωτο" (και αδήλωτοι). Και πάλι σύμφωνοι, αλλά από τον "καρπό γνωρίζουμε το δέντρο", αν δεν κάνω λάθος. Τώρα παίρνουμε τη γεύση του, αν και άλλοι μας φώναζαν από παλιά.

Υπάρχει όμως και κάτι πιο σοβαρό : Τι γίνεται με όσους δεν ψηφίζουμε, αλλά παίρνουμε την "ψήφο" τους, όταν μας ευλογεί ένας - και όσοι μαζί του - ο οποίος όχι μόνο ευλογεί τους ανευλόγητους αιρετικούς, αλλά  πείθει  τους αδαείς  ότι έχουμε κοινό θεό με το Ισλάμ, και τον Ιουδαϊσμό, και τις αιρέσεις; Είναι κι αυτό άρνηση του Κυρίου ή δεν είναι;

Αν έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" στα Θρησκευτικά οι οπαδοί-ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, άλλοι τους έσπρωξαν κατά κει μεριά. Τους έσπρωξε το "ένας θεός για όλους" και κουτουλάνε τις πόρτες. Άλλοι φταίνε και όχι αυτοί.

 Στη συνέχεια η "Κλασικοπερίπτωση" απάντησε και αυτά που με αφορούσαν, ήταν τα κάτωθι:

Όσον αφορά το σχόλιο του αγαπητού μου φίλου κ.Κυπριανού , του οποίου τον Ορθόδοξο αγώνα εναντίον της μεταμφιεσμένης ευθανασίας δηλαδή της δολοφονίας και κατά περιπτώσεις αυτοκτονίας,τίμησα πολλάκις δημοσιεύοντας κείμενά του, έχω να πω μόνο τούτο.
Αν ψηφίσεις κάποιον που ΞΈΡΕΙΣ ότι είναι μασόνος ή πολύ περισσότερο ένα κόμμα που η ιδεολογική του βάση δεν είναι μόνο πολιτική αλλά και ξεκάθαρα "θρησκευτική - αποκρυφιστική", τότε ναι αρνείσαι επί της ουσίας τον Χριστό.
Άλλο όμως να δίνεις "ΨΉΦΟ ΑΝΟΧΉΣ" (διότι κατ΄εμέ σε καμία περίπτωση η ψήφος στα υπάρχοντα κόμματα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ψήφος εμπιστοσύνης") σε κάποιο κόμμα του οποίου μερικές θέσεις ενδεχομένως να τις θεωρείς εθνικά χρήσιμες,αλλά που δεν είναι φορέας αντίχριστης ή δαιμονολατρικής κοσμοθεωρίας και άλλο να ψηφίζεις ένα κόμμα που όλη του η θεωρία βασίζεται σε μισάνθρωπες και αντίχριστες αποκρυφιστικές αντιλήψεις.
Μαύρα μεσάνυχτα κ. Κυπριανέ δεν έχει κανένας , παρά μόνο εκείνος που προτιμά να βλέπει πυγολαμπίδες στο σκοτάδι παρά το αληθινό Χριστοειδές φως της Αληθείας.
Σχετικά με τους οικουμενιστές Ιεράρχες αλλά και όσους εκ των "ορθοδόξων" υπηρετούν το αντίχριστο έργο της Νέας Εποχής , έχουμε γράψει πάμπολλες φορές και μάλιστα όπως είδατε ακόμα και στην παρούσα ανάρτηση τονίζουμε ότι:
"Εύκολα θα διαπιστώσει κάποιος τις ομοιότητες με τη σύγχρονη οικουμενιστική ρητορεία της Νέας Εποχής η οποία ακόμα και μέσω "Ορθοδόξων" Ιεραρχών κηρύττει το εωσφορικό μήνυμα της παν θρησκείας.Μιας παν θρησκείας , που τηρουμένων των αναλογιών,έχει ακριβώς τον ίδιο "ενοποιητικό καταλύτη" με εκείνον του εθνικοσοσιαλισμού."
Μην τα βάζουμε όμως όλα στο ίδιο τσουβάλι σε μια προσπάθεια θα έλεγα "εξωραϊσμού" της φρίκης των σατανολατρών- μυστικιστών και ξεκάθαρα υποκριτών της Χρυσής Αυγής.
Όπως μίλησα για τα "φίδια" μίλησα και για τους "καρπούς των δέντρων" (εννοώ εκείνα τα κόμματα που έπραξαν και σκέφτονται να πράξουν εναντίον της εκκλησίας).
Άλλο όμως να παρασυρθείς και να φας από τον "απαγορευμένο καρπό" και άλλο να αγκαλιάσεις το ίδιο το "αρχέκακο φίδι" φτύνοντας την εικόνα του Χριστού.
Η αμαρτία είναι ένα μικρό ή κατά περίπτωση μεγάλο βήμα προς την άρνηση, η σύνταξις όμως με τον διάβολο και με εκείνους που τον υμνούν, τον τιμούν και τον δοξάζουν, είναι η συνειδητή ακύρωση του Αγίου βαπτίσματος και η εθελουσία αποκοπή από το σώμα της Εκκλησίας της οποίας Κεφαλή δεν είναι ο Ιερώνυμος ή ο Βαρθολομαίος ή κάποιος "πεφωτισμένος" παλαιοημερολογίτης αλλά ο ίδιος ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός.
Αυτό που μερικοί αναγνωρίζουν σε μένα ως "εμπάθεια κατά της χρυσής αυγής" εγώ το λέω επιμονή στην διαχρονική πρόταση του αρχεκάκου όφεως να αρνηθώ τον Χριστό.


Η αδημοσίευτη, μέχρι στιγμής, δική μου απάντηση ήταν η ακόλουθη: (**)

Αγαπητή ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,

Περιττό νομίζω να σου γράψω, ότι πάλι με βρίσκεις σύμφωνο και σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση.

Επιφύλαξη όμως, και μάλιστα έντονη, υπάρχει εδώ :
"Αν ψηφίσεις κάποιον που ΞΈΡΕΙΣ ότι είναι μασόνος ή πολύ περισσότερο ένα κόμμα που η ιδεολογική του βάση δεν είναι μόνο πολιτική αλλά και ξεκάθαρα "θρησκευτική - αποκρυφιστική", τότε ναι αρνείσαι επί της ουσίας τον Χριστό. Άλλο όμως να δίνεις "ΨΉΦΟ ΑΝΟΧΉΣ" (...) και άλλο να ψηφίζεις ένα κόμμα που όλη του η θεωρία βασίζεται σε μισάνθρωπες και αντίχριστες αποκρυφιστικές αντιλήψεις".

Αυτά μου γράφεις και η επιφύλαξη προκύπτει εκ του "ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις".
Η πάλη που καλούμαστε οι χριστιανοί να δώσουμε, έστω δια της ψήφου, είναι προς τα πνευματικά της πονηρίας, και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, αυτά δεν είναι πάντα ορατά. Μάλιστα, όταν ενδύονται το ... χαριτωμένο προσωπείο ενάρετων κοινωνικών αγώνων, μεταξύ άλλων, πατριωτικών, εθνικών, χριστιανικών, και λοιπών μαζικών αγωνιστικών δράσεων και αντιδράσεων.

Εκεί ακριβώς εντοπίζεται η επιφύλαξη και το εξ αυτής πρόβλημα που ανακύπτει. Τους μασόνους - είναι και σιωνιστές - δεν τους ξέρουμε, καμουφλάρονται πολύ καλά, αν και δεν μπορούν να κρύψουν πλέον τις διεθνιστικές τάσεις τους, αν δεν είναι επιδιώξεις.

Από την άλλη μεριά τώρα, οι δηλώνοντες εθνικιστές και ανοήτως "εθνικοσοσιαλιστές" (παρένθεση, όρος αναγκαστικά χρησιμοποιούμενος μη υπάρχοντος άλλου) μας δείχνουν το πρόσωπό τους, δεν κρύβονται προσχηματικά όπως οι άλλοι. Οπότε λοιπόν είμαστε έκθετοι, αν η τοποθέτηση και η στάση μας είναι σαν αυτή όπου περιγράφεται στην Αποκάλυψη με την επιστολή προς την εκκλησία της Λαοδικείας : "ούτως ότι χλιαρός ει, και ούτε ζεστός ούτε ψυχρός, μέλλω σε εμμέσαι". Η ψήφος ανοχής την οποία πάντα δίναμε, μας έφερε στο σημερινό χάλι.
Θα μου πεις γιατί ανακατεύω την Αποκάλυψη θέτοντας σχηματικά από τη μια μεριά τον ζέοντα θρησκευτικό (χριστιανικό ή έτερο) πατριωτισμό και από την άλλη τους απροκάλυπτους ψυχρούς εθνικιστές, με τις κακές φιλοσοφικές και τις χείριστες θρησκευτικές αντιλήψεις. Για ένα λόγο. Όταν γνωρίζεις τον αντίπαλο ξέρεις να τον πολεμήσεις. Ή, αν είναι δεκτικός μαθήσεως, να τον κάνεις "διδακτόν Θεού". Αν δεν τον γνωρίζεις, μάλιστα δε σου συμπεριφέρεται φιλικά και απλόχερα σε δανείζει, - εδώ μπαίνει και η ΨΉΦΟΣ ΑΝΟΧΉΣ σημείωσε - τότε ξυπνάς κάποια στιγμή όντας υποχρεωμένος να απολέσεις την εθνική σου ανεξαρτησία για να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Βλέπεις, το σεβασμό πρέπει να τον θυμόμαστε μόνο όταν χρωστάμε λεφτά.

Και κλείνοντας, επί του πιεστηρίου έρχεται η δική σου ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΊΔΗΣΗ, που δεν είναι άσχετη με την "ψήφο ανοχής". Γράφεις : "Ετοιμαστείτε  και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι  από το επόμενο φθινόπωρο ή θα πρέπει να  δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδη, ή θα πρέπει να αρνηθείτε  την  παραχώρηση  του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας, που  θα είναι   το "αντίτιμο"  για να πάρετε  τη νέα ταυτότητα".
Με την ΨΉΦΟ ΑΝΟΧΉΣ στα γνωστά σχήματα, θα συμπλήρωνα.

Υπάρχει τέλος και αυτό που γράφω τώρα, διότι δεν ήθελα να γίνω υπέρμετρα κουραστικός :

 "Η αμαρτία είναι ένα μικρό ή κατά περίπτωση μεγάλο βήμα προς την άρνηση, η σύνταξις όμως με τον διάβολο και με εκείνους που τον υμνούν, τον τιμούν και τον δοξάζουν, είναι η συνειδητή ακύρωση του αγίου Βαπτίσματος και η εθελουσία αποκοπή από το σώμα της Εκκλησίας της οποίας Κεφαλή δεν είναι ο Ιερώνυμος ή ο Βαρθολομαίος ή κάποιος "πεφωτισμένος" παλαιοημερολογίτης, αλλά ο ίδιος ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός".

 Αυτά μας λέει το ιστολόγιο της "Κλασσικοπερίπτωσης" και εντύπωση προκαλεί ότι μένει στο απυρόβλητο η επιβληθείσα στο σώμα της Εκκλησίας "εθελουσία αποκοπή", ώστε σήμερα να έχουμε δυο κατηγορίες Ορθοδόξων, τους παλαιοημερολογίτες και τους νεοημερολογίτες, με τους ένθεν κακείθεν πεφωτισμένους ιεράρχες.

Όντως, κεφαλή της Εκκλησίας είναι ο Κύριος, ότι έγινε όμως προσπάθεια να αποκοπεί η κεφαλή και να διαμελισθεί το σώμα αυτό δεν το βλέπουμε, το αποσιωπούμε, αν και είναι λίαν ορατό. Διότι, τι άλλο είναι αυτό που γίνεται με τις μεταμοσχεύσεις, αφού τις θυμήθηκε το φίλτατο ιστολόγιο της "Κλασσικοπερίπτωσης".
(*) http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

(**) Το ιστολόγιο klassikoperiptosi δημοσίευσε σήμερα, 15/06/2012, την "μέχρι στιγμής μη δημοσιευμένη" απάντηση. Τους ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: