Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Η οπλοκατοχή και η "Αμερική των Βαλκανίων"

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) στην ΕΤ 1. Δεν θα σταθώ σε πολλά παρά μόνο σέ ένα, αυτό της οπλοκατοχής, για το οποίο ζητήθηκε η γνώμη του κ. Μιχαλολιάκου. Οι δημοσιογραφικές ύαινες ήθελαν να μάθουν τη θέση του, προκειμένου να πληροφορήσουν τους ψηφοφόρους.



Στο επίμαχο ερώτημα ο γ. γραμματέας της ΧΑ απάντησε και είπε πολύ σωστά ότι το ζήτημα είναι λεπτό και δεν μπορεί εύκολα να απαντηθεί. Λησμόνησε βέβαια ότι οι κύριοι του ΕΛΙΑΜΕΠ, που βάλθηκαν να μας κάνουν "Αμερική των Βαλκανίων", είναι οι μόνοι αρμόδιοι και κατάλληλοι να μας δώσουν αυτή (και αυτοί) την απάντηση. Αν δεν γίναμε, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να μπούμε στον αστερισμό της αστερόεσσας. Συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε ό,τι αυτό συνεπάγεται, ένα των οποίων είναι και η οπλοκατοχή. Διότι οι εξ Ευρώπης έποικοι της Αμερικής έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους γηγενείς βάρβαρους Ινδιάνους. Μετά, αφού τελείωσαν με αυτούς, έστρεψαν τα όπλα ο ένας κατά του άλλου. Το οργανωμένο έγκλημα έπρεπε να διευθετήσει τα μεταξύ των διαφόρων "οικογενειών" σύνορα και τις αναπόφευκτες διαφωνίες τους. Οι Ινδιάνοι μπορεί να ξεκληρίστηκαν, άλλοι όμως πήραν τις θέσεις τους.

Αυτό δεν μας το είπαν οι κύριοι του ΕΛΙΑΜΕΠ, θέλησαν και θέλουν να μας κάνουν μια παγκόσμια αγαπητική οικογένεια χωρίς μαφίες, κόζα νόστρα και παρεμφερείς άλλες συμμορίες. Ωστόσο, η σιωνιστική ομερτά (: νόμος της σιωπής) παρέα με τους εγχωρίους πράκτορες, ακάθεκτοι συνεχίζουν το έργο, που τους έχει ανατεθεί. Το έργο της νέα παγκόσμιας αυτοκρατορίας του χρήματος. Αλλά και του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: