Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Εσπέρας προκείμενο, ένα ακόμη άρθρο περί Αυγής και Εσπέρας

Εσύ δεν είσαι λαθραίος, καλέ μου άνθρωπε. Έτσι σε κατάντησαν οι λαθραίοι. Θα τελειώσει κι αυτό σύντομα, σου το υπόσχομαι.
Θα παρακαλούσα τον αναγνώστη να διαβάσει πρώτα το άρθρο, που παραπέμπει ο σύνδεσμος που ακολουθεί http://kostasxan.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2410.html
και μετά τα παρακάτω.

Από το άρθρο :
"Και ο πλέον πολιτικά ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες φιέστες των «αντιρατσιστών» (φιέστες ρατσιστικού μίσους και αίματος εναντίον των Ελλήνων) ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την «Χρυσή Αυγή» και την καθιστούν ελκυστική στα μάτια των κατεστραμμένων και οργισμένων λαϊκών στρωμάτων του ελληνικού λαού. Δηλαδή ενισχύουν πολιτικά τον άλλο πόλο της νεοταξικής σχιζοφρένειας του ΜΙΣΟΥΣ και του ΑΙΜΑΤΟΣ: Τη «Χρυσή Αυγή» τον δίδυμο αδελφό τους…"

ΚΧ :
Δηλαδή, ο άλλος νεοταξικός πόλος είναι η αριστερά. Η νεοταξική αριστερά, ή ας την ονομάσουμε, η Χρυσή Εσπέρα. Έτσι δεν είναι; Από ποιον όμως τροφοδοτείτο η Εσπέρα αυτή; Δεν ήταν από τον εναπομείναντα (αποθανόντα) δίδυμο αδελφό της δεξιάς; Ή μήπως δεν ήταν δίδυμος; Δεν το λέμε εμείς, ο αρθρογράφος το λέει. Όμαιμοι είναι και οι δύο.

Αλλά ο δεξιός δίδυμος, αυτός της Αυγής, κατέληξε κακήν κακώς με πόλεμο. Παρέμενε σώος και αβλαβής ο άλλος, είχε μάλιστα και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους!

Τώρα λοιπόν που ξεπροβάλλει απ΄ τον τάφο της η Αυγή-αποθανών δίδυμος, γιατί έχει εκσπάσει τόση μανία εναντίον του; Μηπως διότι η κληρονομιά πρέπει να μοιραστεί στα δυο και αυτό δεν αρέσει;

Το λέμε επειδή μας προκαλεί ετούτο :
"ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να καταλάβουμε το δόλιο παιχνίδι που παίζεται με τους δίδυμους αδελφούς της Νέας Τάξης"
και ακόμα διότι μας ξενίζει το άλλο :  
"χωρίς την ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ελληνικού λαού, χωρίς να γίνει ο ελληνικό λαός το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ της εξέλιξης, χωρίς να πάρει στα ΔΙΚΑ του χέρια τις τύχες του, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ…"

Δηλαδή, τι είδους "αυτοοργάνωση"(sic) θέλει ο αρθρογράφος; Συντεταγμένη ή ασύντακτη; Παρένθεση, υπάρχει και η ασύντακτη όσο αυτό και αν ηχεί παράξενα. Πώς πρέπει λοιπόν να πάρει "στα δικά του χέρια τις τύχες του"; Συντεταγμένα την πήρε στις πρόσφατες εκλογές, ψήφισε το νεοταξικό ΣΥΡΙΖΑ, και παρα λίγο να μείνει έξω το (ταξικό αλλά όχι νέο) ΚΚΕ. Η πολιτική ώσμωση λειτούργησε υπέρ του νεοταξικού ΣΥΡΙΖΑ, έριξε όμως έξω τον προμηθευτή. Το ίδιο έγινε και με την άρχουσα νεοταξική δεξιά. Είχε όμως ένα απρόβλεπτο εμπόδιο, το οποίο ενοχλεί ιδιαίτερα τον προμηθευτή πάσης προοδευτικής συνθηματολογίας. Ήταν η Χρυσή Αυγή, οπότε η Εσπέρα, δηλ. ο προμηθευτής, θυμήθηκε την παλιά του τέχνη : Το παρακράτος της Δεξιάς!

Μόνο που αυτό το παρακράτος με γραφές όπως η παραπάνω πάει να βγάλει ξανά τα μάτια του. Ο λαός της νεοταξικής αριστεράς να πάρει πάλι της τύχες στα χέρια του για να τελειώσει το λαό της νεοταξικής δεξιάς.΄Ετσι θα μείνει μόνος του ο νεοταξικός γενήτορας χωρίς τα ενοχλητικά νόθα δίδυμα του σωλήνα.

Ο μη αυτοοργανωμένος ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει. Έπαθε και έμαθε. Ξημερώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: