Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Προς την τελική πράξη του δράματος


Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Προς την τελική πράξη του δράματος...

Διαβάζω :
"Ο μοναδικός τρόπος αποτροπής των άθλιων σχεδίων της διαπλοκής είναι η ανάδειξη μιας πραγματικά μεταρρυθμιστικής και πατριωτικής κυβέρνησης. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες, σχεδόν μηδενικές. Κατά πως φαίνεται είμαστε καταδικασμένοι να πιούμε το πικρό αυτό ποτήρι μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Και Ο μοναδικός τρόπος αποτροπής των άθλιων σχεδίων της διαπλοκής είναι η ανάδειξη μιας πραγματικά μεταρρυθμιστικής και πατριωτικής κυβέρνησης. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες, σχεδόν μηδενικές. Κατά πως φαίνεται είμαστε καταδικασμένοι να πιούμε το πικρό αυτό ποτήρι μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Και στην συνέχεια να δοξάσουμε όσους προσπαθήσουν να στήσουν την νέα αυτοκρατορία τους πάνω στα συντρίμμια αυτής της χώρας!"

κυπριανός χ
Εδώ τί σχόλιο να γράψει κανείς ; Δεν υπάρχει άλλο από το να δοξάσουμε, στη συνέχεια, όσους θα στήσουν την νέα αυτοκρατορία τους πάνω στα συντρίμμια αυτής της χώρας! Αθύρματα θα είναι κι αυτοί του νέου "μεσσία", που μας ετοιμάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της μιας Παγκόσμιας Τράπεζας του ένας θεός για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσιπ., πριν αρχίσει τους αντιμνημονιακούς (ολυμπιακούς) αγώνες του και τα άλλα ευγενή "παλαίσματα" επί του ευρωπαϊκού ρινγκ, αγγλιστί ring, πήγε στο Άγιον Όρος να προσευχηθεί (;) και να πάρει ευλογία (;) από την εκεί Ηγουμενία. Μετά πήγε στον Πάπα της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: