Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα λαμπρά επιστημονικά επιτεύγματα

 Από το επιστημονικό έντυπο Journal of Medical Ethics, όπου και διαβάζουμε :

"Σύμφωνα με τον Alberto Giubilini και την Francesca Minerva, "η έκτρωση μετά τη γέννηση" θεωρείται μία μορφή "αντισύλληψης" η οποία θα επιτρέπει τη θανάτωση των μωρών μετά τη γέννησή τους..."

Σχόλιο ΚΧ :
Διότι, βεβαίως, συμπληρώνουμε, υπάρχουν και μερικά "αγγελάκια" που γεννιούνται με συγγενείς ανωμαλίες (πχ. αγενεσία χοληφόρων) και η μόνη θεραπεία είναι η μεταμόσχευση ήπατος. Η "αντισύλληψη" θα γίνεται "σύλληψη". Δεν μας λένε όμως πόσο θα στοιχίζει αυτού του είδους η σωτήρια "αντισύλληψη".
Και παρακάτω από το ίδιο έντυπο :

"Έτσι, ισχυριζόμαστε ότι η θανάτωσης ενός νεογέννητου μπορεί να είναι δεοντολογικά επιτρεπτή σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες θα ήταν και η έκτρωση"

Σχόλιο ΚΧ :
Όχι μόνο επιτρεπτή είναι αλλά θα έχει και τις ευλογίες της εκκλησίας.
Μήπως κάποιοι μητροπολίτες μας προερχόμενοι από Χάρβαρντ, Οξφόρδη, Καίμπριτζ και NASA έχουν κάτι να προσθέσουν; Επειδή εμείς δεν έχουμε μάτια να δούμε εκεί όπου δεν φαίνεται ο θεός, μήτε αυτιά, για να ακούσουμε τα βήματά του. Τη φωνή Του όμως την ακούμε.

Ιδού λοιπόν τα λαμπρά επιστημονικά επιτεύγματα και τι μας περιμένει με τη σιωνιστική νέα παγκόσμια τάξη. Συνεχίστε να ψηφίζετε τα διορισμένα ανδρείκελα

Αφορμη για τα ανωτέρω  http://proslalia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3247.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: