Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθραίοι αγωνιστές της κόντρας και της αλήθειας



Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα του Ρεσάλτο


Αυτό που προκαλεί ναυτία είναι ότι τώρα, οι βετεράνοι της διαφθοράς, αποφάσισαν να μας μιλήσουν για την αλήθεια. Να μας πουν από τους διαύλους των λυμάτων, όπου άλλοτε εξέβραζαν κάθε είδους μαγαρισιά, ότι πάνε κόντρα στο σύστημα και μας λένε αυτά που δεν λένε οι άλλοι.

Μεγάλο το κατόρθωμά τους! Αυτό πήγαν κι έκαναν άλλοι. Ο ένας δεν τα κατάφερε και τον έκλεισαν στη φυλακή, άλλος φόρεσε στολή παραλλαγής, άρχισε να αλλάζει χρώματα. Σκέτος χαμαιλέοντας.
Ένας τρίτος πέτυχε. Καπηλεύτηκε όσο μπορούσε θρησκεία και πατρίδα, μετά πήγε και ψήφισε το Μνημόνιο.


Τώρα το Σύστημα αρχίζει να φτιάχνει και άλλες μαϊμούδες της αλήθειας. Αλλά κάτι λησμονούν. Η αλήθεια δεν είναι απρόσωπη και δεν "καπαρώνεται" από κανένα. Έχει Πρόσωπο και το γνωρίζουμε. Την εποχή όπου "επεσκέψατο ημάς", το Σύστημα τον περιγελούσε : "ελήλυθεν ο υιός του ανθρώπου εσθίων και πίνων, και λέγετε. ιδού άνθρωπος φάγος και οινοπότης, φίλος τελωνών και αμαρτωλών".

Το σύστημα τον είχε πετάξει έξω. Κι εκείνος τους διέλυσε. Τώρα βέβαια ήρθαμε πάλι στα ίδια. Το Σύστημα αγκάλιασε τους πρώην εχθρούς του (συστήματος) και έγιναν ένα και το αυτό. Οι πρώην εχθροί καλούνται να διδάσκουν και να διαδίδουν την αγάπη. Όλα είναι αγάπη, όλος ο κόσμος είναι γεμάτος από αγάπη - και οι βόμβες σπέρνουν το θάνατο με το απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη στερείται αγάπης, έχει εγκληματικά ένστικτα και κίνητρα ανθρωποκτόνα. Είναι φασίστας, ρατσιστής. Φαλκιδεύει και πλαστογραφεί την αγάπη, την "επί γης ειρήνη", την οποία καλούνται να εφαρμόσουν τα πολεμικά και οικονομικά stealth. Οι διεκδικητικοί και απαιτητικοί γείτονες ενισχύονται κι αυτοί καταλλήλως. Τα λαθρομεταναστευτικά στίφη καραδοκούν. Όλα για την αγάπη!

Λοιπόν, οι όψιμοι και λαθραίοι μαχητές για την αλήθεια, αν πραγματικά θέλουν να αγωνιστούν, καλύτερα να αφήσουν τα πόστα τους και τις στημένες κόντρες. Οι κόντρες δεν γίνονται από μέσα, γίνονται απ΄ έξω κι αν θέλουν, μπορούν να έλθουν να μας βρούν. Χρόνια είμαστε έξω, φωνάζαμε, αλλά τα αυτιά τους ήταν βουλωμένα. Πέταγαν τα γραφτά μας στο καλάθι με τα άχρηστα. Όχι να μας κάνουν τώρα και τους "νταήδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: