Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η συμφωνική ορχήστρα του παρακράτους και η παραφωνία της Χρυσής Αυγής

Τι σημαίνει άραγε "ευ νους";

 Σχολιαστής με την περίεργη ψευδωνυμία  "ευ νους, ευ νους"  μας έδινε μετά μουσικής υποκρούσεως τη δική του εκδοχή οργάνωσης (απέφυγε τον όρο αυτοοργάνωση) προκειμένου να βγάλουμε από πάνω μας το "βραχνά" των Μνημνονίων και τον κίνδυνο από ένα νέο διχασμό τύπου Λιβύης, Συρίας κλπ. Μας πήγε κι αυτός στους Γιωργάκηδες, τους Κωστάκηδες, τους Μητσοτάκηδες της δεξιάς συμμορίας (παρακράτος) αφήνοντας ανέγγιχτους μερικούς άλλους.

Έτερος δε σχολιαστής αισθάνθηκε την υποχρέωση να του θυμίσει ποιούς ξέχασε. Διότι όπως φαίνεται, βρισκόμαστε στην ανάγκη επανασύστασης ενός νέου εθνικού απελευθερωτικού μετώπου (μετά ή άνευ αυτο-οργάνωσης), προ του κινδύνου από την εμφανισθείσα, αλλά μη κατονομαζόμενη  Χρυσή Αυγή υπό του "ευ νους, ευ νους". Φυσικά, είναι και ο κίνδυνος από την παγκοσμιοποίηση, τη Δανειακή Σύμβαση των Μνημονίων, τους λαθρομετανάστες και άλλα.

Για τον σχολιαστή λοιπόν "ευ νους, ευ νους" διαβάσαμε τα κατωτέρω και νομίζω, αυτά που θα μάθετε δεν αποτελούν θυμίαμα προς Δεξιόν ψάλτη :

"Μπορεί κάποιοι να ευαρεστούνται ακούγοντας light μουσική και γράφοντας στο ιντερνέτ. Ο υποφαινόμενος ουδέποτε μπόρεσε να τα συνδυάσει. Ακόμη και με αισθαντικότατη μουσική.

Θα συμφωνήσω με τους Κωστάκηδες, τους Γιωργάκηδες και τους Μητσοτάκηδες. Γιατί όμως έμειναν έξω οι Κυρκοφλωράκηδες και οι Παπαρήγες; Η δική τους συνθηματολογία είναι αυτή που έβαφε και βάφει τους τοίχους και όχι η ναζιστική. Η δική τους συνθηματολογία έθρεψε και θρέφει  τα αριστερά κινήματα, τις ΠΑΜΕ κινητοποιήσεις, παναπεργίες κλπ., και όχι η ναζιστική. Η δική τους συνθηματολογία εξερεθίζει την κοινωνική αγανάκτηση. Πώς γίνεται λοιπόν να τα βάζουμε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και να τη χρεώνουμε με παρακρατικό βραχίονα; Όλα όσα γίνονταν ετούτα τα χρόνια ήταν από το παρακράτος της δεξιάς; Μη μου πείτε δε "ευ νους, ευ νους", ότι οι αναρχοαυτόνομοι αντιεξουσιαστές είναι όργανα του δεξιού παρακράτους πάλι! Αυτό ξηλώθηκε πλήρως, ούτε σταγονίδια δεν έμειναν για να υποπτευθούμε ότι, ίσως, μας έρθη νεροποντή. Οι αντιεξουσιαστές είναι γνήσιοι αντιεξουσιαστές, μερικοί δε μάλιστα απόφοιτοι θεολογικών σχολών, καθώς απόφοιτος θεολογικών σεμιναρίων ήταν και ο Στάλιν της επαναστατικής Ρωσίας. Τράπεζες ληστεύουν και αν τύχει, σκοτώνουν και κανένα. Καλό κάνει, ένας νοικοκύρης λιγότερος, "και τα μικρά αφεντικά κουφάλες είναι".

Δεν αμφιβάλλω ότι άτομα με ιδιαιτερότητες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Αλλά ο κ. Λεβέντης και ο κ. Βεργής δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα. Πώς λοιπόν μας προέκυψε η Χρυσή Αυγή από το πουθενά; Ποιά μυστικά κονδύλια ήταν κρυμμένα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα αίφνης άρχισαν να γεμίζουν τις τσέπες κάποιων εντελώς άγνωστων, ενδεχομένως και πολιτικά άσχετων; Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται, λέει η παροιμία. Είχαν τόσο πολλά ώστε μπόρεσαν να ταΐσουν 500.000 ψηφοφόρους; Ή μήπως έταξαν "λεφτά υπάρχουν";

Μήπως λοιπόν μας παίζουν πάλι το ίδιο παιγχνίδι, αλλά αντίστροφα; Για όλα να φταίει το παρακράτος της δεξιάς, ενώ ουσιαστικά η συμμορία της αριστεράς κινεί τα νήματα; Διότι αυτό που καταλαβαίνει ακόμη και ο πλέον αδαής στα πολιτικά, είναι ότι τώρα πάνε να μας φτιάξουν όλους σοβιετικούς πολίτες : Να πουλάμε τα σπίτια και τα χωράφια μας για να πληρώνουμε τους φόρους, να ζούμε με συντάξεις των 200 ευρώ, οι έργαζόμενοι με 500, και ούτε αγγουράκια να μη μπορούμε να καλλιεργήσουμε στους κήπους μας. Είναι αυτό αντίγραφο δεξιάς κοπής ή αριστεράς; Έίναι πατέντα από τους Γιωργοκωστάκηδες ή από τους Κυρκοφλωράκηδες, που τα έκαναν "πλακάκια" και μας λένε τώρα "μαζί τα φάγαμε, φέρτε τα πίσω";

Λοιπόν, καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη τη μουσική παραφωνία της Χρυσής Αυγής. Να καταλάβουμε ότι οι Γιωργοκωστάκηδες και οι Κυρκοφλωράκηδες εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα την αρμονία τους. Ετούτο ακριβώς κάνει και η βελτιωμένη τετρακέφαλη παραλλαγή των Τσιπροκουβέληδων Σαμαροβενιζέλων με διευθυντή ορχήστρας την κα. Παπαρήγα. Αυτό είναι το παρακράτος και όχι η Χρυσή Αυγή.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: