Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

"Εεε ... τώρα θυμήθηκα τους Αμερικανούς, αφού γιορτάσουμε μεγαλειωδώς το Πολυτεχνείο ... " (Κ. Μπόγδανος)


Άργησε ! Πέρασαν 41 χρόνια ετήσιων μεγαλειωδών εορτών του Πολυτεχνείου και τα "αγνά παιδιά που ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο" (sic), Δαμανάκη, Λαλιώτης, Παπουτσάκης και άλλοι, έμειναν στην Ιστορία της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Ήταν όλοι τους παιδιά μου, παιδιά της αριστεράς (σοσιαλιστές), που μετεξελίχθηκαν σε αριστεροδέξιους ευρωπαϊστές (πολίτες του κόσμου) και οπωσδήποτε φιλελεύθερους νέας ή παλαιάς κοπής. Απαραίτητο εδώ το μαρξιστικό πρόσημο, περιορισμένης (εθνικοσοσιαλιστικό) ή γενικευμένης (διεθνικό-σοσιαλιστικό) εμβέλειας, έτσι, ώστε, να μη καταλαβαίνουμε το "δούλεμα", που μας κάνει η μια και μοναδική Παγκόσμια Τράπεζα με τα θυγατρικά παρακλάδια της (ΕΚΤ). Η Βρετανία απέρριψε το ευρώ, έμεινε στο δικό της νόμισμα.

Και ζήσαν αυτοί καλά. Κι εμείς ; Εμείς τώρα πληρώνουμε τα λεφτά, που αφειδώς παρασχέθηκαν στα "αγνά παιδιά του Πολυτεχνείου". Όσα πήρε ο "χαρισματικός" Ανδρέας Παπ., τα επιστρέφει σήμερα με τόκους και πανοτόκια ο εξίσου εκλεκτός της ψήφου Αλέξης Τσι. Ήταν κι αυτός ένα από τα "αγνά παιδιά του Πολυτεχνείου". Γιόρταζε μεγαλειωδώς επί 41 συναπτά χρόνια το Πολυτεχνείο. Που έρριξε τη Χούντα, έφερε τον Ιωαννίδη, έπειτα τον "εθνάρχη", ύστερα τις γκρίζες ζώνες (Ίμια) στο Αιγαίο και τέλος τα Μνημόνια και τη Χρεοκοπία. Ποιος θυμάται σήμερα την Κύπρο, ποιος θα θυμάται σε 41 χρόνια τη Μακεδονία ;

Με τις ευλογίες της αριστεράς, οι "ευρωπϊστές πολίτες του κόσμου" ετοιμάζονται να γιορτάσουν πάλι το Πολυτεχνείο του λαού και του κουκουέ. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε τους Αμερικανούς και το ΚΚΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: