Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πώς κατασκευάζονται τα επιστημονικά θαύματα και οι θαυματοποιοί επιστήμονες


Η είδηση της ημέρας πρέπει να είναι αυτή :
"Με έξι σφαίρες προσπάθησε να σκοτώσει την Προμηθέα, το παιδί-θαύμα της Βόρειας Αμερικής, ο Θωμάς Κύρος, αλλά μπήκε στη μέση η μητέρα της Γεωργία που τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ουσιαστικά είναι κατά το ήμισυ νεκρή από σφαίρες στην κοιλιά και στο λαιμό και οι ελπίδες της να ζήσει δυστυχώς είναι λίγες".*(2)

Είναι η συνέχεια μιάς "ανεπεξέργαστης" άλλης *(1) :

Ήταν μια οικογένεια - δεν ξέρω αν ήταν διαλυμένη - που είχε μια κόρη, την Προμηθέα. Την έκαναν "θαύμα" οι Αμερικάνοι και οι ελληνοαμερικανικές μαϊμούδες (CIAκωβος). Μαθήτρια του παρανοϊκού Λιαντίνη (αυτού που πήρε τα βουνά) και άλλων νεοειδωλολατρών της εποχής μας.

Την είχαν καλέσει να μιλήσει για τους Τρεις Ιεράρχες οι ελληνοαμερικανικές μαϊμούδες (CIAκωβος) το 2007 και αυτή έβγαλε τα άντερά της ενώπιον του ακροατηρίου κατά του Χριστιανισμού. Σηκώθηκαν όλοι και έφυγαν, έγινε χαμός.

Η κόρη Προμηθέα είχε και μια μαμά, για μπαμπά δεν ξέρω. Η μαμά είχε και κάποιον άλλο (...) τον Θωμά Κύρο, που σκότωσε τη μαμά - δεν ξέρουμε αν πέθανε - και αυτόν τον σκότωσε η Αστυνομία. Ο δράστης καί δολοφονηθείς από την Αστυνομία ήταν παράγοντας της ελληνοαμερικανικής μαϊμούς (CIAκωβος), που ονομάζεται Ομογένεια και βγάζει βλαστάρια σαν την Προμηθέα.

Η συνέχεια και η αποκωδικοποίηση της νέας είδησης είναι η εξής :
Ό,τι έγινε με το Δαρβίνο, πάει να γίνει τώρα και με την Προμηθέα. Το marketing και το show biz Made in USA ξέρει να χειρίζεται αυτές τις υποθέσεις.

Η μαμά της Προμηθέα (σημ. υπήρχε στην αρχαιότητα κι αυτή η θηλυκή μυθική θεά!) έφαγε τις σφαίρες που προορίζονταν για την κόρη της! Θαυμάσιο σενάριο για ταινία χολυγουντιανή και "πάτημα" για να δείξουμε τα κακά του φονταμενταλισμού, δηλ. της θρησκείας. Σημειώσατε, της αμερικανικού τύπου "θρησκείας".

Το ίδιο έγινε κάποτε και με τον Δαρβίνο. Για να γλυτώσει το παλάτι τη σφαγή μεταξύ των θεϊστών (σημ. βρετανικού στιλ) και των ριζοσπαστών αθέων - οι τελευταίοι αν κέρδιζαν θα στρέφονταν έπειτα κατά του Στέμματος - έδωσε εντολή στον επίσκοπο της Οξφόρδης Σάμουελ Γουϊλμπερφόρς να σταματήσει την αντιπαράθεση που είχε με τους δαρβινιστές. Η διαμάχη έληξε, το Παλάτι επέζησε και όλοι σήμερα τελούμε υπό την προστασία της "εξέλιξης των ειδών", όπως αυτή με την Προμηθέα.

Λεπτομέρειες
*(1)  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_6084.html
και
*(2)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2011/01/blog-post_8399.html

6 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

OTAN Η ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΩΝΑΖΑΝ ΑΙΣΧΟΣ !
Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. Η ΟΡΘΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.

Και η απάντηση :

Το βήμα στο οποίο ανέβηκε να μιλήσει η Προμηθέα δεν ήταν βήμα διαλόγου. Ήταν η θέση που παραχωρείται σε έναν ομιλητή για να αναπτύξει θέμα με βάση τους τιμωμένους Τρεις Ιεράρχες. Και η ομιλήτρια κατασυκοφάντησε και εξύβρισε τα τιμώμενα πρόσωπα των αγίων. Δεν κλήθηκε σε διάλογο και η λέξη "αίσχος" ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να λεχθεί.

Κανείς δεν χειροδήκησε, κανείς δεν τις πέταξε λεμονόκουπες. Σηκώθηκαν κι έφευγαν αγανακτισμένοι οι ακροατές.

Αν ο σεβασμιότατος Αμερικής ήταν άξιος του τίτλου που φέρει, όφειλε πρώτος να αποχωρήσει για να δώσει ένα μάθημα σε αυτούς που τον είχαν καλέσει.

Φαντασθείτε τι θα γινόταν αν ο ίδιος είχε κληθεί από νεοειδωλολάτρες να μιλήσει για τον Πλάτωνα κι εκείνος άρχιζε να καταγγέλλει και να περιγελά τις ερωτικές ιδιαιτερότητες των προγόνων μας, που ο Πλάτων αναφέρει στο γνωστό Συμπόσιο.

Καλός ο διάλογος, κανείς δεν το αμφισβητεί. Στην περίπτωση της Προμηθέα δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Μην μπλέκουμε τα πράγματα για να κάνουμε επίδειξη των φιλικών αισθημάτων που τρέφουμε προς όλους. Υπάρχει το "τύπτειν σε μέλλει ο Θεός τοίχε κεκονιαμένε" του Παύλου, μην κάνουμε τα στραβά μάτια. Δεν υπήρξε θέμα διαλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος δεν ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, αλλά επίσκοπος της Αμερικής

Φιλαλήθης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μήπως δεν βλέπω καλά; Μήπως εσύ αγαπητέ Φιλαληθή έχεις μάτια που βλέπουν όπως η κουκουβάγια; Ομολογώ δεν τα έχω. Διότι πουθενά δεν βλέπω να έχω γράψει για "Αρχιεπίσκοπο".

"Φως, περισσότερον φως," Φιλαληθή, βοήθησέ με.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Επειδή το λησμόνησα.
Όποιος ακολουθήσει το σύνδεσμο *(2) μπορεί να δει ποιος έγραψε, με κεφαλαία, αυτό που προτάσσω στο δικό μου σχόλιο (βλ. πιο πάνω) και την απάντηση που έδωσα.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Προς τον Φιλαληθή,

Ούτε τον "κόκορα", ούτε τον έξυπνο, ούτε τον "ανοιχτομάτη" προσπαθώ να παραστήσω. Αν ήταν κάτι που το είχα γράψει, δεν θα μου κόστιζε τίποτα να σε ευχαριστήσω και να διορθώσω το λάθος μου.

Οι φιλαληθείς οφείλουν να μην είναι κρυψίνοες και πονηρά σκεπτόμενοι. Και δεν τους τιμά, το δικό τους λάθος να το αποδίδουν στον άλλο. Αυτά και τέλος

Ανώνυμος είπε...

Παρ'ότι δεν μου έχει ξανατύχει αυτό το συμβάν, να βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν, πάντα άδολα βέβαια, ζητώ συγγνώμη αν σε αδίκησα.
Τα περι κρυψίνοιας και πονηρότητας καλύτερα να μην τα σχολιάσω

Φιλαλήθης