Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο νεοπλουτισμός των βλάχων


Το βίντεο που βλέπετε, είναι για να καταλάβετε τη διαστροφή που κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ και κοντά σ΄ αυτά μερικά ιστολόγια. Για παράδειγμα, εδώ είναι το "Ξυπνήστε ρε".

Συγκεκριμένα, το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα " iefimerida " με τίτλο Εκνευρίστηκε ο Λαφαζάνης και σηκώθηκε και έφυγε από δελτίο ειδήσεων [βίντεο] .

Το ίδιο βίντεο αναρτήθηκε στο ιστολόγιο " Ξυπνήστε ρε ", αλλά με εντελώς διαφορετικό τίτλο, ώστε να εκφράζει τους μύχιους πόθους ( : μένουμε Ευρώπη) του σχολιαστή - αρθρογράφου. Ο τίτλος ήταν Πέταξε τα μικρόφωνα και έφυγε από το Star του Βαρδινογιάννη, ο μπολσεβίκος Λαφαζάνης -Κόλαση (βίντεο).

Το σχόλιο από τον γράφοντα δημοσιεύθηκε και εδώ παρουσιάζεται βελτιωμένο
Ο μπολσεβικισμός τέλειωσε πονηρέ αρθρογράφε. Στη θέση του μπήκε ο Δυτικός νεοπλουτισμός των βλαχαδερών και των συστημικών βλαχοδημοσιογράφων. Οι καταβολές τους είναι σοσιαλιστικές, με άλλα λόγια "κοινωνιστικές", αλλά πασχίζουν να κάνουν την Ελλάδα ιδιωτικό κράτος. Νύχτα-μέρα υποστηρίζουν τους σημερινούς Γερμανοτσολιάδες. Μας θέλουν με μισθούς ένα πεντακοσάρικο - λιγότερα στο χέρι - και σύνταξη στα τριακόσια χωρίς κρατήσεις. Δηλαδή, κάτι από Αλβανούς, Βούλγαρους, Ρουμάνους. Περήφανους όμως Έλληνες, με την αξιοπρέπεια του νεόπλουτου, αντί του χαμερπούς λαϊκιστή - είναι και φασίστας σημειωτέον.

Ο ραγιάς αρθρογράφος θυμήθηκε τον μπολσεβικισμό, όταν είδε την αντίδραση του Λαφαζάνη προς την εκπρόσωπο της σημερινής ξεδιάντροπης δημοσιογραφίας μιας νεόπλουτης του Βύθουλα. Το βίντεο είναι ομολογουμένως αποκαλυπτικό, ως προς το ποιος είναι ο μπολσεβίκος της ιδιωτείας και του ιδιωτικού κράτους. Χωρίς αμφιβολία είναι γένους θηλυκού .

Δεν υπάρχουν σχόλια: