Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ


Άκουσαν το σύνθημα και όρμηξαν. Κάποιος είπε τη λέξη "στοχοποίηση". Ήταν το ερέθισμα που τους δίνουν για να ξεσκίσουν όποιον διαλέγουν τα αφεντικά τους. Το στόμα τους είναι "του χάρου τα δόντια", δεν γλυτώνει κανείς. Κάποιος όμως τους ξέφυγε.

Θύμωσαν, γιατί τους είπε ότι μονοπωλούν τη λογική.

Αγρίεψαν, γιατί τους είπε ότι "δεν υπηρετούν την ενημέρωση του ελληνικού λαού"

Άφρισαν, όταν άκουσαν ότι "αυταπατώνται αν νομίζουν ότι προσφέρουν σοβαρή και δημιουργική δουλειά στην ενημέρωση του ελληνικού λαού"

Ξεχύθηκαν να τον κατασπαράξουν μόλις άκουσαν ότι "κάποιοι φιγουράρουν από τα κανάλια σαν καραγκιόζηδες"

Ούρλιαξαν, όταν τους φώναξε να είναι "πιο συγκρατημένοι στους χαρακτηρισμούς που κάνουν, αν θέλουν να είναι το ίδιο και οι συνομιλητές"

Λύσσαξαν, με το "δηλητηριάζετε καθημερινά το λαό με μιά κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και δημιουργείτε την εντύπωση ότι κατ΄ αυτό τον τρόπο παριστάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που είστε. Το τι είστε το γνωρίζετε εσείς, ελπίζω κάποτε να το ανακαλύψει και ο λαός".

Όμως η ύαινα πόνεσε. Και λυπήθηκε το θύμα της, που δεν άκουσε τον κώδωνα (ουρλιαχτό) τον οποίο κρούουν : "Ανθρώπους σαν κι εσάς θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες".

Τραυματίστηκε, γιατί ο άλλος "δεν τιμά το κοινοβούλιο, το ρίχνει στα τάρταρα"


Το κοινοβούλιο των σαρκοφάγων δεν το έριξε στα τάρταρα ο κύριος του "λεφτά υπάρχουν, δε το έριξε το Μνημόνιο, δεν το έριξε αυτός του "μαζί τα φάγαμε", δεν το έριξε ο κοπρίτης, που μας έβγαλε όλους κοπρίτες. Οι ύαινες προστατεύουν τους προστάτες τους, γι΄ αυτό εκπαιδεύονται, γι΄ αυτό λύσσαξαν, γι΄ αυτό ουρλιάζουν.

Η ύαινα πληγώθηκε, πήγε για φαΐ και γύρισε νηστική. Δεν στάθηκε τυχερή στο κυνήγι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ