Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η μαζική δολοφονία μαθητών στο Κοννέκτικατ των ΗΠΑ

Όπως μάθαμε, οι αστέρες του Χόλιγουντ αποφάσισαν να εκστρατεύσουν κατά της οπλοκατοχής, η οποία είναι νόμιμη στις ΗΠΑ (*). Οι πολυπολιτισμικές Πολιτείες της Αμερικής, όπου η βία και το έγκλημα οργιάζουν, ανέκαθεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα και κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν εξαγωγή. Όχι κάθε φορά να ασχολούμαστε με όσα φριχτά γίνονται εκεί, έτσι δεν είναι;

Οπότε γιατί να υστερούμε κι εμείς; Πολυπολιτισμό θέλαμε, πολυπολιτισμό έχουμε. 

Όταν οι διεθνείς νόμοι δικαιολογούν τις δολοφονίες αμάχων (παράπλευρες απώλειες τις αποκαλούν) εκτός συνόρων, προς εμπέδωση της δημοκρατίας και της ελευθερίας, οι ίδιοι αυτοί νόμοι πληρώνονται εντός με τις ανάλογες παράπλευρες απώλειες αμάχων από παρανοϊκούς μικρούς και μεγάλους φονιάδες. Ποιο το συμπέρασμα; Ότι αυτή η δημοκρατία τους και αυτή η ελευθερία τους, είναι εγκληματική. Διαμορφώνει χαρακτήρες δολοφόνων.

Αν θέλουν οι αστέρες του Χόλιγουντ να προσφέρουν κάτι, θα ήταν, το λιγότερο χρήσιμο,  να συστήσουν στους δημιουργούς ταινιών να σταματήσουν επιτέλους τις παραγωγές, όπου κυριαρχεί το αίμα, οι σφαγές, οι "κλοτσοπατινάδα" και πολλά άλλα προσοδοφόρα είδη του θεάματος, κατ΄ εξοχήν, της βίας.


Όσο για τη συνομωσιολογία : "το περιστατικό του Κονέκτικατ ήταν στημένο από τη CIA", ή το άλλο : "οι νεοταξίτες θέλουν τον αφοπλισμό του αμερικανικού λαού (και κάθε λαού βεβαίως) για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμος στα σχέδια τους", όπως εγράφη, εντάσσεται στη σφαίρα της γνωστής μας αντικαπιταλιστικής φαντασίας και υστερίας, ώστε από την ιδιωτεία του καπιταλισμού να πέσουμε στην ιδιωτεία του μαρξισμού. Αλλά τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος, αμφότερα είναι οι όψεις ενός νομίσματος, του νομίσματος του σιωνισμού. Εκεί πρέπει να δοθεί η μάχη.

(*) http://egersis2.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8174.html
     http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1474.html
και
       http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6541.html

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Όλοι οι νεοταξίτες βάζουν τη ταμπέλα ''συνομωσιολογία'' όταν αποκαλύπτεται κάτι που δεν τους βολεύει. Σ αυτό βέβαια συμβάλουν διάφοροι γραφικοί τύπου Λιακόπουλου που τερατολογούν ασύστολα. Η επιδίωξη των νεοταξιτών είναι ο αφοπλισμός του Αμερικάνικου Λαού. Αυτή τη πραγματικότητα εσύ την αποκαλείς φαντασία. Τα γεγονότα σε διαψεύδουν.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πρωτίστως, κύριε Παπάζογλου, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα. Δευτερευόντως, τώρα, μπορεί να είναι και όπως τα λέτε, πάντως, η γνώμη μου είναι ότι ο κυρίαρχος επί των ημερών Δυτικός (δηλαδή σιωνιστικός) πολιτισμός, καλλιεργεί και διαμορφώνει εγκληματικές προσωπικότητες, ανεξάρτητα αν αυτές "φύονται" επί καπιταλιστικού ή μαρξιστικού εδάφους.

cummulus είπε...

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα. Χρόνια Πολλά γιατρέ.
http://youtu.be/my-K1z3tPG8

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Εξαιρετικό!!!
Ευχαριστώ σε cummulus

Χρόνια Πολλά με τον αεί ζώντα, υπερφυώς γεννηθέντα, και αφθαρσίας τους θνητούς αξιώσας ο ενανθρωπήσας Θεός και Λόγος του Θεού.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε ...
SELF DEFENSE IS A HUMAN RIGHT!

ΚΧ ...
HUMAN RIGHT IS να σε διδάξω με ποιο τρόπο οφείλει και πρέπει να αποφεύγεται η συνήθως τραγική και μοιραία κατάληξη του SELF DEFENSE. Βλέπεις όμως, το SELF DEFENSE συνοδεύεται με επικερδείς επιχειρήσεις.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

captain giannis έγραψε ...
Η φωτογραφια που δενει με το κειμενο κ.αρθρογραφε?

ΚΧ ...
Δεν "δένει" και ήταν σκόπιμη η επιλογή. Μέσα σε όλη αυτή την πνιγηρή παγκόσμια θολούρα, όπου το έγκλημα και οι δολοπλοκίες κυριαρχούν, είπα να δείξω κάτι καθαρό και ξάστερο.

Απόγευμα στο λιμανάκι της Ραφήνας με τον ουρανό, τα ψαρομάγαζα, και κάτι ακόμη, να αντανακλώνται στην ήρεμη θάλασσα.