Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Συντέλεια

Δεν την έκλεψαν ακόμη, λίγο δύσκολο το βλέπω
 Ετοιμάζονται για πόλεμο, πληρώνουν λαθρομετανάστες και γύφτους να μαζεύουν ό,τι άχρηστο, αλλά και χρήσιμο, σιδερικό. Ακόμη και τις σιδερόπορτες ξηλώνουν (κλέβουν) από τα εξοχικά (*). Στην Αγγλία, το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, γινόταν το ίδιο όχι όμως από λάθρο και γύφτους. Τα σπιτικά έδιναν τα μαγειρικά τους σκεύη για τις ανάγκες σε χαλκό και σίδερο λόγω του πολέμου.

Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν. Σκληρότερα μέτρα μας ανάγγειλε ο οικονομικός εγκέφαλος Στουρνάρας, αν το Δικαστήριο επιμείνει στην αντισυνταγματικότητα του νόμου για το χαράτσι στους λογαρισμούς της ΔΕΗ. Επί του παρόντος Στουρνάρας και Βενιζέλος, πρώην υπουργός οικονομίας (σημ. συνταγματολογικής οικονομίας για να συννενοούμαστε), συσκέπτονται με το επιτελείο τους. Ψάχνουν για νομική βάση που θα τους επιτρέπει, βάσει Συντάγματος, η ΔΕΗ να ασκεί φοροεισπρακτικό έργο. Αν δεν τα καταφέρουν, θα προκύψει απόκλιση από τα συμφωνηθέντα "εν τοις μνημονίοις". Το είπε ο Στουρνάρας. Οπότε πρέπει να βρεθεί η λύση, θα κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα δεσμευθούν όλες οι καταθέσεις, ώστε οι δανειστές να πάρουν τα οφειλόμενα χωρίς γκρίνιες, απεργίες κλπ.. Πώς γίνονται αυτά; Μα βέβαια με πόλεμο.

Οι δανειστές λεφτά έχουν (λεφτά υπάρχουν), στρατούς ξέρουν να φτιάχνουν. Το έκαναν στη Λιβύη, το κάνουν τώρα στη Συρία. Εδώ γιατί να μη το κάνουν; Μήπως δεν υπάρχουν οι πρόθυμοι; Αν δεν υπάρχουν τότε τι κάνουν οι λαθραίοι; Κι αν αυτοί δεν είναι αρκετοί, Τουρκία, Κόσοβο, Σκόπια, Βουλγαρία μπορούν να καλύψουν τα κενά.

Όλα καλά σχεδιασμένα, έχουμε και το ημερολόγιο των Μάγια, συντέλεια στις 21/12/2012. Μωρέ τι προφήτες ήταν αυτοί οι Μάγια; Πρόβλεψαν τη συντέλεια του κόσμου, όχι όμως τη δική τους!

(*) http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/a_3882.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: