Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το μπορντέλο, η κα. Κανέλλη, και η Χρυσή Αυγή


Διαβάσαμε τι είπε η βουλευτής Κανέλλη (ΚΚΕ) για τη Χρυσή Αυγή. Όσοι δεν το πήραν είδηση ιδού :

"Oι Χρυσαυγίτες έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο κοινοβούλιο"

Σχολίασε δε σχολιαστής :
 Οι ανατροπές των "μπορντέλων" δεν γίνονται ποτέ από τους «μέσα» (: εντός της Βουλής ή για άλλους «βολευτηρίου»). Γίνονται πάντα από τους εκτός. Τώρα που μπήκε μέσα η Χρυσή Αυγή και ακούμε αυτά που όλοι λέγαμε (ή γράφαμε) στα καφενεία, στις παρέες, και όπου αλλού, πράγματα δηλαδή που ποτέ δεν ακούγαμε υπευθύνως – εκτός από αντιφασιστικά, αντιρατσιστικά και πολυπολιτισμικά «τσιτάτα» – από τους εκλεγμένους ανεύθυνους, ευελπιστούμε ότι κάτι καλύτερο θα προκύψει.

Οι βολεμμένοι της άχρηστης δημοκρατίας και του σάπιου αριστεροπατριωτισμού, με τις φραντζόλες και τα γάλατα, δεν θέλουν να χαλάσει το εμπορικό τους image. Φοβούνται το ξεμασκάρεμμα, γιατί θα φανεί ο δύσμορφος φασίστας που κρύβουν. Όλοι αυτοί οι αναίσχυντοι ψηφοθήρες, που τώρα μας καταληστεύουν, ήταν και είναι οι εκλεκτοί των διεθνών και παγκόσμιων ληστών τοκογλύφων, εντεταλμένοι να φτιάχνουν νόμους, ώστε τα λεφτά να γυρίζουν πίσω στα αφεντικά τους. Ή, εν ανάγκη, να βγαίνει η πατρίδα τους σε πλειστηριασμό. Ενδεχομένως προς ενοικίαση, όπως την έπαθε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όταν χρειάστηκε να νοικιάσει την Κύπρο στους Βρετανούς για να εξοφλήσει τα δάνεια, που την έπνιγαν. Το μίσθωμα το πλήρωναν όμως οι Κύπριοι. Άξιο μνείας, η Κύπρος πουλήθηκε από τους Οθωμανούς, η Ελλάδα ξεπουλιέται από Έλληνες.

Η βουλευτής Κανέλλη, αν θέλει να αραδιάσει τις κούφιες ωραιολογίες της, να πάει να βρεί άλλους βλάκες να συγκινήσει, ή δημοκρατικά να τους τονώσει, με την ελευθεριάζουσα συμπεριφορά της.

(*) http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/o_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: