Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το ελληνικό ολοκαύτωμα

Το τανκ που απελευθέρωσε τη συντρόφισσα Δαμανάκη, τον κ. Παπουτσή και άλλους εθνικούς ευεργέτες

Από το 1945 ασχολούμαστε με τη δεξιά και την αριστερά : τα κομμουνιστικά, τα χιτλερικά, τα φασιστικά και τα λοιπά διχαστικά. Πρώτο και καλύτερο στη συνθηματολογία το ΚΚΕ. Όποιος δεν ασπαζόταν τη σταλινική ιδεολογία ήταν φασίστας ή ναζί ή μούχλα συντηρητική. Και φτάσαμε στο Πολυτεχνείο για να τονώσουμε, μπας και λησμονήσουμε, το ΄45. Από τότε και ύστερα, το Πολυτεχνείο έγινε για τον Έλληνα ότι είναι το ολοκαύτωμα για τον Εβραίο. Όποιος δεν ανάβει το κεράκι στο Πολυτεχνείο (σημ. λουλούδια και στεφάνια εις την μεγάλην κεφαλή) είναι σα να μην ανάβει τη Μενορά. Από κει και πέρα η συνέχεια είναι γνωστή, η ταμπέλα έχει μπεί στο κούτελο του ... αντιρρησία συνείδησης και οι Έλληνες νεοναζί, νεοχιτλερικοί, νεοφασίστες και λοιπά βρέθηκαν με 7% στη Βουλή. Όταν σε λίγο διπλασιαστούν τα νούμερα, τότε θα λάβουμε δραστικότερα μέτρα. Οπωσδήποτε δημοκρατικότερα και τα εισαγωγικά παραλείπονται.

       Υστερόγραφο


Αφίσα κολλημένη στον τοιχο του Πολυτεχνείου. "Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη Χούντα", γράφει ο αφισοκολλητής. Ξεχασε όμως ότι "τόση δημοκρατία έχει", ώστε ανεμπόδιστα να ρυπαίνει τοίχους και μυαλά.
 Τώρα που άρχισαν να καλούν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής οι τηλεπερσόνες της δημοσιογραφίας, δεν παραλείπουν να τους ζητούν τη γνώμη τους για το Πολυτεχνείο και για την Κύπρο. Όσον αφορά στην Κύπρο και τις ευθύνες της Χούντας, ουδείς εκ των καλεσμένων του νεοεισελθόντος κόμματος δεν υπενθύμισε στους μνημονευτές του κυπριακού δράματος αυτό που είχε πει ο έγκλειστος του Κορυδαλλού Ιωαννίδης στο Ειδικό Δικαστήριο : "Μας γέλασαν οι Αμερικανοί". Το δράμα της Κύπρου το σχεδίασαν άλλοι και το πραγματοπίησαν οι συνήθεις ύποπτοι : Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, οι οποίοι ως συνήθως τρώνε την κλωτσιά όταν τα σχέδια των παγκόσμιων και διεθνών δολοφόνων εφαρμόζονται. Την ίδια κλωτσιά θα φάνε και αυτοί, που θα φτιάξουν κυβέρνηση, για να εξασφαλίσουν οι τοκογλύφοι τα δανεικά που μας έδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: