Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Με οδηγό την επιστήμη

"Το τέταρτο στάδιο του Project Avatar όμως, ξεπερνά κάθε φαντασία, επιστημονική ή μη! Μέχρι το 2045, σε λιγότερο από 33 χρόνια από σήμερα δηλαδή, ο Itskov θα ήθελε να έχει κατασκευάσει «συνειδήσεις χωρίς υλική υπόσταση», άυλα σώματα δηλαδή σαν ολογράμματα τα οποία θα μπορούν να περνούν μέσα από τοίχους ή να κινούνται με την ταχύτητα του φωτός.".(*)


KX
Αυτά, μεταξύ πολλών άλλων ανοήτων, μας λέει ο Ρώσος επιστήμονας Dmitry Itsikov. Ο οποίος μας προαναγγέλλει την, δια της επιστήμης, επερχομένη αθανασία του ανθρωπίνου είδους!

Με τοιούτου είδους επιστημονικές(!) βλακείες οι φερόμενοι και ως επιστήμονες αποχαυνώνουν και εξαπατούν τους αδαείς. Βεβαίως, προηγείται η δική τους πλήρης αποβλάκωση την οποία και μας μεταδίδουν.
Ύλη άνευ ύλης, επιστημονικά νοουμένης, είναι για τον άνθρωπο ανύπαρκτη και μη αποδείξιμη. Ο υλικός άνθρωπος μόνο υλικά πράγματα έχει στη διάθεσή του και αυτά είναι σε θέση να πιστοποιεί, να αποδεικνύει, έστω και αν αυτά φαινομενικά είναι άϋλα (ηλεκτρόνια, πρωτόνια, κβάντα ή και αυτό ακόμη το αναζητούμενο σωματίδιο Higgs).
Ύλη άνευ ύλης, υποστατή ή ανυπόστατη, δηλαδή έμμορφη ή άμορφη, υπάρχει μόνο στη δικαιοδοσία του αγίου Θεού, και ο πειραματιζόμενος χωρίς θεό επιστήμονας, που βάλθηκε να τον υποκαταστήσει, το μόνο που θα μπορέσει να κάνει είναι μια τρύπα στο νερό. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτό που πάει να φτιάξει θα είναι άλλος ένας, φευ, νεκρός πλανήτης. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο άγιος Θεός κάνει διακρίσεις : Μας έδωσε τον φιλόξενο πλανήτη γη και γύρω-γύρω τον περιέβαλλε με τις αφιλόξενες συμπαγείς μάζες (πλανήτες) όλων εκείνων που θέλησαν να του πάρουν τη θέση και να γίνουν αυτοί θεοί στη θέση του Δημιουργού τους.

Στο ίδιο επιστημονικό "μήκος κύματος" εξέπεμψε και ένας άλλος διορισμένος από το αδελφάτο του σιωνισμού, που μας επισκέφθηκε και μας ανακοίνωσε τα κατωτέρω :

Δημοσιογράφος Αντ. Φουρλής : Ας περάσουμε, κύριε πρόεδρε, στη Μέση Ανατολή. Ο πολιτικός χάρτης αλλάζει μέρα με τη μέρα. Πρώτα, η Τυνησία, μετά, η Αίγυπτος, η Λιβύη και τώρα η Συρία. Τί σημαίνουν αυτές οι αλλαγές για τη Μέση Ανατολή; Είναι θετικές για τη χώρα σας;

Ιδού τι απάντησε ο υψηλός επισκέπτης μας κ. Σιμόν Πέρες :

Ναι. Πρόκειται μεν για μια μεταβατική περίοδο που έχει δυσκολίες αλλά, μακροπρόθεσμα, ναι. Δεν αλλάζουν μόνο αυτές οι χώρες. Όλες οι χώρες αλλάζουν διότι άλλαξε ο κόσμος. Κανείς δεν έχει επιλογή. Είτε θα περάσει στη σύγχρονη εποχή ή θα μείνει πίσω, φτωχός και ασήμαντος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει για το Ισραήλ, ισχύει για την Ιταλία, την Ισπανία και όλους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομίας. Και καμία χώρα δεν μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια οικονομία. Έχουμε παγκόσμια οικονομία χωρίς παγκόσμια κυβέρνηση και εθνικές κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο των οικονομιών τους. Εάν θέλετε να συμμετέχετε πρέπει να ακολουθήσετε τους καινούργιους κανόνες, οι οποίοι είναι παγκοσμιοποιημένοι βασίζονται στην επιστήμη, είναι δημιουργικοί και δεκτικοί στις προσδοκίες της νέας γενιάς. Στην Ελλάδα το 80% του εδάφους είναι ορεινό και άγονο. Έχετε όμως 20% που είναι καλό για καλλιέργεια. Μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτό το 20% εισάγοντας υψηλή τεχνολογία και συνδυάζοντας τα προϊόντα με τα πανέμορφα νησιά σας, συνδυάζετε το παρελθόν με το μέλλον. (**)

Με άλλα λόγια μας είπε ότι αν θέλουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να συμορφωθούμε  και "να ακολουθήσουμε τους καινούργιους κανόνες, οι οποίοι είναι παγκοσμιοποιημένοι, βασίζονται στην επιστήμη". Να την λοιπόν πάλι η επιστήμη, που μας επιβάλλει τους δικούς της οικονομικούς κανόνες. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι ειδικοί επιστήμονες, που αποφαίνονται για λογαριασμό όλου του κόσμου, τι πρέπει να κάνουμε; Το κυριότερο, ποιος διόρισε αυτούς τους κυρίους σαν αρμόδιους να μας λένε τι πρέπει να κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι ιθαγενείς του πλανήτη; Το club στο οποίο ανήκουν είναι κλειστού κυκλώματος, είναι το κύκλωμα που διαθέτει το μηχάνημα που κόβει χρήμα για να εξαγοράζει κυβερνήτες, κυβερνήσεις, επαναστάτες και ψηφοφόρους, ειδικά μάλιστα ψηφοφόρους - αναφέρομαι στα δικά μας - όπου οι τελευταίοι, αφού κέρδισαν τα εργασιακά τους δικαιώματα (ένα από αυτά αφορούσε στα μισθολογικά) τώρα βλέπουν να τα χάνουν όλα. Τους πετάνε στους πέντε δρόμους, αλλά τους παίρνουν πίσω και όσα μπόρεσαν να μαζέψουν. Αυτό το club θα μας επιβάλλει στο τέλος ποιοι και πόσοι θα ζούν, ποιοι, πόσοι και πόσο θα δουλεύουν, ποιοι θα σπουδάζουν, ποιοι θα συνταξιοδοτούνται και πολλά όμοια άλλα. Όσο για μας, αφού μόνο το 20% του εδάφους είναι καλό, καλύτερα να λιγοστέψουμε κι άλλο. Το λέει και η επιστήμη, αν και μας φόρτωσαν με τους λαθρομετανάστες. Ίσως, διότι προβλέπουν ακόμη μια επανάσταση, άλλη μια "άνοιξη" αραβικού στιλ.

(*) http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3375.html
(**) http://www.newsnow.gr/article/177245/simantikes-diloseis-sto-Mega-apo-ton-israilino-proedro.html

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και ένα σχόλιο από τον γράφοντα, αφού κανείς εκ των αναγνωστών δεν πρόσεξε αυτό που, επί πλέον, είπε ο κ. Σιμόν Πέρες. Τι είπε; "Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία". Και τι δεν είπε; Στα χέρια τίνων βρίσκεται η παγκόσμια οικονομία; Ποιοι είναι αυτοί που την διαχειρίζονται και αποφασίζουν πού θα γίνει επανάσταση (τύπου Ιράκ, Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας και όπου μελλοντικά αποφασισσθεί) και πού δεν θα γίνει;

Αυτό δεν μας το είπε, δεν θα το πει, και ούτε κανείς θα τολμήσει ποτέ να τον ρωτήσει. Ο νέος παγκόσμιος φόβος κυριαρχεί στον λεγόμενο free world (: ελεύθερο και δημοκρατικό κόσμο, βλέπε σχετικό Θέμα http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html).