Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

"27 Νῦν ἡ ψυχή μου τετάρακται, καὶ τί εἴπω;" ...

Κοινωνία με πλαστικό χρήμα και πρόχειρη γνώμη - απάντηση σε αισιόδοξους 
Το δίκαιο των δολοφόνων δεν μπορεί να γίνει δίκαιο της ανθρωπότητας

 Ανώνυμος13 Φεβρουαρίου 2016 - 6:16 π.μ. Μακάρι η κοινωνία να γίνει αχρήματη, αυτό θα είναι ευλογία, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών κ.α.! Το χρήμα δεν είναι παρά ένα χαρτί -τραπεζογραμμάτιο αντί κάποιου ποσού χρυσού ή άλλης αξίας στο οποίο αντιστοιχεί το "νόμισμα" (το λέει και η λέξη). Το χρήμα κλέβεται, χάνεται, το τρώνε τα ποντίκια. Μόνο φοροκλέφτες, κλέφτες και έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός δεν θέλουν την διακίνηση του χρήματος με τραπεζικές κάρτες. ( http://apotixisi.blogspot.gr/2016/02/2.html )

Απάντηση, κυπριανός χ

Εκ πρώτης όψεως αυτά που γράφει ο ανώνυμος σχολιαστής είναι σωστά. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί. Πρέπει να εννούμε τι προσπαθούν να κάνουν οι Σιωνιστές, με αυτή τους την κίνηση, για να πατάξουν τη λαθραία διακίνηση χρήματος, άρα και τον παράνομο πλουτισμό από άδηλους και ύποπτους (εγκληματικούς) πόρους.

Εμείς, εντάξει, συμφωνούμε. Ας γίνουμε "άγιοι" έστω και με το πλαστικό χρήμα ή με το τσιπάκι. Το ερώτημα όμως που τίθεται, με όσα γίνονται, όπου τα φυσικά πρόσωπα κατηγοριοποιούνται βάσει του ισχύοντος Δικαίου σε "νομικά πρόσωπα" ιδιωτικού και "νομικά πρόσωπα" δημοσίου Δικαίου, οι ερωτηματικές απορίες, λέω, που τίθενται έχουν ως εξής, με τα συνακόλουθα υποερωτήματα :

Αφού οι Σιωνιστές αποφάσισαν να πατάξουν την αδήλωτη συσσώρευση χρήματος (φοροδιαφυγή) και όλες οι συναλλαγές να γίνονται με κάρτα, στο ιδιωτικό κράτος της μιας παγκόσμιας τράπεζας που μας ετοιμάζουν, είναι επόμενο τα "φυσικά πρόσωπα" δημοσίου Δικαίου, να πάψουν πλέον να ονομάζονται έτσι και όλοι θα υπαγόμαστε στο Δίκαιο των ιδιωτικών "φυσικών προσώπων".

Κι εδώ το ερώτημα : Σημαίνει αυτό ότι θα έχουμε - ή θα μας επιβληθεί - ένα υπερεθνικό και υπερκρατικό Δίκαιο εκ μέρους των ιδιωτών, ή μάλλον κυρίαρχων, του πλανήτη, όπου όλα τα υφιστάμενα δικαιϊκά συστήματα κατά χώρες, κράτη, έθνη, που αφορούν στις κοινωνίες (ίσον, Δήμος και άρα δημόσιο), πρέπει να πάψουν να υπάρχουν ; Και ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μια χούφτα ανθρώπων - της μιας παγκόσμιας Τράπεζας και των παραρτημάτων της - να μας επιβάλλει το δικό της ιδεολόγημα ; Το οποίο, σημειωτέον, θα είναι de facto τέλειο, για να γίνουν οι υποτελείς ... υπερτελείς ! Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους Σιωνιστές, με τα άπειρα εγκλήματα που έχουν κάνει και συστηματικά διαπράττουν, να γίνονται αυτοί νομοθέτες ενός υπερεθνικού και υπερκρατικού Δικαίου ; Να είναι αυτοί υπεράνω παντός Δικαίου σύμφωνα με τους κανόνες που αυτοί, κατά το δικό τους συμφέρον, νομοθέτουν ;

Δεν είμαστε καλά, καθόλου καλά.

Διότι οι κύριοι αυτοί, ναι μεν θα ελέγχουν εμάς, ποιος όμως θα ελέγχει αυτούς ; Αυτοί θα αποφασίζουν και θα διατάζουν, με τις γνωστές δημοκρατικές (και ελεύθερες μη ξεχνάμε) εκλογές, εμείς δε θα τρέχουμε αγεληδόν να τους ψηφίζουμε. Ω ! ναι, ο κόσμος όλος θα γίνει κοινωνία αγίων ! Αλλά ποιος θα ελέγχει τους ελεγκτές μας με το πλαστικό νόμισμα ; Διότι όπου θέλουν, όταν και όποτε το κρίνουν χρήσιμο, θα κλίνουν τη στρόφιγγα της πλαστικής κάρτας του πλαστικού χρήματος και ... "μετά πνευμάτων δικαίων τετελειωμένων τας ψυχάς των δούλων σου Σώτερ ανάπαυσον" κλπ.

Αυτοί θα πληρώνουν κυβερνήτες, θα αγοράζουν φονιάδες, θα πουλάνε όπλα, θα μας διδάσκουν τα αγαθά της αχρήματης κοινωνίας και της αγάπης, θα μας φτιάξουν νέα θρησκεία και ... δεν συμμαζεύεται, όπως λέμε.

Λέω λοιπόν "27 Νῦν ἡ ψυχή μου τετάρακται, καὶ τί εἴπω;" : Μακάρι η κοινωνία να γίνει αχρήματη, αυτό θα είναι ευλογία, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών κ.α. ;
Μη γένοιτο Κύριε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: