Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τα Institutions (θεσμοί) του παγκόσμιου άρχοντα


"... τώρα στήνεται μία ὑποδομή γιά μεταβίβαση – παράδοση τῆς ἐξουσίας, στό κοντινό μέλλον, σέ κάποιον παγκόσμιο ἄρχοντα τοῦ παγκόσμιου χωριοῦ, πού μέχρι τώρα ἀκόμα, κατά τό χρόνο λήψης τῶν ἀποφάσεων, εἶναι ἄγνωστος."
http://aktines.blogspot.gr/2016/02/blog-post_866.html

κχ
Όχι, δεν είναι άγνωστος. Είναι τα λεγόμενα Institutions, δηλαδή ιδρύματα, διάβαζε οι θεσμοί και ίσον η μια παγκόσμια Τράπεζα. Εννόησε, τώρα, τους δυο ιδιοκτητες, άρχοντες ή φεουδάρχες, Rothschild και Rockfeller, με τα κατά τόπους παρακλάδια τους και τούς εξαγορασμένους κυβερνήτες ελέω ψήφου.

Η παγκόσμια Τράπεζα, οι δυο "ιδρυματίες" για να είμαστε ακριβείς, αυτοαναγορεύονται σε Θεσμό !!!
Και διαβάζω ακόμη : "Δέν εἶναι ὑπερβολικό νά ἰσχυριστοῦμε, ὅτι τό χαρτονόμισμα ἀναδεικνύεται, ἴσως, ὡς τό τελευταῖο ὀχυρό λαϊκῆς ἐξουσίας!"

Το χρήμα δεν είναι το τελευταίο οχυρό. Είναι η ψήφος. Αν μαζικά την αρνηθούμε, τουλάχιστον, οι άρχοντες ή φεουδάρχες θα ρίξουν τα προσχήματα. Όντας αδίστακτοι θα πάψουν να επικαλούνται την εικονική δημοκρατία, την εικονική ελευθερία και το εικονικό (άυλο) χρήμα της δημιουργικής (: creative = ψεύτικης) οικονομίας.

Τα Ιδρύματα των Τραπεζών, τα λεγόμενα institutions και άλλως "θεσμοί", επανδρώνουν άνθρωποι της απάτης, της ψευτιάς, και ένας λαός βουτηγμένος στο ψέμα, τί μέλλον μπορεί να έχει ; Το ποδόσφαιρο και οι λαϊκοί βάρδοι δεν μπορούν να τον σώσουν. Ούτε και τα ψευδόμενα χείλη των ιερέων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: