Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Φασίστες και ναζιστές χαρακτηρίζονται όσοι αρνούνται να υποταχθούν στο σιωνιστικό - Δυτικό ολοκληρωτισμό



Η καταδολίευση του λόγου των λέξεων

Η διαδραστική (sic) κακοποίηση του συναισθήματος δεν έχει μοναδικό συνεργάτη τη βιομηχανία παραγωγής λόγου και κινούμενης φωτογραφίας με μουσική επένδυση (Χόλιγουντ). Συνεργάτες είναι και όλοι εκείνοι, που γράφουν άρθρα στις εφημερίδες ή γίνονται συγγραφείς βιβλίων, κατόπιν συλλογής των άρθρων που έχουν δημοσιεύσει. Φυσικά υπάρχουν και οι τεχνολόγοι, οι τεχνίτες του λόγου, που γράφουν κι αυτοί μυθιστορήματα, ποιήματα, ή άλλου είδους ακαδημαϊκά πονήματα.

Γενικότερα, θα λέγαμε, είναι οι άνθρωποι της Αισθητικής, της Τέχνης. Ευνόητο, η τηλεόραση είναι προέκταση και γενίκευση των χολιγουντιανών οπτικοακουστικών προϊόντων. Όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στον κινηματογράφο, πληρώνει κάθε μήνα τη ΔΕΗ - χρέωση ΕΡΤ. Θα ιδιωτικοποιηθεί σε λίγο, όπως γίνονται ιδιωτικά τα άλλοτε κράτη, και πάντως, ένας θα είναι ο Μεγάλος ιδιώτης :  η μια Τράπεζα του ενός ανθρώπου.

Κάποιος, λοιπόν, από αυτούς της Αισθητικής και της Τέχνης είναι και ο ηθοποιός Mel Gibson. Όλως παραδόξως, ο άνθρωπος αυτός, γέννημα-θρέμμα της Τέχνης και της Δύσης,  τόλμησε να πει το αδιανόητο για την εποχή μας : " Οι Εβραίοι ευθύνονται για όλους τους πολέμους στον κόσμο " ! Όντως απίστευτος ο λόγος αυτός. Λόγος αινιγματικός και μυστηριώδης, στη γενικότητά του, τον οποίο ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας αυτής  προσπάθησε να ερευνήσει και ερμηνεύσει τοπικά, γράφοντας αυτό που θα διαβάσετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί :  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2015/08/blog-post_21.html

Να σημειωθεί ότι ο Δυτικός ολοκληρωτισμός - δημοκρατία κατ΄ ευφημισμό - επελαύνει σήμερα με ανέλπιστο, όχι και τόσο, βοηθό τη σοσιαλιστική - αρχικά μπολσεβίκικη και ύστερα κομμουνιστική, ιδεολογία. Δηλαδή, την κατεξοχήν πλαστογράφηση / κακοποίηση του λόγου των λέξεων. Και αν η γραφή το επιτρέπει, της ψυχής των λέξεων. Μονολεκτικά του πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: