Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το ελληνικό χαλιφάτο των Εξαρχείων


Το σχόλιο κατατίθεται και εδώ, επειδή συμβαίνει - όχι και τόσο συχνά - από λάθος τού συντάκτη του ή άλλη αιτία, τα αποστελλόμενα ... "γράμματα αναγνωστών" να χάνονται στην ηλεκτρονική διαδρομή μερικών ιστολογίων.

Σχόλιο
Πάντως, έχω τη γνώμη, οι Σιωνιστές δεν θα συμφωνήσουν ούτε με τον κ. Σέϊφ, ούτε με τον αρθρογράφο. Δεν θα συμφωνήσουν μάλιστα και οι εδώ (εκάστοτε) κυβερνώντες. Επειδή οι Σιωνιστές, αυτοί που ξέρουν να σπέρνουν πολέμους και ύστερα να φέρνουν τη δημοκρατία και την ειρήνη, θα τους υποσχεθούν την πολυπόθητη ανάπτυξη. Θα τους χαρίσουν (ή κουρέψουν) το χρέος !

Ωωω, τί θαύμα μπαμπά !

Είναι όμως και κάτι άλλο. Οι ομοϊδεάτες μιας ελληνικού τύπου "σαρία", που επί του παρόντος καλύπτονται πίσω από κράνη και κουκούλες, λέγω την αντιεξουσία και την αναρχία - άντε, να βάλουμε μέσα και τη νέα κοπή της αρχαιολατρείας -, οφείλουν να αποκτήσουν κι αυτοί μια στέγη. Το τέμενος είναι μια κάποια λύση.
Νομίζω, αντιλαμβάνεστε τι εκρηκτικό μίγμα θα είναι αυτό και πόσο θα το επιθυμούσε η ελίτ της τάξης του One World και One Religion.

Εσείς με τη Σαρία / εμείς με το Δία / Όλοι με τη βία / ζήτω η αναρχία !

Ελληνικό χαλιφάτο Εξαρχείων
(indymedia) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: