Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η ομφαλοσκοπία και ο νόμος του εργάτη

Εγράφη,

"Κάποτε το κύριο σύνθημα της Αριστεράς ήταν: «Έξω η Ελλάδα από το λάκκο των λεόντων». Σήμερα έχει συνθηκολογήσει με τον «ευρωπαϊκό προσανατολισμό» του ελληνικού κεφαλαίου. Τώρα λέει: « Μέσα η Ελλάδα στο λάκκο των λεόντων». Το αντίθετο είναι εθνικός απομονωτισμός! Είναι εθνικισμός!"(*)


Αλλά ελησμονήθη το,

"νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" και η"ομφαλοσκοπία". Όποιος κάθεται και κυττάζει τον αφαλό του δεν βλέπει γύρω του. Γίνανε όλοι κλέφτες κι αυτός, σκλάβος των αφεντάδων διπλωμένος στα δύο όλη μέρα. Γίνανε όλοι φονιάδες κι αυτός εκει καθισμένος και σκυφτός, με το σαγόνι στο στήθος ομφαλοσκοπείται: Εθνικιστής, απομονωμένος και ομφαλοσκόπος.

Εμπρός λοιπόν, στάσου στα πόδια και με το κεφάλι ψηλά άρχισε να πελεκάς τους σκάρτους, τους σκυφτούληδες. Κλέψε ελεύθερα, σκότωσε, γίνε κοσμοπολίτης, γράψε και κανένα βιβλίο φιλοσοφικό όπως ο Ράμφος : "Η ομφαλοσκοπία καταδίκασε στην παρακμή και την υποδούλωση την ελληνική κοινωνία για 500 χρόνια". Γίνε όπως οι άλλοι, όλοι οι άλλοι, ληστές και φονιάδες. Και μη ξεχνάς, να θυμάσε πάντα : Όλα να τα κάνεις για "το δίκιο του εργάτη". Είναι Ο ΝΟΜΟΣ.

(*) Βλέπε ιστολόγιο "Ρεσάλτο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: