Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ειδήσεις και σχόλια



Τμήμα ισλαμικών σπουδών στο θεολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και σε λίγο νέο τμήμα ινδουιστικών, βουδιστικών, βραχμανικών σπουδών και ό,τι άλλο σχετικό υπάρχει. Ο νέος κήπος της Εδέμ, οι ΗΠΑ - United Kingdom, ανακάλυψε το δέντρο της ζωής, που καρποφορεί παράγοντας το άϋλο χρήμα. Θεσμός το χρήμα, θεσμός οι Τράπεζες, όθεν ρέει ο χυμός του ξύλου της ζωής.

Σπεύσατε και μην καθυστερείτε. Αν δεν έχετε χρήματα να τον αγοράσετε, τότε να δανειστείτε. Διαφορετικά, δεν σας βλέπω καλά, καθόλου καλά. Θα ερημωθείτε και θέλοντας μη θέλοντας, ο φεουδάρχης-αφέντης θα σας δείξει πόσο σπλαχνικός είναι. Θα ανοίξει το θησαυροφυλάκιο, θα σας βάλει να υπογράψετε ένα χαρτί και, με αυτά που θα πάρετε, θα ξαναχτίσετε το ρημαγμένο τόπο σας. Όσος σας έχει απομείνει σε μια γειτονιά της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας του άϋλου χρήματος.

Σημείωση
Οι εκκλησιές πρέπει να αρχίσουν να εφοδιάζονται με το μηχάνημα POS. Άλλως, οι πιστοί δεν θα μπορούν να ανάβουν το κεράκι τους. Τι σημαίνει το POS ; "Parent Over Shoulder", ο γονιός πίσω από την πλάτη, είναι η νέα μετάφραση του "παντεπόπτου οφθαλμού" ή Μεγάλου αδελφού (Όργουελ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: