Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Το Εμφατικό Τρίγλωσσο, The Emphatic Triglott

 Τα χρώματα, οι φωτογραφίες, η φιλολογία, η λογοτεχνία, η επιστήμη, όλα στην υπηρεσία εξόντωσης του ορθοδόξου φρονήματος.

όλοι οι άγιοι μιλούν την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της θεολογίας, όχι της σχεσιολογίας, και με αυτή τη γλώσσα διατυπώθηκε το Σύμβολο Νικαίας-Κων/πόλεως.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ήλθε η ακόλουθη είδηση :

Αγαπητοί Αδελφοί και Φίλοι,

1) Σύμφωνα με πληροφορία που μας ήρθε από τα Γερμανικά τυπογραφεία, εντός του Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παράδοσης των Γραφών.

2) Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της Αγίας Γραφής – Το Εμφατικό Τρίγλωσσο έχει κατασκευαστεί ιστοσελίδα με πληροφορίες σχετικά με την αρχαιολογική αξιοπιστία των Αγίων Γραφών. Η ιστοσελίδα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.historybible.gr/. 

Όπως θα έκανε οποισδήποτε ανέτρεξα στο σύνδεσμο και διάβασα, μεταξύ πολλών άλλων, τα κατωτέρω :

H σειρά των αφιερωμάτων αυτών σκοπό έχει να δείξει την αξιοπιστία των αναφορών της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης χάριν της οποίας δημιουργήθηκε σε πολλά πανεπιστήμια έδρα Βιβλικής Αρχαιολογίας.
Τα αφιερώματα συνοδεύονται από θαυμάσιο επεξηγηματικό υλικό, πλήθος έγχρωμες φωτογραφίες, χάρτες, αναπαραστάσεις και σχεδιαγράμματα.

Οι αναφορές στους ανθρώπους της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης γίνεται λόγω της σχέσης τους με τον Θεό και όχι λόγω της φυλετικής προέλευσης.
(Σημ. Δική μου η υπογράμμιση)

 “Όλοι οι άγιοι προέρχονται από την ίδια χώρα και μιλούν την ίδια γλώσσα”

όπως αποκάλυψε ο άγιος Μαρτίνος (1743-1803).

Δεν μας απασχολεί εάν ο άγιος Φραγκίσκος ήταν Γάλλος, εάν ο ευαγγελιστής Λουκάς ήταν Έλληνας, εάν ο Ι. Γουέσλεη ήταν Αγγλος, εάν ο άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ ήταν Ρώσος και εάν ο Αβραάμ ήταν Εβραίος, τους σεβόμαστε γιατί πιστοποιούν με τον πλέον πασίδηλο τρόπο το αίσθημα του ανήκειν σε μια οικογένεια ανθρώπων της πίστεως στον έναν αληθινό Θεό.
(Σημ. Δική μου η υπογράμμιση)

από την Σύνταξη της Ιστορικής Βίβλου

Αυτές ήταν οι πληροφορίες για το έτοιμο να κυκλοφορήσει από τα γερμανικά τυπογραφεία "Αγία Γραφή-Το Εμφατικό Τρίγλωσσο" (The Emphatic Triglott). Βλέπει λοιπόν κανείς ότι "η σχέση με τον Θεό", αυτή η Δυτικής έμπνευσης "θεολογική" σχεσιολογία, είναι και πάλι παρούσα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να απουσιάζει! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, δεν είναι ότι, πλέον, η σχεσιολογία αντικατέστησε τη θεολογία, είναι και η λαθραία οικουμενιστική προσπάθεια του "“Όλοι οι άγιοι προέρχονται από την ίδια χώρα και μιλούν την ίδια γλώσσα”.

Σωστά, όλοι οι άγιοι μιλούν την ίδια γλώσσα, τη γλώσσα της θεολογίας και όχι της σχεσιολογίας, και με αυτή τη γλώσσα διατυπώθηκε το Σύμβολο Νικαίας-Κων/πόλεως. Κάποιοι όμως το άλλαξαν και έκτοτε προσπαθούν όλα να τα αλλάζουν. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους και αυτό τους το θυμίζει, σε κανένα από τα Πανεπιστήμια, όπου και οι έδρες της Βιβλικής Αρχαιολογίας, δεν πρόκειται να γίνει δεκτός. Με μια μονοκοντυλιά, το χαρακτηρισμό του ακραίου, του φανατικού ή του άνευ επιγνώσεως ζηλωτή, τον διαγράφουν και του κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα.
Τη γλώσσα των αγγέλων μιλούν οι άγιοι, όσοι μίλησαν δια Πνεύματος Αγίου, "ίνα ημείς θεοποιηθώμεν". Ήταν η γλώσσα η ελληνική, που τώρα βάλθηκαν να την ξεκάνουν. Στη γλώσσα αυτή ειπώθηκε το "εφανέρωσά σου το όνομα τοις ανθρώποις". Όσοι λοιπόν τη γλώσσα αυτή δεν την καταλαβαίνουν και δεν την εννοούν, ας κάνουν τον κόπο να μας ρωτήσουν. Και ας έχουν υπόψη, δεν θα το κάνουμε με  ρατσιστικές διαθέσεις ή φυλετική την προαίρεση. Ούτε, ακόμη, για να προσποριστούμε περγαμινές και δάφνες δικές τους. Μικροί και άγνωστοι είμαστε, μικροί και άγνωστοι θα παραμείνουμε.

Θα μπορούσα να γράψω και πολλά άλλα, δεν θέλω όμως να κουράσω τον αναγνώστη. Απλά, τον προειδοποιώ. Η έκδοση της Αγίας Γραφής "The Emphatic Triglott", Ιστορική Βίβλος, το Περιοδικό, ο Σκοπός, οι Μονογραφίες, εντάσσεται μέσα στα οικουμενιστικά σκοτεινά πλαίσια της νέας παγκόσμιας τάξης. Ο αναγνώστης θα συμφωνήσει σε πολλά, δεν θα είναι όμως σε θέση να καταλάβει την υποβόλιμη προσπάθεια που γίνεται, ώστε να ενστερνιστεί την αλλοτριωτική και αιρετική "θεολογία" της σχέσης (σχεσιολογία) ή το alter ego αυτής : Τη "θεολογία" του αγαπισμού. Από την επίσημη και κραταιά διοικούσα Ιεραρχία της Εκκλησία της Ελλάδος δεν περιμένουε τίποτα. Περιμένουμε όμως από το άγνωστο και ηρωικά μαχόμενο ποίμνιο Πάσης Επισκοπής Ορθοδόξων της Ακαινοτόμητης Πίστεως.
Αμήν, γένοιτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: