Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τα δάνεια των εκβιασμών και του ΝΑΙ, μένουμε Ευρώπη


Το βίντεο της ανάρτησης είναι για εκείνους που θέλουν να προτάσσουν την αλήθεια, από χρηματοδότες που μόνιμα ψεύδονται και υποκρίνονται.

Όποιος πιάνει στα χέρια του την αλήθεια, αυτά πρέπει να είναι καθαρά. Και όποιος τη βάζει στο στόμα του, θα πρέπει προηγουμένως να έχει πλύνει τα δόντια του. Η αλήθεια του ΝΑΙ, σκοπό έχει να μας υποτάξει στις θελήσεις της παγκόσμιας οικονομικής αυτοκρατορίας. Λέξεις όπως ισονομία και ισοπολιτεία, εδώ δεν ισχύουν, παρά μόνο όπου εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του χορηγού των δανείων. Τα οποία οφείλουν να συνοδεύουν δια βίου τον δανειολήπτη.

Η εκβιαστική κίνηση των Ευρωπαίων εταίρων πρό του Δημοψηφίσματος, θα αντιστοιχούσε με μια ανάλογη κίνηση, που μπορούσε να γίνει, ας πούμε, στην Ουκρανία και τη δεινή, από κάθε άποψη, κατάσταση που βρίσκεται. Ας μας πουν, λοιπόν, οι του "μένουμε Ευρώπη", ποια θα ήταν η αντίδραση των Δυτικών, αν αποφάσιζε η Ρωσία να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου εκεί λόγω του χρέους της ; Πώς θα την χαρακτήριζαν οι αφειδώς χορηγούντες δάνεια και μάλιστα, όταν γνωρίζουν την αδυναμία αποπληρωμής ;

Η αλήθεια δεν αγοράζεται με χρήμα, ούτε διαφημίζεται. Βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: