Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι είναι οι πραγματικοί φασιστοναζί

Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανατριχιαστική

 Στον δεσμό που σας παραπέμπω με αστερίσκο (*) θα διαβάσετε, αν μπορέσετε, ένα κατεβατό σχετικά με την ψυχοσύνθεση - ψυχασθένεια την ονομάζει ο αρθρογράφος - του ναζιστή. Το άρθρο υπογράφει ο κ. Παναγιώτης Μποτίνος. Μεταξύ άλλων μας λέει :

"Οι περισσότεροι όμως επιστήμονες αποδέχονται σαν κεντρικό πυρήνα του ψυχισμού του ναζιστή την ασυγκράτητη τάση του για έγκλημα. Κεντρικός στόχος της ζωής των ναζιστών είναι η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων εγκλημάτων σαν μέσον για τον έλεγχο της ζωής των άλλων και όλα αυτά σαν μέσον για αποκόμιση προσωπικής ψυχολογικής ηδονής. Στη ζωή του ο ναζιστής και ο φασίστας έχει σαν βασική επιδίωξη την αποκόμιση ηδονής δια μέσου της αίσθησής του ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο και την απόλυτη κυριαρχία επί της ζωής των άλλων"


 Έμεινα μόνο σ΄ αυτό το κομμάτι και άφησα τα άλλα για άλλους. Διότι είναι αποκαλυπτικό της ναζιστικής ψυχοσύνθεσης. Και σχολιάζω :

Επειδή μας έχουν πρήξει οι σιτιζόμενοι στα πρυτανεία του σιωνισμού, ας κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε μόνο αυτό το μικρό απόσπασμα από το ανιαρό και μακροσκελές σεντόνι του κ. Παναγιώτη Μποτίνου. Ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο ναζιστής και ποια η ψυχολογία του.

Λοιπόν, τον ρωτάμε. Τι έχει να μας πει, όταν οι περισσότεροι επιστήμονες δέχονται να σφάζουν επί της χειρουργικής κλίνης τους ημιθανείς εγκεφαλικά "νεκρούς"; Έχουν σαν κεντρικό πυρήνα του ψυχισμού τους την ασυγκράτητη τάση για έγκλημα και έλεγχο της ζωής των άλλων; Έχουν αυτού του είδους (των μεταμοσχεύσεων) οι επιστήμονες σαν βασική επιδίωξη την αποκόμιση ηδονής μέσω της αίσθησής ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο και την απόλυτη κυριαρχία επί της ζωής των άλλων;

Αν μπορεί, και αν θέλει, ας μας δώσει την απάντηση. Αλλά δεν θα το κάνει. Οι φασίστες και οι ναζί δεν καταπιάνονται με αυτά τα θέματα. Όταν τα βρίσκουν δύσκολα τους πιάνει γλωσσοδέτης για να μην καταλαβαίνουμε ποιοι τελικά είναι οι φασιστοναζήδες.

(*)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9395.html

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος :
ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ? ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ , ΗΜΑΡΤΟΝ

ΚΧ :
Το άρθρο στο οποίο παραπέμπει ο αστερίσκος ασχολείται με την ψυχοσύνθεση του εγκληματία γενικά, και ειδικά του ναζιστή. Το δικό μου επικεντρώνεται στον ειδικό εγκληματία, ο οποίος "δια μέσου της πολιτικοποίησης (σ.σ. μη ξεχνάμε το νόμο Λοβέρδου της εικαζομένης συναίνεσης) της εγκληματικής ψυχοσύνθεσής του και της συλλογικής οργάνωσής του, επιτυγχάνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις εγκληματικές του ενέργειες (περισσότερο αίμα) και ταυτόχρονα μπορει να πετύχει μεγαλύτερη ατιμωρησία", όπως μας πληροφορεί ο κ. Μποτίνος.

Αν το κατάλαβες έχει καλώς, αν όχι απευθύνσου στους δασκάλους που σ΄ έμαθαν γράμματα.