Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του παπικού Ποντίφικα Βενέδικτου ΙΣΤ΄


Κατά τα ειωθότα ο πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ απηύθυνε μήνυμα προς τους ανθρώπους επ΄ ευκαιρία της εορτής της Γεννήσεως του Θεανθρώπου. Είπε ότι, στο γρήγορο ρυθμό ζωής των νέων τεχνολογικών συσκευών, πρέπει να βρούμε και λίγο χρόνο για το Θεό. Είμαστε, είπε,  γεμάτοι με τον εαυτό μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει χώρος για τον Θεό. Γι' αυτό, συνέχισε, δεν υπάρχει χώρος για άλλους, για τα παιδιά, τους φτωχούς, τους ξένους. Δεν παρέλειψε να μας πει και για τη βία. Αυτή την απέδωσε σε μια μορφή ασθένειας κάποιας εκ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Είπε : «Στην ιστορία, ο μονοθεϊσμός έχει χρησιμεύσει ως δικαιολογία για τη μισαλλοδοξία και τη βία».(*)

Πολύ ωραία! Ο μονοθεϊσμός έγινε στο παρελθόν όχημα της βίας, δεν μας είπε όμως ποιος απ΄ όλους του μονοθεϊσμούς. Αυτό μας άφησε να το συμπεράνουμε εμείς, οι αφελείς που υφίστανται ανελέητη πλύση εγκεφάλου με το "ένας θεός για όλους", "τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες" κ.α. Οπωσδήποτε, δεν παρέλειψε και την "ασθένεια της θρησκείας" που προκαλεί τη βία. Σημειώνουμε, εμείς εδώ έχουμε τους δικούς μας θεραπευτές για την ασθένεια της θρησκείας. Τον μακαριστό πλέον π. Ι. Ρωμανίδη και τον συνεχιστή του έργου του μητροπολίτη π.Ιερόθεο Βλάχο, που δεν είναι άλλωστε και ο μόνος

Διερωτόμαστε, και τον ρωτούμε :  Και ποια είναι η μονοθεϊστική θρησκεία που κυριαρχεί σήμερα, σπείρει πολέμους, φτώχεια, θανάτους; Γιατί δεν μας το λέει, ώστε να ξέρουμε, να φυλαχτούμε, και να την περιορίσουμε;

Είναι ο σιωνισμός ή δεν είναι; Ή μήπως ο σιωνισμός δεν είναι θρησκεία; Αν δεν ήταν, δεν θα είχαν τόσο πάθος, αυτοί που διαφεντεύουν σήμερα τον κόσμο με τα πολεμικά και τα οικονομικά εργαλεία τους, να μας επιβάλουν τη δική τους νέα παγκόσμια αυτοκρατορία στο όνομα μιας κίβδηλης δημοκρατίας και μιας αισχρότατης ελευθερίας.

Αυτό θα ήταν καλύτερο να μας πει, για το θολό τοπίο των πολέμων που όλοι βιώνουμε σήμερα, και όχι τις γνωστές αόριστες αναφορές σε μια "ασθένεια της θρησκείας που εκφράζεται με τη βία". Οι οικονομικοί δολοφόνοι δεν ασκούν βία, δεν παύουν όμως να είναι δολοφόνοι και, πάντως, να είναι πιστοί υπήκοοι του μαμμωνά. Δηλαδή, του σιωνισμού.

(*)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3691.html

1 σχόλιο:

Silver είπε...

@ Και ποια είναι η μονοθεϊστική θρησκεία που κυριαρχεί σήμερα, σπείρει πολέμους, φτώχεια, θανάτους;


Η τράπεζα του Βατικανού πλήρωσε μέσω του Ίνστιτούτου για την Διάδοση της Θρησκείας
1.988.300 δολλάρια χρησιμοποιώντας Τράπεζες της Ελβετίας, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας
για αγορά όπλων στην Βηρυτό για λογαριασμό της Κροατίας....

[Είναι η εποχή που η Καθολική Κροατία έχει πόλεμο με την Ορθόδοξη Σερβία.
(Καταγγελία στην Κοινοβουλευτική Σύνοδο της Δυτικοευροπαικής Ενώσεως "Δ.Ε.Ε." από τον Έλληνα Βουλευτή Αχαίας-και από 3/12/92 Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης- κ. Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, εφημερίς "Μεσημβρινή" 2/12/1992 )].