Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Το μόνο που θα έκανα, θα ήταν να γράψω



Προλογικό Σχόλιο

Πριν διαβάσετε αυτά που ακολουθούν και προέρχονται από το αγωνιστικό και εξαίρετο ιστολόγιο "klasikoperiptosi klasiko" θα ήθελα να προσθέσω λίγα λόγια. Και τούτο, διότι δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι όλα όσα γίνονται σήμερα, μεταξύ των οποίων και αυτή η ανατριχιαστική καλλιτεχνική έκφραση του Σέρβου σκηνοθέτη, προέρχονται από μια προφανή, και πρωτοφανή, κακοποίηση της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Οπωσδήποτε, καλά μελετημένης και σχεδιασμένης.

Η δυτικού τύπου δημοκρατία "δεν έχει αδιέξοδα", μας λένε. Έχει όμως ένα. Δεν επιτρέπει τον βιασμό της, ούτε και τη δολοφονία της. Οι βιασμοί και οι δολοφονίες επιτρέπονται μόνο όταν, και όπου, κρίνεται επιβεβλημένο. Δηλαδή, όπου το επιβάλλουν τα ιδιοτελή γεωστρατηγικά συμφέροντα της δυτικού τύπου πλανητικής δημοκρατίας.

Έτσι, ο βιασμός και το μαζικό έγκλημα μπορεί να διαπράττεται ανέκκλητα και ακατάγγελτα σε βάρος της Κύπρου με την ανοχή ενός εισέτι υπό εκκόλαψη και διαπραγμάτευση κρατικού μορφώματος (ψευδοκράτος για 80 χιλιάδες Τουρκοκύπριους). Μπορεί να διαπράττεται νόμιμα για την αιφνίδια δημιουργία ενός νέου προτεκτοράτου (Κόσοβο) ή για την προστασία μας από τα πυρηνικά του Σαντάμ. Τώρα έχουμε τα πυρηνικά του Ιράν και σταματώ εδώ, για να μην αναφέρω πλήθος άλλων γνωστών περιπτώσεων. Όπου ο βιασμός (βιασμοί) και οι δολοφονίες δεν ήταν καθόλου σκηνοθετημένες. Ήταν απόλυτα ζωντανές, αλλά τις κάλυπτε ο παραλογισμός του προσχεδιασμένου πολέμου. Πάντως, για να τεκμηριώσω αυτά που γράφω, θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω το παιγχνίδι που παίζεται από τους χειραγωγούς της κοινής γνώμης. Και το παιγχνίδι αυτό, του αδιάκριτου βιασμού και του ακατηγόρητου εγκλήματος, είναι αυτό που βλέπουμε με την άλλοτε λανθάνουσα και πότε επικρεμάμενη αναγνώριση της γενοκτονίας, ή ολοκαυτώματος, των Αρμενίων. Κι εδώ, η ωμότητα του (των) βιασμού δεν ήταν σκηνοθετημένη. Ήταν πραγματική.

Μετά από αυτά, θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο να επιβραβεύσω τη στάση του Βρετανικού συμβουλίου κινηματογραφικής δεοντολογίας η οποία απέρριψε την πραγματικά άθλια ταινία του Σέρβου σκηνοθέτη. Πίσω όμως από την κινηματογραφική fiction οφείλουμε να βλέπουμε γεγονότα και αδιάψευστες μαρτυρίες, οι οποίες καθόλου δεν τιμούν αυτούς που μας δίδαξαν "να σφάζουμε με το γάντι" ή μας καθιστούν πολίτες της αίσχιστης δημοκρατίας τους.

Προσωπικά, αν επρόκειτο να καταγγείλω τα απερίγραπτα αίσχη της δυτικού τύπου δημοκρατίας και είχα το ταλέντο του Σέρβου σκηνοθέτη, δεν θα έκανα αυτή την ταινία. Το μόνο που θα έκανα, θα ήταν να γράψω.



ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΠΕΙΡΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ
Με κρατική επιχορήγηση προβολή ταινίας με βιασμό βρέφους



Δεν θυμάμαι ποτέ στην ιστορία της χώρας μου να έχει φτάσει η Ελληνική πολιτεία σε τέτοια κατάντια.Δεν μιλάμε πιά για την ηθική κατάπτωση ή την ξενόδουλη συμπεριφορά των εκάστοτε σφετεριστών της εξουσίας,έδώ μιλάμε για μια ακραία εκδήλωση υποστήριξης και προβολής της χειρότερης διαστροφής και του εμετικώτερου εγκλήματος που μπορεί να διαπράξει μια ανθρωπόμορφη δαιμονοειδής ύπαρξη.
Στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με τον τίτλο "Νύχτες πρεμιέρας- ConnX" θα φιλοξενηθεί μία Σέρβικη ταινία με τον παραπλανητικό τίτλο "Χασαποσέρβικο", στην οποία εκτός των άλλων βρωμερών και αιματηρών σκηνών, παρουσιάζεται και ο βιασμός και η δολοφονία ενός νεογέννητου βρέφους.

Αυτό που μας εξέπληξε είναι ότι αυτό το σατανιστικό κατασκεύασμα απορρίφθηκε ως απαράδεκτο απο το "Βρετανικό συμβούλιο κινηματογραφικής δεοντολογίας" (BBFC).Ο όρος που έθεσε το BBFC προκειμένου να επιτραπεί η προβολή αυτής της κοπροταινίας στο Βρετανικό φεστιβάλ κινηματογράφου, ήταν να κοπούν 49 σκηνές ωμής βίας και απόλυτης διαστροφής όπως αυτή που δείχνει τον βιασμό του βρέφους.
Για άλλη μια φορά οι Βρετανοί δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα απ΄ότι εμείς οι πολίτες της Ορθόδοξης Ελλάδας.Αντιστάθηκαν εναντίον της Βρετανικής "Κάρτας του Πολίτη" και υπεράσπισαν με επιτυχία τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου,είπαν όχι στην "πολιτιστική" μεταμφίεση του ειδεχθέστερου εγκλήματος και της ακραίας διαστροφής της ανθρώπινης φύσης.
Αίσχροί και καταδικαστέοι απο κάθε άποψη είναι: η πολιτεία,ο διευθυντής του φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης , ο ΟΤΕ (που είναι χορηγός) και όσοι ενέκριναν την συμμετοχή αυτής της ταινίας στο Αθηναϊκό κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Αν εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες μείνουμε αμέτοχοι και απαθείς εμπρός σε αυτό το προαναγγελθέν κακούργημα και αφήσουμε τους εγκληματίες της "Νέας Εποχής" να μαγαρίσουν τόν τόπο μας με αυτή την προβολή ,τότε η ντροπή και το αίσχος θα βαρύνουν και εμάς.
Εδώ και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά .Να τους δείξουμε ότι δεν γίναμε όλοι παιδεραστές δολοφόνοι ,βιαστές ,ανώμαλοι.
Ας υποβάλλουμε μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων του φεστιβάλ και του χορηγού ΟΤΕ , αφού με την έγκριση και τη στήρίξή τους θα διαφημισθεί ως "τέχνη" μια απο τις πιο ειδεχθείς κακουργηματικές πράξεις.
Να τους καταγγείλουμε παντού ως υποστηρικτές της παιδικής κακοποίησης .της παιδεραστίας και κάθε άλλης διεστραμένης -κακουργηματικής συμπεριφοράς.
Να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μην αφήσουμε να μαγαρίσουν την πόλη μας με αυτόν τον κινηματογραφικό εμετό .
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ,
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ,
ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΖΩ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑΑΑΑ!