Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο σατανοκίνητος ναζισμός


"Παιδάκι μου αυτά τα ξέρω", μου απάντησε η γιαγιά μου μέσα από ένα χασμουρητό της, όταν άρχισα να της διαβάζω τα σχετικά με τον σατανοκίνητο ναζισμό

Σε πατριωτικό, εθνικό και φιλορθόδοξο, ιστολόγιο αναρτήθηκε εκτεταμένο κείμενο σχετικά με το σατανιστικό ναζισμό κάποιου ονόματι David Myatt. Ο λόγος προφανής, διότι αντιμετωπίζουμε, κατά το ιστολόγιο, τον κίδυνο της ναζιστικής (και σατανοκινούμενης) Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων γράφει το ενημερωτικό κείμενο και τα ακόλουθα, που έκρινα χρήσιμο να σχολιάσω.

"Οι επιθέσεις των σατανιστών Ναζί κατά του Χριστιανισμού, που γίνονται ακόμη πιο βίαιες από τον αντισημιτισμό τους, πηγάζουν από τις νιτσεϊκές ιδέες περί Υπερανθρώπου και από τις αντιλήψεις του κοινωνικού δαρβινισμού για τη δύναμη, την κατάκτηση και την επιβίωση του ισχυρότερου, οι οποίες χαρακτηρίζουν τον παλαιό Εθνικοσοσιαλισμό"

Και το σΧόλιο
Δεν ξέρω αν άντεξε κανείς να διαβάσει όλο αυτό το άνοστο, ανίερο, ανιαρό, και υπερβολικά κουραστικό, άρθρο. Για να μάθει τι; ρωτώ. Για τα σατανιστικά, τα ναζιστικά, τα φασιστικά και τα λοιπά κι αυτά; Μήπως δεν τα ξέρουμε;

Η απορία μου είναι αυτή που θα σας γράψω ευθύς, και σημειώσατε, δεν προχώρησα στην ανάγνωση του άρθρου. Η σιωνιστική φιλολογία, συνεπικουρούμενη υπό κάθε μορφής έκφραση, μας έχει διδάξει αρκετά.

Πείτε μου λοιπόν :

Αυτές οι νιτσεϊκές ιδέες περί υπερανθρώπου και οι αντιλήψεις περί κοινωνικού δαρβινισμού για δύναμη, χαρακτηρίζουν μόνο τους αντισημίτες και κανέναν άλλο; Αυτές οι (νιτσεϊκές) ιδέες και οι (δαρβινιστικές) αντιλήψεις μόνο τους παλαιούς (σημ. γιατί όχι και νέους;) εθνικοσοσιαλιστές αποκαλύπτουν; Άλλοι δεν υπάρχουν; Ή, αν υπάρχουν, πείτε μας ποιοι είναι να τους μάθουμε, για να προσέχουμε.
Τι γίνεται τώρα με όλους τους άλλους; Που κι αυτοί διεκδικούν, με βάση τις νιτσεϊκές ιδέες και τις δαρβινικές αντιλήψεις, τη δύναμη, για κατάκτηση και επικράτηση του ισχυρότερου; Και πείτε μου ακόμη, όποιος έχει τη δύναμη για κατάκτηση και επικράτηση, έχει και το θεό μαζί του;

Τι είναι όλοι αυτοί; Παλαιοί (sic) εθνκοσοσιαλιστές και αντισημίτες; Αν είναι έτσι, τότε είμαστε όλοι ναζιστές, ρατσιστές, φασίστες, σατανιστές. Διότι είμαστε με αυτούς που φιλούν τον Δαρβίνο, αλλά δεν μας λένε ότι ευχαρίστως δέχονται και τον Νίτσε. 

Σε παρένθεση, όλα τα Πανεπιστήμια, αρχής γενομένης φυσικά και από τα δημοτικά, διδάσκουν στους φοιτητές τις δαρβινικές αντιλήψεις και τις αυτονόητες (που δεν λέγονται) νιτσεϊκές ιδέες για επικράτηση του ισχυροτέρου. Ποιος γίνεται σήμερα πανεπιστημιακός, αν υποβάλλει διατριβή με θέμα τη σύγχρονη δαρβινική πλάνη, τις θεωρητικολογίες (άρες, μάρες κλπ.) του μπικ μπανκ, ή την απάτη του εγκεφαλικού θανάτου;
Όχι μόνο θα του βροντήξουν την πόρτα κατάμουτρα, αλλά διόλου απίθανο να δει να τον σέρνουν στα δικαστήρια.

Και για να μη σας κουράζω, καλά είναι αυτά που αναδημοσιεύετε, αν όμως κάνατε τον κόπο να ρίξετε και αλλού τους προβολείς θα δίνατε ουσιαστική βοήθεια στους αναγνώστες σας. Αν, για παράδειγμα, τους λέγατε ότι το νόμισμα του σιωνισμού έχει από τη μια όψη τον καπιταλισμό και από την άλλη το σοσιαλισμό, οι αναγνώστες σας θα καταλάβαιναν ότι το κεφάλαιο είναι, ήταν, και πάντα θα είναι, στα χέρια μιας χούφτας ιδιοτελών άπληστων και αδίστακτων ιδιωτών, ανεξάρτητα αν από τη μια έχουμε το club των τραπεζιτών και από την άλλη την κλίκα ενός κοινωνικού (σοσιαλιστικού) politburo.

Λεπτομέρειες του άρθρου στον παρατιθέμενο δεσμό http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/11/toy-david-myatt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: