Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μάνα μου Ελλάς

Από το ιστολόγιο "Ας μιλήσουμε επιτέλους" και το You Tube

 

Το μάθημα του πατριωτισμού

Μετά την αποχώρηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Πλεύρη, η δεξαμενή του ορθόδοξου Λαϊκού Συναγερμού στέρεψε. Μένει να δούμε και τον αρχηγό να επιστρέφει στον πάτο της δεξαμενής.  Θέλω να πω, της Νουδού.
Από την άλλη μεριά, όμως, η δεξαμενή του ΚΚΕ, όθεν εβλήστησε ο σπόρος του Πασόκ - ήδη ΣΥΡΙΖΑ - παραμένει ανεξάντλητη.

Περιμένουμε τι θα γίνει με τη νεοπαγή στα βουλευτικά έδρανα Χρυσή Αυγή. Οι ερχόμενες εκλογές θα μας το δείξουν. Πάντως, τα προγνωστικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προοιωνίζονται τα βέλτιστα. Οι σχεδιαστές γνώριζαν ότι δεν έπρεπε να δοθεί χρόνος για παρουσία των 21 βουλευτών της μέσα στο Κοινοβούλιο της απάτης. Γι΄ αυτό προτιμήθηκε να ξαναγίνουν εκλογές και ο πατριώτης, σε εισαγωγικά, Πλεύρης γύρισε στο μαντρί του κ. Σαμαρά. Το (αρνητικό) μάθημα του πατριωτισμού δόθηκε, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσουν οι ψηφοφόροι. Ίδωμεν.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και ένα σχόλιο

Έγραψε ένας μετά τη θεαματική, και πρό εκλογών, κωλοτούμπα του βουλευτή Πλεύρη εκ του ΛΑΟΣ :

"Κάθε αποστασία πληρώνεται με αποστασία, από τον Μητσοτάκη μέχρι σήμερα. Αμύνεσθαι για την πάρτη σας, μπουμπούκια! Κι ο λαός πάντα γελαστός και γελασμένος"

ΚΧ
Καλά τα γράφεις φίλε μου και μου γεννάται η απορία : Μετά από όλα αυτά τα κόλπα, όπως Πασόκ τώρα ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και νυν Νουδού, Καμμένος, Πικραμμένος, και πολυκομματιασμένος με 30 υποψήφιους σωτήρες, πόσο φασίστας, πόσο χιτλερικός, πόσο ρατσιστής θα είναι αυτός που θα πάει να ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή; Τουλάχιστον, τούτες τις λίγες μέρες που τους είδαμε και τους ακούσαμε, αν μη τι άλλο χαρήκαμε το λούσιμο που υπέστησαν οι γνωστές μας τηλεπερσόνες της δημοσιογραφίας. Δες, για παράδειγμα, τούτο :

Ρωτά ο δημοσιογράφος :
- Πείτε μου, τώρα που θα μπείτε στο ναό της Δημοκρατίας, θα σεβαστείτε το δημοκρατικό μας πολίτευμα;

Και ποια νομίζεις ήταν η απάντηση; Πρόσεξε :
- Ο ναός της Δημοκρατίας απαιτεί σεβασμό, καθότι ναός και ναός σημαίνει κάτι το ιερό. Ασφαλώς και θα το σεβαστούμε. Αυτοί όμως εκεί μέσα που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό με τα Μνημόνια έχουν σεβασμό; Γιατί δεν πάτε να τους κάνετε το ίδιο ερώτημα;

Λοιπόν πες μου, ήταν φασιστική, χιτλερική και ανέδιδε οσμή καμμένης σάρκας αυτή η απάντηση;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ακόμη ένα σχόλιο

Ανώνυμος :
"Πριν μας κτυπηση αλυπητα η Νεμεσις , θα μας δωση την τελευταια ευκαιρια να δουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα , αν μετανοήσαμε , που με την σιωπη μας , αφησαμε ΟΛΟΥΣ αυτους τους αχυρανθρωπους να βιασουν την Πατριδα ΜΑΣ."

ΚΧ :
Η "μπαστούνα"
Μην ανησυχείς, η Νέμεσις ξέρει πού και ποιους θα κτυπήσει. Δεν θα κτυπήσει προφανώς εμάς, οι οποίοι ποτέ δεν σιωπήσαμε ασχέτως αν οι ονομαζόμενοι "νταβατζήδες" μας έκλειναν το στόμα. Σημείωσε, δε, ότι "νταβατζήδες" υπάρχουν και από την κρατούσα τα ηνία του ήθους διοικούσα
Ε...ξουσία. Την οποία χρησιμοποιούν σαν "μπαστούνα" οι κυβερνήτες μας και οι κυβερνητικοί πράκτορες και ανθυποπράκτορες. Όταν "σπάσει ο διάβολος το ποδάρι" τότε θυμούνται τη "μπαστούνα" που έχει την επιγραφεί "ήθος", και όταν γιατρευτούν, τότε την πετάνε ή τη στέλνουν για ανακύκλωση. Φτιάχνουν νέα ανθεκτική βακτηρία για τα ισχυρότερα τραύματα που γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν. Έτσι, η ζωή συνεχίζεται, αλλά φαίνεται και είναι γεγονός, ότι τα παραμύθια τελειώνουν κάποτε. Η "μπαστούνα" θα γυρίσει και θα τους βρει κατακέφαλα. Και μη σκιάζεσαι, σε εμφύλιο δεν πρόκειται να οδηγηθούμε. Τέλειωσαν και τα παραμύθια με τα αντιστασιακά κατορθώματα τύπου Δαμανάκη.