Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ποιοι συντηρούν το φανατισμό και την πολεμική κατά της θρησκείας

http://ru-antireligion.livejournal.com/8424322.html 
Model: Sonia
Photographer: Frederik
Concept and FX : ME



This is one of my most contreversial picture i made 3 years ago for my website, my point was not to promote satanism but to show the domination and perversion of Religion.


Τα ανωτέρω, μετά από σχόλια που κατατέθηκαν σε ιστολόγιο για τη φωτογραφία που βλέπετε και το άρθρο που τη συνόδευε (*).
Η απάντηση που δόθηκε ήταν η εξής : 

Προς Ανώνυμο και την πληροφορία που μας παρέχει

Κάποιος εμέφθη το συσχετισμό που έκανα μεταξύ των ευχών του πατριάρχη Αλεξανδρείας προς τους Μουσουλμάνους και την σφαγή που γίνεται στους χριστιανούς που διαβιούν στις χώρες, όπου τώρα πνέει η "αραβική άνοιξη".

Μεταξύ άλλων έγραψα : "Δεν βρίσκει σημεία επαφής "γιατί τα εγκλήματα του Ισλάμ συνεχίζονται και τα αποσιωπούν...;", όπως γράφει, και ο πατριάρχης στέλνει ευχές στους (φιλήσυχους!) Μουσουλμάνους. Οι καλοί καουμπόηδες πρέπει να μας δείξουν πρώτα τους κακούς Ινδιάνους, ώστε να είναι δικαιολογημένη στην κοινή γνώμη η σφαγή που τους ετοιμάζουν."

Και συμπληρώνω με τη ευκαιρία τα εξής. Ένα δαιμονικό σχέδιο, όπως είναι αυτό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μάλλον παγκόσμιας αυτοκρατορίας, δεν λογαριάζει πόσοι θα σκοτωθούν. Δεν ενδιαφέρεται αν μέσα στα θύματα θα είναι κάποιοι δικοί τους φίλοι, που τους βοήθησαν και βοηθούν, ώστε να γίνει πράξη το εφιαλτικό τους όραμα. Ετοιμάζουν μια απίστευτη θηριωδία.
Το πολιτικοθρησκευτικό ιερατείο των σιωνιστών ενεργεί βάσει του μεσσιανικού οράματος των εκλεκτών κληρονόμων της γης και αυτό επιβάλλει η γη να έχει έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων. Τους εκλεκτούς! Ο τιμωρός θεός έδωσε στο παρελθόν την εντολή σ΄ αυτούς να εξολοθρεύσουν τα έθνη και δεν τον άκουσαν ("ουκ εξωλόθρευσαν έθνη α είπε Κύριος αυτοίς, και εμίγησαν εν τοις έθνεσι και έμαθον τα έργα αυτών"  Ψ. ρε΄ 34-35). Τιμωρήθηκαν τότε και έμαθαν έκτοτε. Αφάνισαν, έτσι, τους αυτόχθονες ιθαγενείς Ινδιάνους και στερεώθηκε η βλάσφημη πολυπολιτισμικότητα των ΗΠΑ. Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζουν με τη συνεργασία αφελών συνοδοιπόρων, που δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Ο φωτογράφος Frederik μπορεί να έφτιαξε αυτό που ήθελε, άλλοι όμως ξέρουν πώς αυτό να το αξιοποιήσουν. Έχουμε και τα βίντεο των αποκεφαλισμών, άρα η οργή των Δυτικών κατά των Μουσουλμάνων είναι δεδομένη και καλά τροφοδοτημένη. Να σημειωθεί δε ακόμη και τούτο. Τίποτα δεν αποκτά ευρεία δημοσιότητα, όπως έγινε με τη φωτογραφία αυτή, αν τούτο δεν περάσει από τον έλεγχο με τα προκαθορισμένα κριτήρια που θέτουν οι διαχειριζόμενοι τα θεάματα, αναγνώσματα και ακούσματα. Αν η φωτογραφία αυτή δεν είχε την έγκρισή τους, θα ήταν απλά ένα κακόγουστο κιτς μιας διεστραμμένης αισθητικής. Η πληροφορία όμως ότι "ιδού τι έπαθε μια μουσουλμάνα που έγινε χριστιανή" μας ερεθίζει, αγανακτούμε και εύλογο να επιθυμούμε την τιμωρία των ενόχων. Που δεν είναι άλλοι από τους φανατικούς.

Δεν έχουν σημασία αυτά που αναφέρονται για τη φωτογραφία :
"Τhis is one of my most contreversial picture i made 3 years ago for my website, my point was not to promote satanism but to show the domination and perversion of Religion". Σε μετάφραση " Είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες φωτογραφίες μου που έκανα πριν 3 χρόνια για την ιστοσελίδα μου. Το θέμα μου δεν ήταν να προωθήσω το σατανισμό, αλλά να δείξω την κυριαρχία και την διαστροφή της Θρησκείας".

Σημασία έχουν οι αναμενόμενες άμεσες αντιδράσεις εκ μέρους των υποτιθέμενων πιστών. Άλλωστε, πουθενά δεν είδαμε στο διαδίκτυο ή αλλού, να δημοσιεύονται διαψεύσεις για τη φωτογραφία. Το ίδιο δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δεν διαβάσαμε για τις βντεοσκοπήσεις αποκεφαλισμού Δυτικών από Ισλαμιστές. Αυτοί λοιπόν που τροφοδοτούν και συντηρούν το φανατισμό, ας μη κρύβονται. Είναι αυτοί που ελέγχουν κάθε τι που θα δούμε, κάθε τι που θα ακούσουμε, κάθε τι που θα διαβάσουμε ασχολίαστα και άκριτα, αφού πλέον η κριτική ικανότητά μας έχει εξουθενωθεί με τον πλουραλισμό και τη βαβέλ των απόψεων που μας επιβάλλουν.

(*) http://orthodoxianthanatos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_20.html
     http://kostasxan.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3812.html
     http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: