Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Υπουργείο Οικονομικών δεν περιμένει


Διαβάσαμε ότι,
"Αν και αύριο η απόφαση του Αρείου Πάγου εναρμονιστεί με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τότε το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο είσπραξης του τέλους ακινήτων", 

και επ΄ αυτών σημειώνουμε :
Το τι θα αποφασίσει ο Άρειος Πάγος ουδόλως ενδιαφέρει τον κ. Στουρνάρα και το επιτελείο του. Σημειώσατε, συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Βενιζέλος, ειδικός στις διασταλτικές ερμηνείες του Συντάγματος.
Η χώρα μας πλέον δεν κυβερνάται βάσει Συντάγματος. Οι κυρίαρχοι κυβερνήτες (είναι τρεις) μας κυβερνούν με πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου! Στα σκουπίδια το Σύνταγμα, οι αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, ενδεχομένως δε και η αναμενόμενη του Αρείου Πάγου. Η χώρα έχει πλέον τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και δεν χρειάζεται άλλο τίποτα. Τα Συντάγματα είχαν να κάνουν με άλλες εποχές, τις εποχές των εθνών-κρατών. Τώρα αυτά χάνονται σιγά-σιγά και ανατέλλει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Όλοι όσοι κλαυθμυρίζουν τώρα με το νέο Μνημόνιο, ότι τάχα κινδυνεύουμε να χάσουμε τα εις χρυσόν αποθέματα των Τραπεζών (σημ. δηλώσεις κας. Κατσέλη) ας είχαν ανοιχτά τα μάτια τους και ας πρόσεχαν. Όταν στήριζαν το οικονομικό μας μοντέλο ανάπτυξης στον διαρκή δανεισμό δεν είχαν σκεφθεί ότι η πηγή θα στέρευε κάποτε και οι δανειστές θα ζητούσαν πίσω όσα μας έδωσαν; Αυτό γίνεται τώρα. Και όχι μόνο το χρυσό θα μας πάρουν, αλλά θα μας πάρουν και όλη τη χώρα. Παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θέλαμε; Πολίτες του πλανήτη γη να γίνουμε, δεν ήταν το σύνθημα; Ε, αυτό συμβαίνει και ... "όλοι μέσα τα κεφάλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: