Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Το φονικό στην Ξάνθη


Θέλετε σχόλια για το φονικό της Ξάνθης; Τότε διαβάστε αυτά.

Ο φονιάς από την Ξάνθη βίασε, σκότωσε, και μετά έκαψε το θύμα του. Υπάρχει άραγε καμιά ομοιότητα, κάποια αναλογία, με άλλους και άλλα συμβαίνοντα;

Μήπως έχουμε τους βιαστές μας, τους δολοφόνους, που στο τέλος μας καίνε, και δεν το πήραμε ακόμη είδηση; Διότι κάτι μου λέει ότι τους έχουμε.

Έχουμε αυτούς που μας βιάζουν καθημερινά με την άθλια τηλεόραση και τα λοιπά μέσα της ενημέρωσης, όλα σε διατεταγμένη υπηρεσία συστηματικού και συστημικού βιασμού. Ψεύδη επί ψευδών αδιαλείπτως, ασίγαστος βιασμός της αλήθειας

Έχουμε κι αυτούς που μας σκοτώνουν. Εικάζουν ότι είμαστε όλοι δωρητές οργάνων, ψηφίζουν το νόμο, και όλα τελειώνουν όμορφα. Ενίοτε και με αξιοπρέπεια στις κλινικές υποβοηθούμενου θανάτου.

Έχουμε όμως και αυτούς που μας καίνε. Τα αποτεφρωτήρια για τους πεθαμένους μας περιμένουν - σχεδόν έτοιμος ο νόμος - για να δοθεί ένα τέλος στην συμφόρηση των Κοιμητηρίων (λένε) και οι Δήμοι να αξιοποιήσουν τα εδάφη που τους ανήκουν (τονίζουν). Πρέπει να έχουμε ανάπτυξη και τα Κοιμητήρια είναι αντιαναπτυξιακά.

Αν αυτά τα ειδικά, τρόπον τινά, δεν σας φτάνουν ή τα νομίζετε υπερβολικά, τότε σκεφθείτε τα γενικότερα. Τον βιασμό της ελευθερίας που μας κάνουν με τους ληστρικούς νόμους (φόρος δομημένης επιφανείας) που εφευρίσκουν, τους θανάτους από αυτή την εγκληματική δημοκρατία (βλέπε Ιράκ, Λιβύη κλπ.), και τις αποτεφρώσεις του πλανήτη για λόγους (αδηφάγου) ανάπτυξης.

Ο φονιάς της Ξάνθης είναι δικό τους γέννημα. Τέτοιοι είναι όλοι αυτοί που μας διαφεντεύουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: